Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo van egy elado dr80-as hengerszettem frissen furva 49,25-ös dugoval amióta késsz lett mentem vele 30 km-t hibátlan állapot
rx-en volt
érdeklödni email-ben bohner94@citromail.hu
Mármint egy rx 50 est '90 es kb
Hali. Most vettem a mocimat de nem tudom hogy száraz kuplungos-e vagy nem? Valakinet valami ötlete?
hy
ATHENA tuning hengerszettről valakinek van valami tapasztalata erő/tartósság?közeljövőben venni szeretnék de még nem hallottam rolla semmit:Sha valakinek volt már ilyen hengere ossza meg velem a tapasztalatokat
Ha esetleg vkit érdekelne :D
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
elhiszem.
Hali! pont ezen agyalok én is, találtam 1 faszit aki am6os blokkokak árul(könnyen meglehet találni google a barát) és 30ezeré adja, de totál kivikszolva az egész, és agyalok h ez neki miért éri meg, vagy h ugyan mi lehet a blokkokal a baj h ien olcsó?! elég érdekes és elgondolkodtató, ha valaki esetleg megkeresi mondjon már véleményt
azért nem írom ki hogy ne csámcsogjanak rajta.amúgy 370000 be van úgy hogy a futár díjjak és a munkadíjjak nincsenek benne
enyém is
ha már tuningolni akarok akkor inkább én járatom be és én rakom össze!:) meg én veszem meg a cuccokat:) ---- ez csak az én véleményem:)
de ez már össze van rakva meg bevan járatva
mi kerül ezen annyiba? ha újonnan megveszed akkor jösz ki ennyiből!:)
270.000?
Hellosztok :D
van egy eladó trafom (CDI) ha valakit érdekelne ! :D
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Elírtam az árat nem 27000 hanem 270000
Helló!
Eladó egy Minarelli am6 d.s.r. motorblokk kompletten.Kb.21-22 le!
Érdeklődni inkább telefonon mert hosszú lenne mindent leírni.
06306934140
Kérlek ne rejtsd el a számod mert olyannal nem foglalkozok!
Ár.:27000ft
Hello.
Eladó Aprilia Rx-em. 75ccm-es
A motort megtaláljátok az adatlapomon az
eladó holmik között.
Érdeklődni itt fórumon e-mail-en vagy telefonon.
Üdv!
Srákok! Nem tudjátok honnan tudnék beszerezni első fékkart? 50-es Rx 2000-es évjáratú és sikeresen letörtem az első fékkaromat.... és most sehol nem találok hozzá...esetleg valaki bontásból vagy újonnan?
előre is köszi
de az a sárvédő ami a képen van piros de
azért adom el mert kéket fogok majd rá venni
Most nem is aza sárvédö ami a képen van? ha nem tudsz felrakni rola képet?:D
hy
4000Ft megvettem de rájöttem hogy nekem kék kell 50Km-t sem használt!
Valaki letudná irni nekem h sebesség leszabályzot hogyan kell bekötni vagy valami bektösi rajzot küldeni elöre is kösz
Heló az elsö sárvédö menyi?