Üdv! Vettem egy 50es rxet! válto probléma van vele! Elözö gazdájánál fél év alatt (kb:500 km) 3 váltot evett meg! És mindig a 3. fogaskerék törik el! Mi lehet a hiba?
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket, felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekel keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
üdv: mitozozi
rx-nél már több embertöl hallottam ,hogy hidegen lefullad ha sebességbe rakod...
nekem is csinált ilyet mert alacsony (1200-1500) volt az alapjárat, de amióta 2000 azóta nem...
Nah akkor pont te abba a korba vagy amikor ezeket még frissentudod, köbcenti,a furat, és hozzáveszed a lökethossz, mennyi az 1ütt térfogatra?!annyi a köbcentid : )
Eladó aprilia matricák!
Kiváló minőség, műanyag, nem ázik le, mindenféle időjárási viszontagságnak ellenáll!
Elég jól hajlítható felületre, mert viszonylag rugalmas. A méretük 8X8-as, de van még egy darab 15X15-ösöm is, ami jobbra néz.
A kisebbből egy pár 1300 Ft (posta benn van); a maradék egy nagyot pedig odaadom 500-ért (szintén küldöm).
Karbihoz ? állítva nem lett semmi De ez nem is ien karbis hang..
Úgy történt az egész haverommal elmentünk " endurozni " mentünk nagy vizekbe sárba.. meg mondhatjuk úgy "cross pályán" aztán haveromnak meghalt a motorja szereltük.. adig az enyém egy helybe állt... Aztán mondom megyek egy kört... 1 kör semmi baj.. kicsit furcsa volt azt hitem hideg nembaj bemelegszik jó lesz.. 2. kör közbe mintha kihagyott volna a gyújtás de úgy ahogy jo volt... 3.- 4. körbe egyre rosszab 4. böl vissza érve eldurrogott teljesen.. 2 ezres fordulat körül mentem vele hosszabb egyenes úton megpróbáltam pörgetni hátha vizet kapott.. De semmi.. és azota ien.. :S
De még nem biztos csak mikor kb két hete mikor beleraktam az új gyertyát mikor húztam megfele mintha úgy éreztem h megszakadt volna a menet. Azóta ki se vettem mondom legalább még tudok vele menni, de most szerelőnél van és szentem ő tuti megnézi.
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket, felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekel keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
üdv: mitozozi
fordulaton meg nem tudja annyira megfogni.
Szerintem!
nekem is csinált ilyet mert alacsony (1200-1500) volt az alapjárat, de amióta 2000 azóta nem...
A furatnak az átmérőjéből ? vagy hogy ?
Ha a furat átméérőt nézem hány mm hány ccm ?
(aprilia rx )
Kiváló minőség, műanyag, nem ázik le, mindenféle időjárási viszontagságnak ellenáll!
Elég jól hajlítható felületre, mert viszonylag rugalmas. A méretük 8X8-as, de van még egy darab 15X15-ösöm is, ami jobbra néz.
A kisebbből egy pár 1300 Ft (posta benn van); a maradék egy nagyot pedig odaadom 500-ért (szintén küldöm).
49 vagy 49,50
nem az ár csak a hengerre vonatkozik.
van egy TOP80as hengerfejem 3ezer ft
Úgy történt az egész haverommal elmentünk " endurozni " mentünk nagy vizekbe sárba.. meg mondhatjuk úgy "cross pályán" aztán haveromnak meghalt a motorja szereltük.. adig az enyém egy helybe állt... Aztán mondom megyek egy kört... 1 kör semmi baj.. kicsit furcsa volt azt hitem hideg nembaj bemelegszik jó lesz.. 2. kör közbe mintha kihagyott volna a gyújtás de úgy ahogy jo volt... 3.- 4. körbe egyre rosszab 4. böl vissza érve eldurrogott teljesen.. 2 ezres fordulat körül mentem vele hosszabb egyenes úton megpróbáltam pörgetni hátha vizet kapott.. De semmi.. és azota ien.. :S
Köszi!
Akkor is bedadog végre, ha sokat kap.
Gyertyamenetet?
Meglehet, vagyis szoktak esztergáltatni ilyen réz betétet, de szerintem érdemesebb venni egy hengerfejet.