Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fantic nem szart árul. Mondjuk nem is ócsók.
Meg ezen rendes karbi is van, tán VHST lesz ocsmány színben :)
csak létezik power 50ccm-ben
Sziasztok!
Tudna nekem linkelni valaki valami olyan oldalt ahol lehet venni rx-hez sport kiput?
Hétvégén megnézem ,hogy nekem van e rajta helye a gombának...
sajna most nincs
Hát lehet én is nekivágnék még1x :) De csak a mai eszemmel :)
kokeró gyerek RX-e átmenet volt a tied meg a Simson között.
Lehet hogy te alattad az még jó, de nem tol alúl igazán.
Konkrétan nem pont atiedre gondoltam, az a szarnál is mégszarabb egy lapáttal alúl :) :)
Imolában is ment felfele emelkedőn egy ilyen csoda, 2 személlyel,alúlról. Öröm lett volna látni.
Próbáld majd ki fúrás után az utcai fosomat.Tetejétmég nem tudom megmaradt-e. Nem igazítottam a vezérlést afúrás után. De lett alja. Vagyis hát határozottan jobb lett.
úton a csomi
gecsei jó lenne ha 14 lennék
Ja, nekem volt mindkettőben részem, széria simson, illetve rx ben is.

Igaz, hogy a széria simek jobban használható, de az rx meg felül nagyobbat lép.
Sőt, te is láttad a kis kokeró gyerek Rx-ét, az meg alul ment, de felül nem akkorát mint az enyém.
Szóval, az enyémbe vedd bele azt, hogy azon nem gyári cső van.

Illetve ezzel a karbival, már sokat ugrott alul is.
De megvan rajta a gomba helye.
Onnantól már csak egy gomba kell, meg egy müszer.
Nem olyan bonyi.
3500péz, rx 50 hátsó fékmunkahenger védő, illetve egyéb védők a hátsórészhez.
Elírtam : *Személyes átvétel
Eladó alig 1500 at se futott RMS vas henger + dugó 5000,-ft (Árat lejebb nemviszem) Valamint gyári minarelli hengerfej 1500,- ( + Posta , vagy utánvétel!)
Gyári henger olyan amilyen. Széria Simson 10x használhatóbb karakterrel rendelkezik utcai használatban 4 gangos váltóval is, mint egy rx50 6-al. Cserébe perszeaz rx 10-15-el gyorsabban megy.
Maradjunk annyiban, hogy nekem abszolut nem jön be a karaktere.
Lehet 14 évesen máshogy látnám, de jelenleg nem.
Nincs hőfokmérő rajta, de ha esetleg lenne öleted ,hogy lehet rászerelni , azt megoszthatnád velem!
Nektek van az RX-en hőfokmérő?
Mert a furat, az ott van nem?
mennyit is küldtél?
mit is kell cserébe dobnom?
Megérkezett a pénz?
Eladó alkatrészek!

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
nem erröl volt szóés nem ez volt a lényeg de már mondtam mindegy, bár saját bevallásod szerint is az a henger tipus nem egy ász az utcán.
Jah, én nem engedem, mert rendes havi fizetést kapok a lengyel simsonhengergyártó cégtől.
Illető írása meg arra íródott, hogy a gyári rv hengert az ő 60-as simsonja kikerüli, ami azért nem túl meglepő dolog.
Én tőlem mehet, ha azt dönti a köz, bár szerintem is Simson kupában Simson henger legyen. Ezt nem én hanem mindannyian döntjük el.

De azért azt jobban el kellett volna olvasni, hogy ki írja ezt. Mert nem én. :)