gecsei barátom irod hogy a tuning simson kikerüli az rv hengeres
aprilliát a zolival mégsem engeditek a bajnokságban az idegen olcsó vizes hengert. Tán valaki beletalál? és tul gyors lessz meg olcsó az utcai rv henger.
Eladó Am6-os motorblokkok.
henger nélkül (gyújtással)20ezer ft/db
hengerrel 25-30ezer ft/db
illetve ezen blokkok mindennnemű bontott alkatrésze
váltó 8ezer ft
henger szett 8ezer ft
főtengely 8ezer ft
önindító 8ezer ft
blokk felek 5ezer ft/pár
kuplung 8ezer ft
kuplung dekli (vízpumpával) 3ezer ft
gyújtás dekli 2ezer ft
stb..
Az vázszám elég a kötelezőhöz!
Agyujtáskapcsólót ha két kattanást jobbra tekered akkor kell hogy az első világitásod működjön ha jár a motor sztem.
Ha alaphelyzethez képest balra tekered akkor kapcsolod be a kormányzárat.
Bal oldali kapcsolóval tudod fel-le kapcsolni a tompitott/távolsági pilácsot.
és ott van a kürt /duda/ gombja is.
Az rx- en csak az alvázszám található, vagy van valahol motorszám is? Az alvázszám elég a kötelező biztosításhoz?
Már úgy vettem a motorom, hogy nem működik rajta a világítás, most pedig nem értem a kapcsoló működését.
A gyújtáskapcsolónak milyen szerepe van? A bal oldali kapcsolók milyen célt szolgálnak, mit és hogyan működtetnek? Az indexet tudom, a tompítottra, fényszóróra, (és a kicsi talán helyzetjelző, vagy pírkarlámpát) hogyan tudom felkapcsolni?
Azt nem értem még, hogy a feszültségszabályzóról megy a világítás és a töltés?
Szia . Sokkal jobb . Nem nagyon tudom leírni , hallani kell . De ha nagyon le kellene írnom , akkor nem mondanám , hogy hangos , inkább olyan ércesebb , mélyebb , szebb , sportosabb . Teljesítmény : jobban vette a fordulatot , és élvezet volt hallgatni ahogy gyorsult . Fogyasztás nem nőtt semmivel . A gyári dob nekem ilyen visító fűkaszát juttatott az eszembe , ez meg ahhoz viszonyítva mint egy F1 es autó .
Csaó . Eladó egy gyönyörű 1 éves , alig használt Leo Vince carbon végdob, felfogatással, összekötő gumival, bilincsekkel. Bármelyik 50-es endurora , sm-re egyszerűen feltehető . Részleteket megbeszéljük , üdv : Anti .
Hali!
Eladó alig 1500 at se, futott RMS (Fúrható Vas) henger+dugó 7500ft, Gyári Minarelli hengerfej 2000ft, Valamint egy 14-es Dellorto karbi szívócsonkkal 3500ft (+Posta vagy személyes átvétel!)
MSN:d.13.go@hotmail.com
Sha helyére ,ha én is olyat szeretnék mint Babikának lett felrakva akkor mit kell még hozzá venni/alakítani? 17.5-es sha és pva között van mérvadó különbség?
Sziasztok segitség kellene,van egy rx 80-as om kimantünk kaparni és valoszinű,hogy a felső tűgörgő megatta magát és szérverte a dugattyút,hála az égnek a hengernek semmi baja.Segitséget kérnék kellene nekem dugattyú kompletten valami olcsoért.Segitségeteket elöre is köszi.
Az SHA, PVA, PHBG az a karburátor típusa, mindegyik a dellorto gyártmánya.
Átalakítás nélkül csupán az SHA fog felmenni.
Nagy torokátmérőtől nem kell félni, az eléggé urban legend, hogy a torokátmérőtől fog sokat fogyasztani.
A mostani helyére csak egy másik SHA fog felmenni.
sziasztok. van egy két alkatrészem rx-hez. 80 százalékos bütykös gumik elsö hátso. 50-es gyári hengerszettem, elsö lánckerekem, termosztátom. olcson odaadok mindent mert nálam csak a helyet fogja
Sziasztok!
Nem értem, hogy mi az a SHA - PVA - PHBG ?
Kicsit ki okosítanátok engem?
Azt szeretném, hogy legyen egy jó karbim, nem kell nagy torok átmérő, és ha lehet akkor menjen fel a mostani szívó torokra.
Melyik az a karbi?
Köszi!
aprilliát a zolival mégsem engeditek a bajnokságban az idegen olcsó vizes hengert. Tán valaki beletalál? és tul gyors lessz meg olcsó az utcai rv henger.
henger nélkül (gyújtással)20ezer ft/db
hengerrel 25-30ezer ft/db
illetve ezen blokkok mindennnemű bontott alkatrésze
váltó 8ezer ft
henger szett 8ezer ft
főtengely 8ezer ft
önindító 8ezer ft
blokk felek 5ezer ft/pár
kuplung 8ezer ft
kuplung dekli (vízpumpával) 3ezer ft
gyújtás dekli 2ezer ft
stb..
Agyujtáskapcsólót ha két kattanást jobbra tekered akkor kell hogy az első világitásod működjön ha jár a motor sztem.
Ha alaphelyzethez képest balra tekered akkor kapcsolod be a kormányzárat.
Bal oldali kapcsolóval tudod fel-le kapcsolni a tompitott/távolsági pilácsot.
és ott van a kürt /duda/ gombja is.
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
Már úgy vettem a motorom, hogy nem működik rajta a világítás, most pedig nem értem a kapcsoló működését.
A gyújtáskapcsolónak milyen szerepe van? A bal oldali kapcsolók milyen célt szolgálnak, mit és hogyan működtetnek? Az indexet tudom, a tompítottra, fényszóróra, (és a kicsi talán helyzetjelző, vagy pírkarlámpát) hogyan tudom felkapcsolni?
Azt nem értem még, hogy a feszültségszabályzóról megy a világítás és a töltés?
Köszönöm az infót!
Nem tudja valaki hogy egy RX hol lehet lefojtva ?
Eladó alig 1500 at se, futott RMS (Fúrható Vas) henger+dugó 7500ft, Gyári Minarelli hengerfej 2000ft, Valamint egy 14-es Dellorto karbi szívócsonkkal 3500ft (+Posta vagy személyes átvétel!)
MSN:d.13.go@hotmail.com
Átalakítás nélkül csupán az SHA fog felmenni.
Nagy torokátmérőtől nem kell félni, az eléggé urban legend, hogy a torokátmérőtől fog sokat fogyasztani.
A mostani helyére csak egy másik SHA fog felmenni.
Nem értem, hogy mi az a SHA - PVA - PHBG ?
Kicsit ki okosítanátok engem?
Azt szeretném, hogy legyen egy jó karbim, nem kell nagy torok átmérő, és ha lehet akkor menjen fel a mostani szívó torokra.
Melyik az a karbi?
Köszi!