Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Aprilia rx 50-be milyen hajtóműolajat használtok? Mit érdemes, és mit nem beletölteni?

Előre is köszi!
Hello! A TOP hengerszettet mennyiért adod?
Hali
Engem is érdekelne 1 légszűrőház mennyi lenne?
Szia!

Érdekelne, egy bal oldali oldalidom, és a hengerekről is írhatnál pár szót.
Melyik milyen, méretek, karbid van-e, és árakat is légyszíves.
Köszönöm!
Nekem is van kerekem csak 7 küllő kiesett és nem tom hol lehetne megcsináltatni:S azért irtam megkérdem mennyi egy használt kerék
nekem van egy agy megy egy felni gumival csak be kellene küllőzni.6ért odaadom
rx 50 hátsókerék 10000ft 06304906559
Rx-hez vennék egy hátsó kereket!
eladó Minarelli am6 blokk frissen generálozva új japán dugóval.skf csapágyakkal és tűgörgőkkel.45ezer.
Sziasztok ilyenre szeretném meg csinálni a felnimet szeretetek jól nézz ki és kb mennyibe lenne?
Sziasztok! Aprilia rx kb 97 es évjárathoz szeretnék venni vagy jobb oldali kipufogó rendszert vagy csak hátso dobot, de nem túl drágán. Ha tudna valaki ötletet adni az jelezzen lécci, köszi!
Sztem is valami üzemanyagrendszer dugulás lesz! Nekem csinált ilyet a fűkaszám amikor az üzemanyagszűrője bedugult , és hol kapott benyát, hol nem.
Vagy a karburátor koszolódott el
!
eladó egy 50-es enduró rezó(baloldali)ár:5000ft
rugós(:
csáó, engem csak a végdob érdekelne, ha lehetséges külön, írj pls, hogy azt menyiért:D mert rezóm van(:
Sziasztok!
A képen látható Aprilia RX 50-hez keresek jobb és bal oldali, ülés alatti oldalidomot.
Akinek van, ill. tudja, hol lehet beszerezni,korrekt áron, kérem jelezze!
Köszi a segítséget! Üdv!
Sziasztok!
Valami baj van a motorommal egyszer mentem és mint ha elfogyna a gáz lefulladt és leállt. Utána próbáltam újra indítani nem tudtam mire megnéztem szívatóval indul e rá húztam és 1 rúgásra indult vele.
Az a lényeg, hogy ezt csinálja és csak szívatóval indul újra de ha hagyom piheni anélkül. De ezt kitalálja a motor és nem csinálja de van amikor előjön. Karburátor dugulásra tippelnék.
Az úszódban nincs benzin? Nem lyukas?
Hali
Bal első idom (ami a tankra csatlakozik), teleszkópvédők meg még egy csomó dolog érdekelne árajánlatot írjál már légyszi: f.pepter@gmail.com
És levélbe leírnám hogy mi kellene még
Segítségeteket kérem!
A karburátornál valami történhetett de nem tudom micsoda és így túl sok benzint kap és kijön a levegőszűrőn a benzin... Minden kilett tisztítva és a tű is szépen mozog szóval nem értem mi lehet a baj?
csavaros a vége vagy rugós?
technigas rendszer szép állapotban 20000ft
engem érdekelne a légszűrő feletti idom, illetve ha rávaló, akkor első fékkar, és a kuplungkar.

Indexeid megvannak-e?
heló érdekelne h meg van-e még a sárvédő és menyibe kerül de inkább email be ne telefonon f.dani13@freemail.hu
csáó...érdekelne hogy menyiért adod oda azt a kipufogót ami az rx-en van!