Sziasztok! Aprilia rx kb 97 es évjárathoz szeretnék venni vagy jobb oldali kipufogó rendszert vagy csak hátso dobot, de nem túl drágán. Ha tudna valaki ötletet adni az jelezzen lécci, köszi!
Sztem is valami üzemanyagrendszer dugulás lesz! Nekem csinált ilyet a fűkaszám amikor az üzemanyagszűrője bedugult , és hol kapott benyát, hol nem.
Vagy a karburátor koszolódott el
!
Sziasztok!
A képen látható Aprilia RX 50-hez keresek jobb és bal oldali, ülés alatti oldalidomot.
Akinek van, ill. tudja, hol lehet beszerezni,korrekt áron, kérem jelezze!
Köszi a segítséget! Üdv!
Sziasztok!
Valami baj van a motorommal egyszer mentem és mint ha elfogyna a gáz lefulladt és leállt. Utána próbáltam újra indítani nem tudtam mire megnéztem szívatóval indul e rá húztam és 1 rúgásra indult vele.
Az a lényeg, hogy ezt csinálja és csak szívatóval indul újra de ha hagyom piheni anélkül. De ezt kitalálja a motor és nem csinálja de van amikor előjön. Karburátor dugulásra tippelnék.
Hali
Bal első idom (ami a tankra csatlakozik), teleszkópvédők meg még egy csomó dolog érdekelne árajánlatot írjál már légyszi: f.pepter@gmail.com
És levélbe leírnám hogy mi kellene még
Segítségeteket kérem!
A karburátornál valami történhetett de nem tudom micsoda és így túl sok benzint kap és kijön a levegőszűrőn a benzin... Minden kilett tisztítva és a tű is szépen mozog szóval nem értem mi lehet a baj?
Aprilia rx 50-be milyen hajtóműolajat használtok? Mit érdemes, és mit nem beletölteni?
Előre is köszi!