Hali,5 éve motorszerelőként dolgozom, se az AM blokkban, sem a Derbi blokkban nincs POWER szelep, egyik 50- es ben sincs, senkit ne tévesszen meg az hogy 6-7 ezres fordulatszámtartományban teljesen kitágul a szívómembrán, és ezáltal érezhető valamelyest jobb gyorsulás.
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a 98-as RX-em reggel munkába menet annyira rezonál, rázkódik, hogy teljesen elzsibbadt tőle a karom. Ez főleg közép ill. magas fordulaton érezhető, de azt vettem észre, hogy amikor belementem egy kátyúba a rezonálás abbamaradt és a motor szép egyenletesen ment. Amikor egy újabb kátyúba mentem ismét elkezdte a rezgést és azóta is folyamatosan csinálja! Segítsetek, mi lehet a probléma! Előre is köszönöm a válaszokat!
aprilia rx 50 bontott alkatrészek eladók:kerekek,idomok,bontott blokk,új és használt tárcsák(első és hátsó) új lánckerekek stb.
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
szerintetek ezt : http://www.kepesmotor.hu/motor...
rá lehet szerkeszteni 50-es AM5-ös motorra?
és egyáltalán érdemes-e? jobb lesz-e tőle ?
Mert a gyári 14-12 es dellortó van rajta most.
csak a bele való aksit szabad bele tenni, mert a töltőrendeszere a motornak ahhoz van kialakítva.
A zselés aksikhoz kisebb töltőáram tartozik.
Ha zseléset teszel egy savas aksihoz kialakított töltőrendszerbe, akkor tönkrevágja, ha pedíg savasat teszel egy zselés helyére, akkor nem lesz elegendő a töltés neki.
Amúgy sokan keverik a zseléset a gondozásmentes akkuval.
ahogy én láttam neten 3-4000 a sima , és a zselés olyan 5-7000-töl van. bár 1csomó oldalon nem irják hogy savas vagy zselés , csak az árat, meg a tipusszámot.
sztem a zseléset inkább , mert abból nem tud kifolyni semmi. a savasból, ha elreped akkor szétmar ott mindent!
legalábbis kocsiban nekem elég rendesen szétmarta a lemezt.
http://sportmotor.hu/motoros_k...
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Nekem is ez van benne , legalábbis akitöl vettem azt mondta.
rá lehet szerkeszteni 50-es AM5-ös motorra?
és egyáltalán érdemes-e? jobb lesz-e tőle ?
Mert a gyári 14-12 es dellortó van rajta most.
A zselés aksikhoz kisebb töltőáram tartozik.
Ha zseléset teszel egy savas aksihoz kialakított töltőrendszerbe, akkor tönkrevágja, ha pedíg savasat teszel egy zselés helyére, akkor nem lesz elegendő a töltés neki.
Amúgy sokan keverik a zseléset a gondozásmentes akkuval.
Mennyibe kerül kb ?
legalábbis kocsiban nekem elég rendesen szétmarta a lemezt.
Szerintetek milyen aksit érdemes venni a motorba Zseléset vagy Savasat ?