Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem már csak két drótszál tartja a végéhez a bütyköt.
enyémen mz van ha jóltudom:) és mükszik
Én is vmi simsonféle bovdent húztam bele és fasza lett! Sőt 1 hétre bringa váltó bóvdent húztam bele csak az túl vékony volt és mindíg lelazult a végéröl a bűtyök. A lényeg hogy hasonló vastagságú legyen az eredeti szálhoz.
Értem esetleg tudnál olyan képeket készíteni amin látszanak a blokktartók?A vázról mik hányoznak mert látom kicsit viseletes
Most képet nemtudok róla küldeni mert a héten nemtartózkodok otthon,de a hírdetéseim között találsz róla 1 képet
Hello!

Kuplungbovden gondom van!
Simsonhoz kapható bovden jó rá vagy felejtős?

Más ötlet?
oké a vizhütés gondolom nincsrajta képpet tudnál mutatni? itt vagy dgyuri17@freemail.hu-ra előreis kössz
kecskemét mellett vagyok
ez épp rv blokkos volt, de nem nagy kunszt átalakítani
Szia!

Lehet hogy érdekelne a váz.Ebbe milyen blokk volt?Merre lehetne megtekinteni?Milyen állapotban vannak a telók és a fékrendszere?
A blokk egy Am 6-os 50ccm-es,vízhűtéses blokk ami 2009-es évjáratú.Az irányára 45000Ft gyújtáselektronikával 50000Ft
HAli milyen a blokk? vizes? léghütés? sebesség ccm? meg persze ár
Köszi nagyvagy
Itt vásárolhatsz komplett blokkot http://robogoalkatresz.eu/inde...
Sziasztok Rx 50-es em van 1995-ös kellene bele 1 komplett blokk lehetőleg am6-os 80ccm-nekis örülnék:)
Segítség! Valaki adjon el nekem egy használható kilóméteróra spirált rx-be! Nagyon sűrgős lenne!
hali!

nekem van egy blokk nélküli rx-em 25pénz
Vedd ki a telószimeringet és nézd meg, rávan irva. Az én RX-embe 35*47*9,5 telószimering van. De azt ajánlom h vedd ki és nézd meg ! Az a biztos!
Halihó!
Rx-be megtudná valaki mondani h milyen elsőteleszkop szimering megy?
Okés. Köszi majd csütörtök péntek felé tudok valami biztatót mondani... köszi csá
az árlista menüpontba menjél és ott tölsd le azt az excel file-t
A blokk 2009-es kb 1000Km-er van benne nagyon egésséges hangja van neki.az irányára 45000Ft egy kicsi alku talán belefér.Ja és komplett gyujtással van
Mennyibe kerül a blokk?
mikori?
állapota?
Sziasztok!

Aprilia rx 50-es komplett vázat keresek a meglévő blokkomhoz,vagy a blokkot adnám el.Ha valakinek van ilyen típusú váza vagy a blokk érdekelné az jelezze
békés megyében eleken lakok, a posta előre utalás esetén 990ft, utánvéttel 2500ft
Merre laksz?
Illetve a pósta menyi huf?