Üdv! Esetleg vennék egy rx-et, amiről hiányzik a karbi és a kipu, lenne valakinek eladó? A szívócsonkról a karbiba egy viszonylag vékony cső jön ki( talán 12-es karbi volt rajt), amelyre két cső is csatlakozik felülről, ez minden rx-en így van?
Helo. Aprilia rx 50em van és azt szeretném kérdezni hogy valaki nem-e tud nekem eladóba a az első lánckerékvédő idomot mert nekem eltört. Fontos lenne! akinek van eladóba az plz írjon!
Hááj....
Bocsi hogy írok de szinte minden 50-es crosshoz és smhez tökéletes az mz kuplung bovdene, egyedül annyi probléma lehet, mivel az mz bovdene egyenesebben fut mint az ilyen típusú motoroké ezért kicsit szorulhat a bovden, de ha a gyári bovden házba rakod bele akkor hibátlan, csak lényeg hogy ne legyen a ház bellül szarrá:D
Tapasztalat....üdv Ricky
Garanciát nem vállalok.
Ma sajnos estem.
valaki nem tudja hogy szét lehet e szedni a műszerfalat?
ha dobsz fel képet, megdumáljuk.
ha érdekel a karbi meg a kipu írj!
msn: nem-ethakos@hotmail.com
sztem tőle kérdezd meg!
2002-es aprillia rx-hez nincs valakinek egy hátsó kereke eladó?
Véletlenülnincsen egy komplett vázad?Lehet gyorsasági is de endúró az jobban érdekelne.
Bocsi hogy írok de szinte minden 50-es crosshoz és smhez tökéletes az mz kuplung bovdene, egyedül annyi probléma lehet, mivel az mz bovdene egyenesebben fut mint az ilyen típusú motoroké ezért kicsit szorulhat a bovden, de ha a gyári bovden házba rakod bele akkor hibátlan, csak lényeg hogy ne legyen a ház bellül szarrá:D
Tapasztalat....üdv Ricky