Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Aprilia RX-ból ENDURO KERÉK illeteve HŰTŐ.
Kompletten ahogy a képen.
Első keréken új gumi.
Kerekek :25e
Hűtő: 5e
Elérhetőség az adatlapomon!
köszönöm
www.italmondo.com írj nekik E-mailt és válaszolnak, tuti van nekik
Eladó Aprilia MX / Rx 50 alkatrészek:
-50-es fúrható henger+hengerfej 8.000Ft
-50-es jó állapotú hengerszett 16.000-19.000Ft
-főtengely 15.000-18.000Ft
-kuplungszerkezet 14.000Ft
-gyári membrán 3.000Ft
-karbonlapos nyitott membrán 5.000Ft
-malossi membránlapok 2.000Ft
-24-es Dellorto karbi 12.000Ft
-14-es Dellorto karbi 10.000Ft
-gumi nyitott szívócsonk 4.000Ft
-fém nyitott szívócsonk 4.000Ft
-Arrow jobb oldali kipurendszer(Rx-en volt) 18.000Ft

+minden ami egy blokkban van.
Ha bármi más kell, kérdezz!
További képek e-mailben.

Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
A normál kerékméret enduronál általában 18-21. Ezért nem szólhat a süni. Max a hengerért, ha nagy szaki (nincs ráírva h 49ccm xD), A szívócsonkod sem mutatja magát egy überkirálynak. 50-re simán vissza lehet alakítani, annyi h ráteszed a másik hengert. Ha gondolod van 49ccm feliratos hengerszettem, nyitott membránom+nyitott beömlőm is. A segédmotor jogsi nem méretre szól, hanem ccm-re. Papíron Kw-ra is, de itt egyenlőre azzal nem törődnek hála az égnek.
sziasztok!
Azt szeretném kérni irjátok le ennek a mocinak a jó és rosz tulajdonságait.
mennyi a végsebbesége? STB.
Igen. szokott, de azt hiszem csak akkor, amikor még hideg a motor.
mem tudom mekkora fuvókák vannak , de eszik elég rendesen
Azt szeretném kérdezni hogy neked is szokott olyant csimálni hogy nem pörög föl teljesen
heló, nem tudjátok hogy lehet e kapni és hol a fordított showa első tolóhoz felújító szettet.SÜRGŐS LENNE
Tudnál mondani pár szót arról, hogy neked hogy megy? Mekkora főfúvóka van a karbiban?
Szia!

Cseréltük az egész membránt olyanra, amiben nincs folytás.
heló, nem tudjátok hogy lehet e kapni és hol a fordított showa első tolóhoz felújító szettet.
14/51 van nekem
És milyen végáttételt használtok a 70- es hengerhez?
főtengely erősített hajtókarral, a főtengely anyira nem is muszály elég az erősített hajtókar, csak hát azt meg nem egyszerű megcsinálni ha nem nagyon vágod a témát...kipréselni a sonkákbol, utánna be , kicentírozni..sb, nem egyszerű:D csapágyakat mindenképp cserélj ha széthuzod a blokkot meg szimeringeket, tömítések...stb, lánckereket nem feltétlen muszály, attol függ mit akarsz, hogy erő legyen a motorba vagy inkább jól menyen végre, ez a 2 alternatyva van:D ha már mindenképp tuningolni akarod akkor a 70 es henger hiányolni fog neked egy nagyobb karburtort is, de ha gyári van az se gond, azzal is megy, igaz nem úgy mint 1 nagyobbal:)
hali!
minden tunig motorfelújítással kezdődik.
új csapágyak szimeringek
célszerű erősített főtengellyel összerakni.
hali az enyimen 14-es karbi van és nincs olyan part amin 1-esben ne vinne föl,de azért lehetne jobb is .Kérlek írd meg hoyg a folytást milyen nehezen lehet kiszedni
Mikor feltesztek egy 50- es motorra 70- es hengert, akkor a végáttétellel csináltok valamit? Ha mégis maradok a 70- es, hengernél, akkor elég a gyári 50- esnek a főtengelye, vagy létezik direkt erősebb, 70- hez való?
70- es motornál, milyen fogszámú lánckerekeket használtok?
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000

tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
Eladó Piaggio Zip:
http://kepesmotor.hu/piaggio-r...
Rx csere érdekel, valamennyit tudok rádobni. (Nyíregyháza környékén)
Helló!

Van első telóm a képen látható motorból. 10eft kompletten.
Eladó még a hűtő 5eft és a kerékszett kompletten 25eft.

Elérhetőség az adatlapomon.
nem gyárilag 80-as, hanem az egy 80-as DR-henger..
a blokkbol tuti nincs kimarva
van benne tű, közvetlen az úszóház felett, csak nem egybe a síberrel!