Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok Mesterek!

Az lenne a kérdésem, hogy első variátorhoz honnan lehet szerválni variátor alaptávolságot beállító hézagoló alátétet? Vagy sufnitunig?
a gyujtáskapcsolós dologra hallotam már más választ is
lehetséges hogy annyira nagy a kompressziód, hogy a benzin begyullad a nyomástól a hengeredben, vannak kutak ahol 85 öst lehet tankolni ..na azt ne tedd :D ha esetleg azt szoktál.
szal ha leveszed a gyujtást akkor szikra nélkül még u ugy berobban a nyomástol kb ennyi.
ez a nyomás u jöhet létre ha mondjuk le esztergálnak a hengerfejedből és növeli a kompressziót.
Gondolom nem ditekk?
Hello!

Max 2 hetet ált az Sr-em és nem akart indulni. Ezt mindig eljátsza 1-1,5 hét után. A gyertya olyan volt mintha vki rá..art volna. Tiszta ganyé. Beleraktam egy másikat, kész azt is beköpte majd jött a harmadik. Öninditó- mintha össze akarná kapni magát (elakarta kapni)- Kész aksi lemerült mondom rugás. Egyet rugtam és beindult 3 mp-re ezt eljátszotta vagy 10x. Gondolkodott - beinduljak v ne? Mikor beindult kb 250-es rpm-en ketyeget gázadásra kicsit felpörgött majd egyből leállt. Aztán végül vhogy sikerült beinítani. Miért nem akart indulni? Mert ha ezt nem javítom ki akkor ezt mindig elfogja velem játszani. Válaszotok előre is köszi.
az old sr-ét tudom, a levegős 88kg, a vizes 90 ha jól emlékszem.
Hali!
Van vkinek eladó 2000-es évj.-ú sr 50 hez gyújtáskapcsolója?
És egy kérdés:Ha a gyújtáskapcsoló néha leállítja a motort néha meg nem, akkor mi lehet a baja?
Óhh így már értem. Akkor ebben nem tudok segíteni.
köszönöm! de nem km spirál kéne, hanem az a kötsög digit (impulzusos) meghajtó, ami sajna nem 2e ft. Gondoltam hátha van valakinek bontott, vagy csak úgy a polcon
az és sr-em az kb 100 kg ,de vizes ,gondolom a tied 90 kg körül van
Sziasztok!
Eladó a mocim,tényleg páratlan állapotban!Olcsóbb körlámpást,akár üzemképtelen Di-Tech-et is beszámolok 100.000Ft.-ig!(IItt az alkalom,hogy megszabadulj a rontásodtól,és legyen egy tuti géped! ) Akár garanciával!

Eladó SR,LINK ITT!
2008as SR50 hez keresnék km/h meghajtót (digit) meg esetleg balos tükröt. Ha valakinek lenne elfekvőben...
sziasztok az lenne a kérdésem hogy az sr www 2000-es évjárat(léghűtés) hány kg?Mert mindenhol kerestem de sehol sem találtam.Az se baj ha más sr súláyt mondjátok meg mert legalábbb van mihez hasonlitanom csak a legújabb fajátét ne mondjátok mert aszt tudom.Előre is köszönöm hogy segitettek. A HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT ELNÉZÉST KÉREK DE MÁR FÁRAD VAGYOK
Megoldottunk.Végül lett szerválva egy másik ez meg most megmarad tartaléknak .
Köszi azért
nem hiszem, amikor poffenget akkor nem megy, de ha nincs hang akkor tép mint állatt
Esetleg túl jó a füled, és már azt is hibának sejted ami természetes?
mesterek, összeraktam a morini ditekk 2003 at 2db talptömítést raktam a genger alá, ugy néz ki bevált nem ér bele a dugattyú a hengerfejbe, de
az mitől lehet hogy menet közben a kipufogóból pöffenés hallatszik? Nem durran, olyasmi mint amikor a kólás üveget kinyitod? Amikor lent volt a kipufogó, valami eléggé zörgött benne lehet ez a gond vagy valami más?
Ma beszéltem a szerelőmmel, meséltem rólad. Azt mondta, hogy nem biztos, hogy kuka az ECU-d. Lehet, hogy elég lenne egy szoftver frissítés, ami 5 rugó nála.
Én most készülök rá, majd elmondom. SZerintem nem nagy szám. Ki kell húzni a szárat, alul van egy csavar, az fogja a belső szárat, ha az kint van, szerintem már a kezedben is van a szár, utána már tudod cserélni a szimeringet.
A minarelli-s kontrasztrúgó jó a morini blokkba.A gyári kontraszt=piros malossi!Ilyet vegyél vagy gyengébb kontraszthoz könnyebb görgő is kell.
Sziasztok!

A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!

Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa

Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
köszönöm, hogy nem felejtettél el, de most nagyon elfáradtam, ezért nem ajánlok semmit, csak a weboldalt.
www.robogotuning.hu
nálam ez is van 1510.-Ft