Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy került hozzám kosárban és most megy a legó nem volt még ditechem
Lehet ha elégett , egyébként lehetetlen mindegyiken van !
Ha 1-2 motor fordulatra tudja a 4 bar-t akkor jó még de járó motornál gázadásra sem eshet 4 bar alá a nyomás.
De az lehetséges nekem nincs olyan teflon gyürű benne ?
Rendben meg nézem és jelentkezem addig is köszönöm a segítséget
Mérj nyomást rajta
Köszi a segítséget akkor lehetséges nekem is elkopott a levegő kompresszor ?
Teflongyürű
Kompreszor keveset termel . Tömítetlenség , szappanos vizzel ellenőrizd nem szökik-e a levegő az injektorfej és a henger csatlakozásnál , mérj levegőnyomást .
http://www.easyparts.nl/showdr...(Ditech).html
És azt valaki meg tudja mondani mi célt szolgál a 13. ábra ?
Vagy 1 pontos méretet tud valaki róla adni?
Rengeteg van amit már próbáltak szétszedni több de inkább kevesebb sikerrel ./ Szétbarmolják / Csak alkatrésznek kell sok esetben hibás a motor tehát cserés egyébként is a kopó alkatrészeket cserélni kell ! Kompresszort H Sándor újít fel : http://www.hstuning.hu/content... Nagyon profi szakember !
szevasztok mitöl lehet az hogy csak alapjárat van az is ingadozik gázra nem reagál benzint meg rengeteget kaphat tiszta fekete a gyertya. Morini ditech előre is köszi az ötleteket
szevasztok mitöl lehet az hogy csak alapjárat van az is ingadozik gázra nem reagál benzint meg rengeteget kaphat tiszta fekete a gyertya. Morini ditech előre is köszi az ötleteket
Azt újítod amit küldenek,vagy cserébe kell hogy forgásban legyen? Kompresszort nem újítasz?
Ahogy érzed ! Nálam egy felújított 15 ezer de én kérem a régit .
Akkor én szerencsés voltam? 13-ért vettem az én használt pumpámat...

G.
Sziasztok. Két dologban kérném a segítségeteket. Van egy 1999 évj sr-em. Önindítóval nem bír elindulni, alig bírja átfordítani. Rúgásra elsőre indul. Főtengely variátornál megforgatva könnyen megy. Elsőre lecseréltem a 4ah akkut egy 7 ah akkura, a hiba ugyanaz. Levettem az ékszíjat hátha a kuplung miatt, ez sem segített. Az önindítót leszedtem ez pörög rendesen. Mi lehet a baj? Elektromos hiba lehet, valami befolyásolhatja? Zárlat, vagy gyenge kontakt lehet valahol?
2. kérdésem hogy a hengeren a kipufogónyílás nem teljesen kerek, olyan mintha folytás lenne. Ilyennek kell lennie? Vagy folytás?
Csak a Ditech !
Megfizethető áron. A bontott pumpákat 20 körül adják én felújítottat olcsóbban adom.
Igen, a régi karbiba 53/32 fő és levegő fúvóka volt.
Az újban 65/34. Azt hittem jobb lesz, de nem. Mióta átfúvókáztam, azóta valamiért könnyebben indul meg a motor, nem erőlködik annyira.
Ha megoldódott, annak örülünk ! ;)
Persze ezt gondoltam,hogy jó szakrmber. " A szak, az szak"!
miofan kolléga csak jó munkát ad ki a kezei közül, ezt tanusíthatom!