Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia most énis ezzel a problémával küzdök hidegen melegen:)
karbi lesz a baja sztem:) szedd szét nézd meg az úszó szintet stbstb mikor nyit mikor zár sötöbö
Szia!
Találtam amit beszéltünk 3ért a tied.
biztosan olyan hülye egyébként, hogy évek óta írogat a fórumra, ismerik innen jópáran szerelés miatt személyesen, éééés akkor itt fog ajánlgatni egy lopott robogót,nem pedig eladja alkatrésznek .
no meg idősebb robogóknál gyakorlatilag az adásvételin kívül más okmányt hiába kérsz..az az évek alatt elvész.
Pigi ditech be használhatok injektor tisztító adalékot ?

Nem fog a kénes rovására menni mivel 2 ütemű ?
Nagyon igazad van bárcsak minden apa így gondolkodna!
Teljes mértékben igazad van. Én is mérlegeltem és akkor döntöttem így mikor láttam a fiamat menni a motorral. Gyerek még, nincsen veszély érzete és olyan helyen ahol én 30-al megyek ő 70-el. Mondom normális vagy te? Erre ő: hát nem estem el. Majd ha megjön az esze és lesz rutinja érezni fogja a motort kap sebességet. Simsonnal ment eddig azzal nem is volt gond mert lassú volt a motor, azzal normálisan ment. No de ez az Aprilia pillanatok alatt 80-on van alatta. Ha összehasonlítanám a Simsonnal még kettesbe van kb 35-el megy mikor ezzel már 70. Érezze meg a motort, jöjjön meg hozzá az esze és kap sebességet majd :)
van egy eladó kéményem: Stage6 Pro Replica
Szia egy ezres ha jössz érte, ha posta akkor plusz az.
Elvileg 53vagy 50 es fuvoka kell bele az van át dörzsárazva 60-ra ha megcsinálták a servizbe és a kipufogobol is levágták a kis csonkokat és be hegeztették. Pesten tudunk találkozni is de nekem csak holnap Dután lenne jó ha neked is megfelel. ha kérdésed van hívj 06306877375 üdv.
Szia! Igen már a harmadik van benne, de nem segített.
hello
gyertyát megnézted vagy cserélted is? nekem 1x egy zsir uj NGK-val produkált ilyesmi hibát.
Sziasztok! Pigi blokkos, karbis SR 50-em van. Egy pár hónapja zavaró jelenséget tapasztaltam. Miután pár kilométert megteszek és teljesen bemelegszik a motor, közepes vagy nagy gázadásnál elkezd darálni, dadogni, néha fullad is. Először azt hittem, hogy az üzemanyag ellátással, vagy a gyújtással van probléma, ezért alaposan átnéztem. Gyertyát, gyújtáselektronikát, membránt, légszűrőt, kipufogót átnéztem/cseréltem. Az összes súber és főfúvóka variációt kipróbáltam. Ha keveset kap akkor is csinálja, ha sokat akkor is. Megnéztem az olajszivattyút is, de nem a kenéssel van baj. Egy fél deci olajat pluszba öntöttem egy tank benzinbe, hátha kevés olajat kap, és elkezd beszorulni a dugattyú, de ugyanolyan. Csak full szintetikus minőségi olajakat kapott mindig. Hűtő jónak tűnik, most cseréltem benne folyadékot. Semmi nem segített. Hidegen nem csinálja, csak melegen. 13.000 km van benne. Gyári henger. Egy kis tuning van a hajtásban és a kipuff Yasuni Z. Megnéztem ezeket is, variátor, görgők, szíj, kuplung tökéletes állapotban. Már négy éve használom így, de csak most kezdte ezt a szarságot. Az alapjárat sem olyan egyenletes, mint szokott lenni. Lehet, hogy valami szorul? Van valami tippetek, hogy mi baja lehet, mert én nem bírok rájönni! Esetleg henger, vagy főtengely? Előre is köszi!
Még egy észrevétel: a sebességet a gázkarral is lehet szabályozni.
Más oldalról viszont a nagyobb teljesítmény biztonságot is jelenthet adott helyzetben, így én meghagynám a jelen állapotot, és inkább az "ésszel" történő vezetésre helyezném a hangsúlyt.
Kellene nekem! Mennyiért adod illetve karbiba kell e kisebb fúvókát tennem?
Van olyan fórum is hogy Lopott motorok , ott nincs fent ?
De gondolom fa....od biztosan van. Játssz vele kicsit....
nincs itt most más
Ha jól tom ZD4RLD-vel kezdődik.
azért nem megyek le , hogy megnézzem
Egyértelmű. Persze hogy lopott. Ha unatkozol, szórakozzál mással.....
Aprilia robogókon pedig nem gyakran van motorszám.
mert valami nem ok
Írjam le a motorszámot ide? Biztosan ennyire hülye vagyok......
írd már le a motor és alvázszámot és ha ok akkor havert érdekelné a dolog.
én is erről beszélek , ennyi pénzt simán megérne ha..
Lopott motorokkal nem foglalkozok. Munkába járásra használtam. Akinek ennyit nem ér meg egy hibátlan robogó, az tehet egy szivességet.....