Pipercross légszűrőt használ valaki? Hogy van megoldva a felfogatása? Mert elvileg nem kell a felső légszűrőház fedél, de akkor nem tudom mi tartja ott.
A 270 es Loctite az csavar rögzítő A 2 blokkfélhez biztos hogy
ThreeBond 1207B kell gyárilag, persze más tömítőpaszta is használható. Nincs a tömítőpasztákkal semmi gond, ha a két felület sík, nincs szennyeződés, és a megfelelő pasztát használják.
A tömítőpasztát nem lehetne kiváltani valami vékony, de megbízható tömítéssel?! Amit szerintem egy tömítést gyártó cég pár perc alatt legyártana!
Valakinek egyáltalán folyt már össze a vize, miután kijavították neki a gyári tömítőpaszta hibát?!?
Az enyémnél valami fekete masszát használtak tömítőanyagként,hibátlan bontatlan blokk 14 e után is,viszont a donor blokkomban piros színű volt a massza,az össze is folyt 3 e-nél. Kellene valami atom jó tömítő,hogy össze merjem rakni.
Köszi.Tehát a hüvelynél az O gyűrű,és a V blokktestnél lehetnek tömítés hibák,oda kellene valami megoldást kitalálni.Illetve valami spéci tömítőanyagot.
Meg tudja e valaki mondani közölünk, hogy hol volt az a hely,ahol összefolyt a víz az olajjal ?Hozzáértők véleményének örülnék.Melyik az a kritikus pont,mi volt a gyári hiba?Valóban érdekelne a szakmai tapasztalat.Hova lettél"kölyök"?
Ha valakit érdekel rajtam kívül is az utólagos "Map Switch" beépítése a 2006-2007-es évjáratba, akkor a Hold utcai Apriliánál a kapcsoló első fele ~7500Ft (ez van nekik raktáron), a kapcsoló hátulja ~2300Ft (ezt rendelniük kell), tehát durván 10e forint!
Már csak azt nem tudom, hogy az elektomos bekötésnél feltétlen szükségeltetik e az ellenállás és a zener dióda, vagy nélküle is működik tökéletesen?! Minden esetre már azokat is beszereztem innen, kb. 80Ft volt az egész!
Úgy nem megy hogy elutalok neked 5000 és te postán feladod levélként persze nem ősszegyürve úgy nem lehet sok.
Vagy nem jársz pesten és átveszem 5000 ért valahol.
ThreeBond 1207B kell gyárilag, persze más tömítőpaszta is használható. Nincs a tömítőpasztákkal semmi gond, ha a két felület sík, nincs szennyeződés, és a megfelelő pasztát használják.
Valakinek egyáltalán folyt már össze a vize, miután kijavították neki a gyári tömítőpaszta hibát?!?
link
Sok Honda kisgép gyári pasztája. Sokszor használtam már baromi jó paszta nagyon jól kenhető, jól tapad, és persze jól is tömít
Már csak azt nem tudom, hogy az elektomos bekötésnél feltétlen szükségeltetik e az ellenállás és a zener dióda, vagy nélküle is működik tökéletesen?! Minden esetre már azokat is beszereztem innen, kb. 80Ft volt az egész!
Vagy nem jársz pesten és átveszem 5000 ért valahol.
AP Racing fékbetétet próbálta már valaki?
Vagy próbálkoztatok vele esetleg?
Ez meg mifene?