Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipercross légszűrőt használ valaki? Hogy van megoldva a felfogatása? Mert elvileg nem kell a felső légszűrőház fedél, de akkor nem tudom mi tartja ott.
A 270 es Loctite az csavar rögzítő A 2 blokkfélhez biztos hogy
ThreeBond 1207B kell gyárilag, persze más tömítőpaszta is használható. Nincs a tömítőpasztákkal semmi gond, ha a két felület sík, nincs szennyeződés, és a megfelelő pasztát használják.
A tömítőpasztát nem lehetne kiváltani valami vékony, de megbízható tömítéssel?! Amit szerintem egy tömítést gyártó cég pár perc alatt legyártana!
Valakinek egyáltalán folyt már össze a vize, miután kijavították neki a gyári tömítőpaszta hibát?!?
Nincs erre valami olcsóbb megoldás, amivel olvasni/írni lehetne az Ecu-t? Mert én is szívesen elmatatnék vele itthon!
Gyárilag loctite 270 van megadva.Vajon melyik a biztosabb ?
Gyárilag ezt a pasztát használták az újakknál:

link

Sok Honda kisgép gyári pasztája. Sokszor használtam már baromi jó paszta nagyon jól kenhető, jól tapad, és persze jól is tömít
Az enyémnél valami fekete masszát használtak tömítőanyagként,hibátlan bontatlan blokk 14 e után is,viszont a donor blokkomban piros színű volt a massza,az össze is folyt 3 e-nél. Kellene valami atom jó tömítő,hogy össze merjem rakni.
Köszi.Tehát a hüvelynél az O gyűrű,és a V blokktestnél lehetnek tömítés hibák,oda kellene valami megoldást kitalálni.Illetve valami spéci tömítőanyagot.
Használtan nem láttam még, ebayen az új~ 70 körül szokott lenni. Hivatalos oldalon 250 kanadai dollár.
Mennyiért lehet beszerezni egy ilyen kütyüt? Használtban nem találtál valahol?
Meg tudja e valaki mondani közölünk, hogy hol volt az a hely,ahol összefolyt a víz az olajjal ?Hozzáértők véleményének örülnék.Melyik az a kritikus pont,mi volt a gyári hiba?Valóban érdekelne a szakmai tapasztalat.Hova lettél"kölyök"?
Nekem ilyen van a quadba.Nem vettem észre különbséget.
LIKE!
Ha valakit érdekel rajtam kívül is az utólagos "Map Switch" beépítése a 2006-2007-es évjáratba, akkor a Hold utcai Apriliánál a kapcsoló első fele ~7500Ft (ez van nekik raktáron), a kapcsoló hátulja ~2300Ft (ezt rendelniük kell), tehát durván 10e forint!
Már csak azt nem tudom, hogy az elektomos bekötésnél feltétlen szükségeltetik e az ellenállás és a zener dióda, vagy nélküle is működik tökéletesen?! Minden esetre már azokat is beszereztem innen, kb. 80Ft volt az egész!
akkor elküldöm megkérdezem hogy a legolcsóbb
Bag az messze van nekem.
de ha messze van akkor lehet az utalós megoldás is
Így jobban látható mire gondolok.
nem tudom h hol laksz Pesten de mi most Bag-on dolgozunk oda esetleg elvihetném
Úgy nem megy hogy elutalok neked 5000 és te postán feladod levélként persze nem ősszegyürve úgy nem lehet sok.
Vagy nem jársz pesten és átveszem 5000 ért valahol.
5000be + post oda adom párba meg a feliratot meg azt a két kis matricát
Ezt a fórumot ajánlom olvasgatásra, sokan használják "XV Tuner ECO Tool" link

AP Racing fékbetétet próbálta már valaki?
És ezeket nem tudjátok rátölteni a motorra?
Vagy próbálkoztatok vele esetleg?