Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új és használt sxv rxv alkatrészek.
blokk szét összeszereléshez való gyári szerszámok bérelhetők.
extremehungary@gmail.com 30/9410603
Van egy pár fölösleges matricám ha érdekel valakit
Fiúk,lányok! Találtam a levegőszűrő alatt ott bent 1 kis port! Mi a teendő ilyenkor? Vagyis a porral.
Biztos igazad van de én azért írtam ,hogy hátha volt már valakinek hasonló problémája és tudna segíteni
Necces így beírkálni,soha nem tudni hogy kivagy,gerjesztő témának pont megfelelő,vannak olyanok akik erre verik.
Helló-szia mindenki!
A segítségeteket kérném sxv 450 vasam most volt átnézve szelep minden rendbe de egy pár alkalommal mentem vele és mostanság nagyon eszi az olajat PL: ma is durván 70km ez fél litert, akrapovic dob van rajta a km óra nincs rajta nem tudom mi mivel van összefüggésben ha tudnátok segíteni meg köszönném!
Ők állítólag nagyon profik, van minden gépük és szerszámuk a kipufogó rendszerek gyártáshoz/átalakításához! Ha viszel nekik mintát azt is simán lekoppintják!:

http://www.kipufogo.hu/welcome...

vagy ők:

http://www.simateam.hu/

Finszter.
Próbáld meg Finster Csabát Cegléden.
Sziasztok!

Ismer vki egy jó céget, akik leömlőt tudnak gyártani az ülés alatti arrow kipufogóhoz?
Ha itthon is ~23Euro körül van az új kapcsoló ára, akkor szerintem nem érdemes 15Font+postaköltségért megrendelni egy bontott kapcsolót Angliából!
Viszont ha ennél lényegesen drágább itthon (ismerve a "jó" Magyar üzletpolitikát...), vagy nem találok itthon hasonló árban, akkor nem kérdés...
A két ünnep között meg interjúvolom a márkakereskedést ha nyitva lesznek, hogy mennyiért vesztegetik itthon?!
Az 1000 Ohm/1W-os ellenállást és a 4,7V/1,3W-os Zener diódát a 2db csatlakozóval együtt már megrendeltem, vezetéket meg "kukázok" itthon hozzá!
Ha sikerült kapcsolót szereznem és a bekötéssel is kész vagyok, akkor már csak fel kell okosítani az Ecu-t két térképesre az Aprilia szervízben!
Vagy esetleg van más alternatíva is, mint a márka szerviz ahol tudnak Ecu-t programozni?
Szerinted milyen/melyik térképet rakassam rá (2007-es Rxv550)?
Szoktam néha, ha gondolod megkérdem mennyiért küldi el Magyarországra.

eszerint 22,72 euro a kapcsoló.

ui.: kellemes ünnepeket mindenkinek
Köszi a linket!
Te tudsz/szoktál rendelni Ebay-ről?
Az itthoni új árát tudja valaki?
Most találtam, térkép kapcsoló:

link
Kiokosítottak, így már minden világos!

BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!
..a kép lemaradt!
Valaki érti ezt a bekötési rajzot? Mert nekem egy kicsit zavaros....!
Ment mail!
szia!
persze, szívesen. a feltétele 1 mailcím.
UUUU Az lehet engem is érdekelne ha nem túl nagy befektetés lehet meg csinálnám én is endurozni jobb lenne ha alúl jobban tolna!
Kedves tőled, de nem szívesen publikálom az E-mail címem, inkább elküldöm neked sms-ben! Valószínű, hogy nekem is ua. a leírásom van mint neked, ha a tiéd is Angol nyelvű és képekkel illusztrált a folyamat, de nagyon szívesen veszem, ha elküldöd!
letöltöttem a kétmappásra alakítás leírását, ha adsz mailcímet átküldöm.
Valami csak kell, mert azt írja a motoros kolléga, hogy a vészleállítós megoldással csak on állásban lehet beindítani a motort...! Tehát valami difi csak van!?
és ha józanul átgondolom, a műszerfal alatt elvileg csak a mpswitch csatlakozója lehet, ugyanis NINCS szükség több alkatrészre.
hát ebben megint csak nem vagyok biztos, de hallomásból úgy tudom, menet közben is símán lehet váltogatni a módokat.