Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, megtudom rendelni, Angliából 1-1,5 hét alatt megszoktak jönni a termékek.
Vazeg én kerestem és nem találtam!
Te szoktál onnan rendelni?
Ha be vinném neked a manit meg tudod nekem rendelni?
Pont ezt találtam meg ebayen, ~5500 Ft postával:

link
http://www.ajandekbroker.hu/ba...ötött%20sapka/kotott_sapka_kontraszt
_csikkal_9126

Sapka már van már csak ember kell aki meg himezi.
12 literes tank liciten:

link
Ez engem is érdekelne.
Nem tud valaki ilyen sapkát?
Upssz egy picit meg is feledkeztem erröl, közben elköltöttem az árát.
Szolok ha megvan a sastójás.
Vhááááá ez az!
Megkérdeztem 5500 lenne mindennel együtt de nem viszik ki így neked házhoz hanem neked kell bemenni érte a postára, jó lesz így?
De lehet.
Úgy szoktam indítani, ha a 6 másodperc után letilt akkor mindig várok még újra enged indítózni, de néha bedobja ezt a játékot.
Nem lehet, hogy az indítórelé vacakol?
Azt nekem is szokta néha! De nem jellemző.
Persze nem egymás után teker majd ujra indit nem teker aztán megint ujra indit és teker.
Köszi majd megpróbálom, szikra van.

Arra nem lenne valami ötleted, hogy az önindító egyszer szépen végigtekeri a 6 másodpercet, de van mikor teker egyet megáll, akkor felengedem a gombot újra rányomom és megint egyet teker, megint megáll. Aksira gyanakodtam, de nem az mert megpróbáltam bikázva is akkor is néha eljátszotta ezt. önindító nem rég lett tekercselve
Szerintem nem kellett volna venni gyertyát még pluszban!
Meg kell nézni van e szikra ha van akkor elméletileg és gyakorlatilag indulni kell. Ha nem akkor benzin nincs.
Fúj be féktisztítót a hengerbe gyertya vissza ha indul a henger akkor nincs benya. De csinálhatod a légszűrön keresztül is szerintem bár az lehet kicsit veszélyesebb! :-)
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, 2 napja vettem a motoromba dupla negatív pólusú NGK CR8EKB gyertyákat idáig nagyon szépen ment könnyen is indult de most nem akar menni a hátsó henger, kivettem megpucoltam mindkét gyertyát de így sem.
Valakinek van valami ötlete?
Mert már sajnos a harmadik pár gyertyánál tartok. :(
Találtam egy német oldalt pár bontott SXV/RXV alkatrésszel:

link
Nekem már ki lett javítva azóta jóóó!
Pasztát nem tudom milyen volt de állitolag az Aprilia gyári 2008 utáni javitott paszta nasa által kifejleztve! :-)
NGK!
Az hagyján, hogy mi tartja ott, de mi lesz a "Ram Air"-szerű szívócsonkokkal?!
Szia
Igazad volt a gyertyával kapcsolatban, eddig bírta az iridium
A kétpólusúból melyiket érdemes venni bele? NGK CR8EKB ha jól tudom az új katalógusban ez a fajta kétpólusú van.
Vagy melyiket érdemes venni ami tényleg bírja is és nem annyira érzékeny a hidegindításra?
A pasztáról van saját tapasztalat, de kifejezetten SXV/RXV alkalmazásról még nincsen.

Fórumokon olvastam hogy azt használják illetve itt:

link

Ahogy nézem a 270 es a nagy szilárdságú link

243 as a közepes : link
Szedtél már szét ilyen blokkot,raktál már össze ? Mennyire tuti az infó ?Saját tapasztalat ?
Sziasztok! Erről a motorról valaki valamit tud? Érdemes egyáltalán ledöccennem Debrecenbe hogy rápillantsak? Köszönöm a válaszokat

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sxv_5.5
_450_supemoto_cross-7400022
Akkor nem a loctite 243-as a csavarrögzítő ?