Miközben ezek "ingyenes" szolgáltatások!Tizen éve én is 25-ös krosszal,rövid gatya,sport cipő! Darabos boka ill.lábszár! Na ez se lesz jó soha! Ezt hozta a sors,ezt kell elfogadnom!
Hát én ezt nem így gondolom!
Közel 7 hónapot fetrengtem itthon az ágyban és tömtem az orvosok, gyógyszerészek és gyógytornász zsebét, miközben egy fillért sem kerestem vállalkozó révén, így egy csomó munkától vagyis pénztől estem el! A sok fájdalomról és szenvedésről nem is beszélve, miközben több mint egy év elteltével még mindig nem tökéletes a lábam!
Inkább költöttem volna a motorra pár 100e forintot, minthogy ezt meg kelljen élnem, miközben nem egy Rxv ára folyt ki a zsebembő...!
egy excvel én is jártam úgy hogy kicsit elszabadultak a lovak én leseggeltem a földre a motor meg szaltózott a levegőben.. még a földre sem értem már fogtam a fejem hogy "jajj a motooor" persze az is "felfordult" és a benzin fele kiment de azért jót nevettem magamon aztán ballagásomon csodás kék-lila foltokkal a kezemen vonultam
40e vettem volt egy jó akciióóó!
És egyébként a youtube lévö videok nem is olyan jók mert butit a youtube ithon sokkal szebbek föleg a tv.
Jól tetted hogy vettél én már kopteren töröm a fejem.
Havernak van egy Black még oda is adná kölcsön de nem merem elhozni mert mivan ha töröm veszek neki 1et.
Amikor megvettem,másnap én is.1 pocsoja,még 1 pocsoja,még 1 majd balról egy 30 centis traktor nyom keresztbe,az eldobott és bele 1 jókora pocsojába.Repülés közben : Azt a k.rva! A MOTOR! .20percig abban feküdtem,telefon összetört, a motor úgy feküdt,hogy a kereke magasabban volt a kormánynál........otthon már úgy vettek le róla!
Az enyém nem tört el így!
Csak akkor amikor elütött egy autó és három részben volt a combcsontom! De annak már 10éve és még a DR-Z vel volt na az fájt!
Ez nem volt vészes ennek inkább az ujra járás ami betesz mert már járkálok vele ennek is már 4hónapja hogy történt.
Én jól körbe jártam mindent mire arra jutottam hogy a Gopro Black re sosem lesz pénzem így vettem egy Easypix xtasy és az tud fullhd ban 30fps mint a Silverek és fele annyiba került.
Közel 7 hónapot fetrengtem itthon az ágyban és tömtem az orvosok, gyógyszerészek és gyógytornász zsebét, miközben egy fillért sem kerestem vállalkozó révén, így egy csomó munkától vagyis pénztől estem el! A sok fájdalomról és szenvedésről nem is beszélve, miközben több mint egy év elteltével még mindig nem tökéletes a lábam!
Inkább költöttem volna a motorra pár 100e forintot, minthogy ezt meg kelljen élnem, miközben nem egy Rxv ára folyt ki a zsebembő...!
És egyébként a youtube lévö videok nem is olyan jók mert butit a youtube ithon sokkal szebbek föleg a tv.
Jól tetted hogy vettél én már kopteren töröm a fejem.
Havernak van egy Black még oda is adná kölcsön de nem merem elhozni mert mivan ha töröm veszek neki 1et.
Csak akkor amikor elütött egy autó és három részben volt a combcsontom! De annak már 10éve és még a DR-Z vel volt na az fájt!
Ez nem volt vészes ennek inkább az ujra járás ami betesz mert már járkálok vele ennek is már 4hónapja hogy történt.
Hogy sikerült összehozni?
Mielőbbi maradéktalan felépülést kívánok!
Én ezt az ajándékot kaptam az Rxv-től (persze nem a motor volt a hibás, ő csak partner volt benne) :
Nem vagyok elrontója semminek!