Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miközben ezek "ingyenes" szolgáltatások!Tizen éve én is 25-ös krosszal,rövid gatya,sport cipő! Darabos boka ill.lábszár! Na ez se lesz jó soha! Ezt hozta a sors,ezt kell elfogadnom!
Hát én ezt nem így gondolom!
Közel 7 hónapot fetrengtem itthon az ágyban és tömtem az orvosok, gyógyszerészek és gyógytornász zsebét, miközben egy fillért sem kerestem vállalkozó révén, így egy csomó munkától vagyis pénztől estem el! A sok fájdalomról és szenvedésről nem is beszélve, miközben több mint egy év elteltével még mindig nem tökéletes a lábam!
Inkább költöttem volna a motorra pár 100e forintot, minthogy ezt meg kelljen élnem, miközben nem egy Rxv ára folyt ki a zsebembő...!
Gondolom!
Van ez így sajnos! " Csak a motornak ne legyen baja!"
Nem, az M0-ás nem messze az M3-tól Csömör irányában!
Gondolhatod ha a 110kg-om+a motoros felszerelés... 3.-ban meg sem kottyant neki, akkor mi lenne alattad...!?!
Viszont a mentősök nagyon jó cuccot adtak be!

egy excvel én is jártam úgy hogy kicsit elszabadultak a lovak én leseggeltem a földre a motor meg szaltózott a levegőben.. még a földre sem értem már fogtam a fejem hogy "jajj a motooor" persze az is "felfordult" és a benzin fele kiment de azért jót nevettem magamon aztán ballagásomon csodás kék-lila foltokkal a kezemen vonultam
Az az! :-)
Helikopáterre gondolsz? Én is azt néztem. De 1 erős százas az is!
Az ott mögötted nem a 2/a?
40e vettem volt egy jó akciióóó!
És egyébként a youtube lévö videok nem is olyan jók mert butit a youtube ithon sokkal szebbek föleg a tv.
Jól tetted hogy vettél én már kopteren töröm a fejem.
Havernak van egy Black még oda is adná kölcsön de nem merem elhozni mert mivan ha töröm veszek neki 1et.
Amikor megvettem,másnap én is.1 pocsoja,még 1 pocsoja,még 1 majd balról egy 30 centis traktor nyom keresztbe,az eldobott és bele 1 jókora pocsojába.Repülés közben : Azt a k.rva! A MOTOR! .20percig abban feküdtem,telefon összetört, a motor úgy feküdt,hogy a kereke magasabban volt a kormánynál........otthon már úgy vettek le róla!
Az enyém nem tört el így!
Csak akkor amikor elütött egy autó és három részben volt a combcsontom! De annak már 10éve és még a DR-Z vel volt na az fájt!
Ez nem volt vészes ennek inkább az ujra járás ami betesz mert már járkálok vele ennek is már 4hónapja hogy történt.
Van,csak nem arra!Az is 1 ötvenes pedig kb.
ha téged így eldobott mi lenne velem? veszílyes jószág
Ne rakjatok fel ilyenekeeeeeeet!
Én jól körbe jártam mindent mire arra jutottam hogy a Gopro Black re sosem lesz pénzem így vettem egy Easypix xtasy és az tud fullhd ban 30fps mint a Silverek és fele annyiba került.
Úúúúúuuuu, ez fájhatott!
Hogy sikerült összehozni?
Mielőbbi maradéktalan felépülést kívánok!

Én ezt az ajándékot kaptam az Rxv-től (persze nem a motor volt a hibás, ő csak partner volt benne) :
Ja ez volt a robogó fighter!
Nem esik útba csak ha arra megyünk!
Nem vagyok elrontója semminek!
Ez volt a robogó iga?
25 óra van abban is és nézd meg az oldalát ennek is!
Gopro Hero3+ Silver.
Jótol kérdezed! Megnéztem a kerti partit stb és....vennem kellett.Már régebben is akartam,csak sajn áltam rá a forintot. Így vagyok mindennel.