Neten vannak hozzá térképek egyébként, nézegette ezt már valaki?
KTMnél van azt tudom, egyik srác is otthon csinálja magának.
Vett az SMC690hez kábelt és töltögeti fel magának az Akrához a programokat.
Évekkel ezelőtt volt itt tőlünk nem messze (a Solymári Auchantól visszább a 10-es úton) is Aprilia szerviz, de akkor még nem volt Apriliám, de mikor megvettem a bokorugrót addigra már gondolom becsődőltek!
Pedig milyen jó lett volna nekem...!
Amikor oda mentünk azt hittem,hogy a csávó 1 tanuló! Nem,ő az egyik szerelő volt.
Én semmi különbséget nem veszek észre a 2 mód között.Bár nem is Schumi vagyok akire a szerelők is alapoztak,hogy mit merre?!
Vittem a Silmoto rendszerhez való térkép kódot vagy mi a francot,de nekik csak Akrás van.De könyörgöm!Már akkor is 2013 volt!
Igen én is így tudom pont ez a lényeg sőt a Dynojet még azt is tudja hogy a két hengert szinkroba teszi a leg optimálisabb ponton!
Ducatiknál nagyon sokat segit!
Azért elég vicces, hogy egyes márkaszervizekben többet tud egy "fanatikus tipus Fan" kliens, mint a szerelő...! Akkor ezek szerint kár, hogy új brigád van ott a régi szerelő helyett!
Igen, én vagyok a Map switch-es projektben!
Abban reménykedek, hogy elég nagy kontraszt lesz a Soft-Hard térkép között...
Te melyik térképet akartad felrakatni?
Nem nyúlt még a gépemhez,de már nagyon várja a moci ill.inkább én.A hold utcában vagyis a szerelőik újpesten úgymond nem a legjobban teljesítettek.Azt mondták,hogy csak az az 1 programjuk van,pedig vittem ,hogy mit rakjon rá.Nem a legjobb lett.
Neked kellett az,hogy mit csinál a térkép kapcsoló ugye? Mentem már vele azóta,hardon volt,majd állás alatt átraktam softba és nem vettem észre semmi különöset.De még majd megnézem jobban,hátha.
Nekem az mondta 1 illető (szerelő),hogy nem csak a térképet kell változtatni hanem a benzinnel illetve a levegővel is játszani kell! Ifj.Kökénynek tán ő szerelte a gépet,de most nem tud programozni,mert nincsen hozzá gépe!Februárban érdeklődjek majd.
Addig jó, míg olyan kemény vagy mint a vizesKex, mert lepattansz mindenről mint a gumilabda...!
Sajnos én is azért törtem valószínű, mert merev vagyok mint a fagyott kutya lába!
Kitartó szakszerű gyógytornával és sok türelemmel nagyon sokat lehet javítani az ember állapotán! Bár én úgy tapasztaltam, hogy a legjobb gyógyír mentálisan/fizikailag a munka és még pénzt is hoz a családi kasszába!
Nekem 10éve az Árpádban mütöttek persze protekcióval. Az nagyon jó lett semmi nem vehető észre.
Most meg a Balesetiben itt is protekcióval. És remélem a csavarok számát leszámitva ( igen sok! ) jó lesz ez is.
A nyujtással vannak még gondok a gugolás már megy!
Szerintem még az sem old meg mindent.
Egyébként ha jól tudom 2006-tol minden évben jött új külön sxv külön rxv.
A leg jobb egy dynojet abbol is van modválasztos és azt be kell méretni és úgy álitják be ahogy akarod, persze bizonyos határokon belül.
Ráadásul nem igen vannak toppon az ithon szerelök ebben a szoftver le föl telepitésben minden motornak más ezt hallom mindig.
Hát igen, nem egy kezes bárány az egyszer biztos! Bár szerintem ezt teljes mértékben lehetne orvosolni egy normális Ecu térképpel! Ezért szeretném minél előbb megcsinálni ezt a dualmap átalakítást, hátha soft állásban kezes bárány lesz! Esetleg valaki tudja, hogy milyen térképek vannak hozzá és honnan tudom letölteni? Gondolom nem csak gyári térképek vannak, hanem más is csinált rá!? Mennyiben más karakterű az Rxv-Sxv szoftvere, mert úgy tudom, hogy páran használják a másik térképét?!
Nem nagy szám tőle hogy 3.ban terep áttétellel feljön kerékre közel 115-120kg alatt.
Én is voltam ennyi kiló és akár 4.ben is elemelte az elejét.
A legdurvább az volt amikor lefelé haladtam egy elég szép lejtőn és ott is kerékre állt 3.ban úgy hogy totál a motor elejét terheltem.Nagyon oda kellett figyelni mert agresszív, mindig meglepetést tudott okozni, nem egy finom jármű.
Ezen a videón látszik milyen is: http://youtu.be/eA_zYSQK9og
Én is ezt a darabos bokát elcsesztem,hogy nem az ismerős dokihoz mentem!Mondták,hogy menjek oda,de akkor ismertem meg a jányt:mondom biztos le akarja vágatni a lábam(nem bízok még anyámban sem)Már bánom,hogy nem mentem oda! Most már ha olyan van akkor időre megyünk és nincs sor!Nem szeretem a sort én sem,de ugye ez így már fizetős!
Erről az ingyenes dologról csak annyit, hogy miután kiraktak a korházból örültem, hogy a pár méterre lévő wc-re ki tudtam vonszolni magam, a wc-re való leülésről nem is beszélve, így nagyon "kedvem" sem volt minden nap bekocsikázni a kórházba gyógytornára, ezért maszek gyógytornász járt ki házhoz...! Az orvos is "ingyen" van, de törött/trombózisos lábbal nem mindegy, hogy a kontroll vizsgálaton ~5óra várakozás után utolsóként szólítanak be, vagy adsz a dokinak minden alakalommal egy 20e-res "emlékeztetőt", hogy mikor meglát legközelebb a várakozók között, akkor odalép hozzád kezetfogni és soron kívül behív! A gyógyszer meg mindenki tudja, hogy "ajándék"! Mert a nyugdíjasok is örömmel hagyják a gyógyszertárban a nyugdíjuk 80%-át! A korházba meg úgy kellett fáslit hozatnom, mert nem volt! Kivéve a Honvéd kórház, mert ott még a fáslira is fáslit tekertek...! Csak azt a kórházat nem a por népnek csinálták... Én is csak "szerencsével" kerültem először oda, mert az volt a baleset helyszínéhez a legközelebbi ügyeletes kórház...)!
Ezen a fórumon én régebben találtam programokat!