A múltkori üzemzavart hála a magasságosnak, sikerült orvosolni, így hát elkezdtem bejáratni a motort!
Ahogy olvasgattam itt az első telós gondokat, nekem is eszembe jutott egy kérdés!
A központiról szeretnék kérdezni egy két dolgot! Boge rúgóstag van hátul, de szinte semmit nem tudok a felépítéséről! Igazából az érdekelne, hogyan lehet széthúzni, mit érdemes kicserélgetni benne, ellenőrizni, feltölteni, stb!
Na akkor a jobb telószárba nem is volt rugó?
Csak az a gáz, hogy le van törve a a szár teteje amit a két félkör alakú mágnes, vagy mi tartja a teló felső végéhez...Igy most ha kiveszem a kereket a jobb oldali telót simán ki tudom húzni...
az egyik a rugós a másik a csillapítós amikor én szétszedtem nekem nem jött ki külön a rugó,nincs azzal semmi baj,asszem a balos a rugós a jobbos meg a csillapítós
Sziasztok!
Nincs valakinek jobboldali teleszkópja, ami felesleges?
A mostanit szivesen visszavinném a volt tulajnak és beleállitanám a fejébe...
Esetleg valami bontó címet tudtok?
Előre is köszi...
ahogy látom Te mindig irogatsz a fórumba...nem akarsz 1 kis összefoglalót csinálni? ^^ mert ahogy olvasgatom értessz is hozzá meg minden, énmeg neméppen :) plz plz plz :D kössz :D:D
Tom h hülye helyre írok....Mert 1értelmű a válasz, de szerintetek érdemes ien gépet venni?
Merthát...Kicsit elég ez a 4 év Simson....És bekéne már újítani, és ien mocira gondoltam....Van valami tipikus baja? Vagy valami? Mert ezt láttam a legjobbnak....Erős, poweres, és az ár is nekemvaló :)
A múltkori üzemzavart hála a magasságosnak, sikerült orvosolni, így hát elkezdtem bejáratni a motort!
Ahogy olvasgattam itt az első telós gondokat, nekem is eszembe jutott egy kérdés!
A központiról szeretnék kérdezni egy két dolgot! Boge rúgóstag van hátul, de szinte semmit nem tudok a felépítéséről! Igazából az érdekelne, hogyan lehet széthúzni, mit érdemes kicserélgetni benne, ellenőrizni, feltölteni, stb!
Csak az a gáz, hogy le van törve a a szár teteje amit a két félkör alakú mágnes, vagy mi tartja a teló felső végéhez...Igy most ha kiveszem a kereket a jobb oldali telót simán ki tudom húzni...
A komplett alsó részt cserélni kellene...
Nincs valakinek jobboldali teleszkópja, ami felesleges?
A mostanit szivesen visszavinném a volt tulajnak és beleállitanám a fejébe...
Esetleg valami bontó címet tudtok?
Előre is köszi...
Merthát...Kicsit elég ez a 4 év Simson....És bekéne már újítani, és ien mocira gondoltam....Van valami tipikus baja? Vagy valami? Mert ezt láttam a legjobbnak....Erős, poweres, és az ár is nekemvaló :)