Csá. Meg kéne azt oldani hogy te xlzxtől vetted a motort. Mert vágod én nem irattam át a nevemre. CSak kell egy olyan papir hogy te vetted tőlle és akkor én kimaradok az egészből. OK?
Felveszlek akkor msn-re ha nem baj mert majd még úgyis kell dumálnunk sokminden jódolgot :)
Meg majd ha sor kerül az átiratásra is meg ijen apróságok meg majd a supermotosítás miatt is meg csak ugy is :).
Mi 3-man vagyunk csak Rx 125-ös tulajok itt a fórumba :O??
De faja majd ha télleg minden faja lesz akkor majd télleg mehetünk majd együtt csapatni :D.
Na Bye mindenkinek.
igen én lennék nebasssz....a régi vasam itt lesz pesten? mekkora kul már,mehetünk együtt csapatni majd...igaz én most kicsit lenulláztam a gépet,mert estem egy nem kicsit... ...hányadik kerületben vagy?
Helo
xlzx te vagy akkor a Deli György :)?
Hát az faja majd akkor amint aktuálisabb lesz ez a supermotosítás tehát lesznek mito kerekeim akkor beszélünk még hogy mint is tovább :).De köszi előre is.
Helo Speedy látom te is itt vagy :).
Én itt lakok pesten de Gyomaendrődön van még a motor mert ott van a másik házunk és ott szoktam sokat lenni még.
Helo Sziasztok
Nem az nem az
Nem tudok rólla képet feltölteni valamiért, nem teszi fel (lehet a netem szar nem tom)
Ha msn-en megkeresel akkor megbeszéljük meg küldök át képet shephard55@hotmail.com
af1 keréke belemegy,de hátul az 1 lengőkaros.....szóval ott azzal is variálni kell...maradj inkább a mito keréknél..60ból kijön kb....én 5ezerért tudok neked adaptereket csinálni....szóval azt akkor nem i skell méricskélned...
Hátuljába jó a mito kerék az biztos, xlzx meg pont az első mito kerékkel szív, majd vele konzultálj. 125.vilaga.hu -n egy etx be raknak replica első kereket, de én szoktam látni a bécsi úton a stopshopnál egy rx-et abban replica kerekek vannak, elől hátul, de annak hátul a lengőkar is a replicájé.
Nem találom azt a képet :( tudnál adni egy pontosabb linket?
Ja amugy rendszámos a gépem csak még nem raktam fel mert még le kell kaszabolni azt a nagy szar tartóját :D.
Köszi Helo
Helo
De az AF1-nek a hátsó kereke is jó az Rx-be?Mert hogy az félkarú az Af1 és azé.
És Mito kerék is jó bele?Vagy még miet lehetne belerakni?
Amugy köszike
Ijen a gépem jelenleg:
Meg majd ha sor kerül az átiratásra is meg ijen apróságok meg majd a supermotosítás miatt is meg csak ugy is :).
Mi 3-man vagyunk csak Rx 125-ös tulajok itt a fórumba :O??
De faja majd ha télleg minden faja lesz akkor majd télleg mehetünk majd együtt csapatni :D.
Na Bye mindenkinek.
xlzx te vagy akkor a Deli György :)?
Hát az faja majd akkor amint aktuálisabb lesz ez a supermotosítás tehát lesznek mito kerekeim akkor beszélünk még hogy mint is tovább :).De köszi előre is.
Helo Speedy látom te is itt vagy :).
Én itt lakok pesten de Gyomaendrődön van még a motor mert ott van a másik házunk és ott szoktam sokat lenni még.
Helo Sziasztok
Nem tudok rólla képet feltölteni valamiért, nem teszi fel (lehet a netem szar nem tom)
Ha msn-en megkeresel akkor megbeszéljük meg küldök át képet
shephard55@hotmail.com
125.vilaga.hu -n egy etx be raknak replica első kereket, de én szoktam látni a bécsi úton a stopshopnál egy rx-et abban replica kerekek vannak, elől hátul, de annak hátul a lengőkar is a replicájé.
Ja amugy rendszámos a gépem csak még nem raktam fel mert még le kell kaszabolni azt a nagy szar tartóját :D.
Köszi Helo
De az AF1-nek a hátsó kereke is jó az Rx-be?Mert hogy az félkarú az Af1 és azé.
És Mito kerék is jó bele?Vagy még miet lehetne belerakni?
Amugy köszike
Ijen a gépem jelenleg: