Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Büntetés kell fizetni,ha 15 napon belül nemiratod át....
nem játszom ilyet simán átiratja és kész...neked ahhoz semmi közöd...
Csá. Meg kéne azt oldani hogy te xlzxtől vetted a motort. Mert vágod én nem irattam át a nevemre. CSak kell egy olyan papir hogy te vetted tőlle és akkor én kimaradok az egészből. OK?
ok...felvehetsz....
Ja amugy a 20.-kerbe lakok.
Felveszlek akkor msn-re ha nem baj mert majd még úgyis kell dumálnunk sokminden jódolgot :)
Meg majd ha sor kerül az átiratásra is meg ijen apróságok meg majd a supermotosítás miatt is meg csak ugy is :).
Mi 3-man vagyunk csak Rx 125-ös tulajok itt a fórumba :O??
De faja majd ha télleg minden faja lesz akkor majd télleg mehetünk majd együtt csapatni :D.
Na Bye mindenkinek.
Tehát akkor van már 3 RX125-ös a fórumban
igen én lennék nebasssz....a régi vasam itt lesz pesten? mekkora kul már,mehetünk együtt csapatni majd...igaz én most kicsit lenulláztam a gépet,mert estem egy nem kicsit... ...hányadik kerületben vagy?
Debrecenben de max posta azt annyi
Helo
xlzx te vagy akkor a Deli György :)?
Hát az faja majd akkor amint aktuálisabb lesz ez a supermotosítás tehát lesznek mito kerekeim akkor beszélünk még hogy mint is tovább :).De köszi előre is.
Helo Speedy látom te is itt vagy :).
Én itt lakok pesten de Gyomaendrődön van még a motor mert ott van a másik házunk és ott szoktam sokat lenni még.
Helo Sziasztok
Merrefelél aksz??
Nem az nem az
Nem tudok rólla képet feltölteni valamiért, nem teszi fel (lehet a netem szar nem tom)
Ha msn-en megkeresel akkor megbeszéljük meg küldök át képet
shephard55@hotmail.com
af1 keréke belemegy,de hátul az 1 lengőkaros.....szóval ott azzal is variálni kell...maradj inkább a mito keréknél..60ból kijön kb....én 5ezerért tudok neked adaptereket csinálni....szóval azt akkor nem i skell méricskélned...
Csá! Ott az (volt) RX-em és a xlzx-é :(
Hátuljába jó a mito kerék az biztos, xlzx meg pont az első mito kerékkel szív, majd vele konzultálj.
125.vilaga.hu -n egy etx be raknak replica első kereket, de én szoktam látni a bécsi úton a stopshopnál egy rx-et abban replica kerekek vannak, elől hátul, de annak hátul a lengőkar is a replicájé.
Nem találom azt a képet :( tudnál adni egy pontosabb linket?
Ja amugy rendszámos a gépem csak még nem raktam fel mert még le kell kaszabolni azt a nagy szar tartóját :D.
Köszi Helo
Helo
De az AF1-nek a hátsó kereke is jó az Rx-be?Mert hogy az félkarú az Af1 és azé.
És Mito kerék is jó bele?Vagy még miet lehetne belerakni?
Amugy köszike
Ijen a gépem jelenleg:
az Gianelli ami az adatlapján van a Crono-n.
mennyiért adod?? Az adatlapodon az a kipu van a mocidon??
Már hetek óta arra vártam,hogy mikor lehetek 1000-ig
1001 is szép szám
Mitoss= mutiss
Mitoss képet a moccodról....!
Hehe
BASSZAMEG én akartam az 1000-ik lenn akurva életbe