Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LICIT indul ! mindenki normálisan licitáljon
Stipistopi bal hátsó idom! Mennyiért adod?
MINDENKI nyugodjon le !

LESZ alkatrész komplett RX 125 R bontok el !
VÁZ kell valakinek? gyújtás,Elektromos power, idomok, blokk, minden. kivéve 2kerék,henger, teleszkópok.
ha mutatsz egy videót amiben 3.-ba is felhúzod kerékre gázra, akkor leszopok mindenkit a fórumon ! töki ne vakíts elég lesz az 1. is
Akkor hazudnak az idomjaim x)
Neeem 94 esnek nem ilyen sztem.
'94-től
Egyebkent telleg kurva draga az idom.. :D inkabb varok mig valaszolnak a hirdetesre... valaki csak bont rx et... amugy 98 toli evjaraté mar jo ra nem?
Mennyi a gyári áttétel? Nekem 14-42 van! Így 135 km/h a vége kb. és 1-esben jön karikára, ha tudnék kerózni menne 2-ben is.
D.I.D. az a legjobb lánc.
Koszonom!
49-14 es attetel. D.i.d. lanc az jo?
Idom és más hozzávaló beszerzéséhez az e-bay-t ajánlom. Ott van sok, csak nehéz megtalálni őket, az áruk viszont egy kicsit borsos.... Nekem sikerült egyet kifogni, 3000 Ft-ért, a többi mind szinte 10 felett van, és nem is biztos hogy szállít HUN-ba.

pl.: Idom
Idom1
Idom2
Heló! mekkora az áttételed?

http://www.nagyvas.hu/ -ról tudsz rendelni láncot és lánckereket, olyan 30 körüli összegre számolj, ez a legolcsóbb hely. Motoralkatrészek fülön keresgélj!
Sziasztok. Rx 125 első és hátsó féktárcsát keresek. 90-95 közötti évjárat.
Tudna valaki segíteni?
fogszám-áttétele?
halló emberek keresek rx 125 crosshoz hajtókart főtengellyel,az enyém beállt,előre is köszönöm.
Na megvettem a motromat! Iszonyatos erő van benne... már most imádom! majdnem leszakította a karomat.. :D 3.ba emeli az elejét. 170-ig tudtam lealkudni. De van 1-2 hibája.. Például a komplett láncszett cserére szorul. Itt kérném a segítségeteket! Milyen oldalról rendeljek és milyen típusokat (lánc, eslő-hátsó fogaskerék) teljesen hülye vagyok a témához, ma kezdtem . Tehát 2002 es 125-ös RX ről van szó.
Ment a mail.
hello!itt az imal cimem:pintye21@freemail.hu
Postai utánvétele gondoltad?
hello!
perselyes rotax 123 as hengert keresek!
nem volt. tanyára nem kell
Heló! Ha küldesz egy e-mailt, elküldöm a címem és küldheted is!
a tiedhez nem volt sm szett meg rendszám?
hidd el én már előtted járok egy teljes RX-el. Megvettem, a forumon kiképeztek mindenre, kaptam javítási könyvet, tanácsokat, szét szedtem, összeraktam, és végre olyan lett mint új korában. a Váz festését leszámítva. Pörög mint állat, igazából én power nyitás közelben tudom tartani a tempót, jön kerékre, veszi a lapot, 150es fúvókával, most rendeltem bele még 3féle fúvókát( 980Ft 1db), mert a gyári fúvóka 160as. Teljesen szétszedtem a karbit, felújítottam, egy súbertű is 2500Ft !,... szóval mindent gyárira. Ha a karbit is újra össze szereltem beállítom gyári értékre. Légszűrőház telejsen körbetömítve, új légszűrő csonkot készítettem (autó légszűrő cső) mert a gyárinál is képes farsot és vizet,sarat szívni.Kipufogót ki kellett égetni, nagyon sokat dobott a teljesítményen (visszafogta), újra gyapotoltam a végdobot. Szóval rengeteg munkaóra van a gépben amit magam szereltem. Hozzáteszem kinőttem a kókányolást. Igazából nagyon nincs ínyemre az eladás, de mivel a csapatban mindenkinek quadja van (nekem is az volt, csak jött a válság, család, lakás, lakodalom...)
vissza ülnék 4kerékre. Mire kész lettem mindennel, elmentünk túrázni ,de belátom én nem tudom kihasználnia crosst.