Idom és más hozzávaló beszerzéséhez az e-bay-t ajánlom. Ott van sok, csak nehéz megtalálni őket, az áruk viszont egy kicsit borsos.... Nekem sikerült egyet kifogni, 3000 Ft-ért, a többi mind szinte 10 felett van, és nem is biztos hogy szállít HUN-ba.
http://www.nagyvas.hu/ -ról tudsz rendelni láncot és lánckereket, olyan 30 körüli összegre számolj, ez a legolcsóbb hely. Motoralkatrészek fülön keresgélj!
Na megvettem a motromat! Iszonyatos erő van benne... már most imádom! majdnem leszakította a karomat.. :D 3.ba emeli az elejét. 170-ig tudtam lealkudni. De van 1-2 hibája.. Például a komplett láncszett cserére szorul. Itt kérném a segítségeteket! Milyen oldalról rendeljek és milyen típusokat (lánc, eslő-hátsó fogaskerék) teljesen hülye vagyok a témához, ma kezdtem . Tehát 2002 es 125-ös RX ről van szó.
hidd el én már előtted járok egy teljes RX-el. Megvettem, a forumon kiképeztek mindenre, kaptam javítási könyvet, tanácsokat, szét szedtem, összeraktam, és végre olyan lett mint új korában. a Váz festését leszámítva. Pörög mint állat, igazából én power nyitás közelben tudom tartani a tempót, jön kerékre, veszi a lapot, 150es fúvókával, most rendeltem bele még 3féle fúvókát( 980Ft 1db), mert a gyári fúvóka 160as. Teljesen szétszedtem a karbit, felújítottam, egy súbertű is 2500Ft !,... szóval mindent gyárira. Ha a karbit is újra össze szereltem beállítom gyári értékre. Légszűrőház telejsen körbetömítve, új légszűrő csonkot készítettem (autó légszűrő cső) mert a gyárinál is képes farsot és vizet,sarat szívni.Kipufogót ki kellett égetni, nagyon sokat dobott a teljesítményen (visszafogta), újra gyapotoltam a végdobot. Szóval rengeteg munkaóra van a gépben amit magam szereltem. Hozzáteszem kinőttem a kókányolást. Igazából nagyon nincs ínyemre az eladás, de mivel a csapatban mindenkinek quadja van (nekem is az volt, csak jött a válság, család, lakás, lakodalom...)
vissza ülnék 4kerékre. Mire kész lettem mindennel, elmentünk túrázni ,de belátom én nem tudom kihasználnia crosst.
LESZ alkatrész komplett RX 125 R bontok el !
VÁZ kell valakinek? gyújtás,Elektromos power, idomok, blokk, minden. kivéve 2kerék,henger, teleszkópok.
pl.: Idom
Idom1
Idom2
http://www.nagyvas.hu/ -ról tudsz rendelni láncot és lánckereket, olyan 30 körüli összegre számolj, ez a legolcsóbb hely. Motoralkatrészek fülön keresgélj!
Tudna valaki segíteni?
Postai utánvétele gondoltad?
perselyes rotax 123 as hengert keresek!
vissza ülnék 4kerékre. Mire kész lettem mindennel, elmentünk túrázni ,de belátom én nem tudom kihasználnia crosst.