hibalista: power behúzó mágnes berohad, power nyelv beég, nicasilos henger tönkre megy kompresszió mérés, alapból telófelújítás, fék felújítás, láncszett (mert csak láncot nem cserélünk ), idom vadászat (színt felejsd el), fesszabályzó töltés gondok, nagy karburátor hogy menjen is, kipufogó tisztítás is nagyon fontos, gumi kuka.
Egyébként az oldaldekni állapota is tükrözi milyen használt. a láncon is a gyári rászáradt zsír van. Érdekes hogy az egyik képen látni az oldalidomot akkor még megvolt ? hogy lehet elhagyni egy gyors zárast ? sokat nézegette az akksit,..
Nem 100% hogy megveszem , majd meglatom hogy milyen. Latom te vagod a temat.. : D ha elmondanad nekem az alap dolgokat amiket meg kellene neznem rajta mikor megnezzuk nagyon megkoszonnem.(pl gumik, lanc stb)
ha arról van szó , 4index híja a gépnek. 4ezer ft,. LED-es E betűs, bontatlan csomagban. Egyébként megvan az első fejidom, fesszabályzó, kábelköteg- amin a csatlakozók adják a bekötést.
Hidd el, én se pályán használtam hanem erdőben, család mellett már nem gyilkolásra hajtok fpelg hogy én szerelek, tartozok magamnak annyival hogy a saját gépem, saját spórolt pénzel, de majd eldöntöd magadban, alkatrészt akkor szerzek be neked mert itt fogod keresni a "hiányzó" vagy rossz alkatrészeket. power szelephez pedig sok szerencsét és higgadtságot az enyémen már pneumatikus
én árulom az enyémet, az valóban átalakítva cross-ra !. kikönnyítve, áttételezve, felgumizva 90% , vacsi új rajtszámtáblával. teljes felújítás, 520as lánccal,üzemóra mérővel, 34es verseny karbi is felújítva(tömítéskészlet 2500, fúvókák 3ezer, légszűrőház csonk..) új dugóval, jó a nicasil a hengerfalon, kompresszió méréssel igazolom. új fékbetétek, új bowdenek, új olajak, teljes első teleszkóp felújítás.Újra bőrözve az ülés, Pro taper kormány, kormányszivacs, markolat, és még ezer más felújítás. mindezt dokumentálva, fényképezve, amit egy alap Rx re lazán rá lehet költeni 80ezer se takarja be. Ja és eladó 250ért fix áron. minden idom hibátlanul megvan, ja és mint a gyári nincs kifakulva. ha érdekel egy motorszerelőtől, aki nem sajnálta a pénzt, keress meg. Azért adom el, mert újrakezdtem vele, és visszatérnék quadozni.
Huhh. Na ez durva. A fogaskerekek jok , csak a lanc tropa elvileg. A srac egyebkent normalisnak tunik. 180 ert hoznam el. Feket miert irtad? Es koazi az elemzest! Egyebkent mindenkppen 98 utani rx et akarok venni.
ez egy gazdátlan lelakott gép. ajánlom kéz alól vegyél rendes gazdától ! csak a lánc csere 35ezer, fék 6-8ezer, és még rengeteg hiányosság,.. hidd el a rotax 123 is van olyan jó
Sziasztok srácok! :DD Holnap veszem meg az Aprilia RX-emet! Első krosszmotrom, remélem jó választás volt! Már nagyon bevagyok zsongva, december óta erre várok! Annyi a probléma hogy jobb hátsó ülés alatti idom hiányzik. Ilyet szeretnék venni! Tehát 2002-es Aprilia RX 125 rotax 122-es motoról van szó. Akinek van írjon, nagyon hálás lennék!
Köszi előre is! Szép napot!
E-mail: bartal96@yahoo.com
Sziasztok.
Segítsetek...
Megyek kb. 500 métert -1 kilométert full gázon és elkezd bedadogni, majd le is áll. leállok, rárúgok indul és mintha semmi se baja sem lett volna... Olyan mint amikor elfogy a benzin. Lehet hogy kifogy az úszóházból a benzin? eddig nem csinálta. És most is akkor ha meleg a motor... Gyertya talán? Ha nem húzom neki akkor is néha csinálja de később. Ha leáll és rárúgok másodikra indul és tökéletesen megy megint 1 km-t...
Szerintetek?
Eladó ALKATRÉSZEIM.
34 vhbs karbulátor(alapjátati fuvoka hiányzik bellőle és a súbertű meg 2db leőmlő csonk.
Műszerfal burkolata hibás nincsen benne napi számlálo .
Peumatikus power az jo állapotban van(ROTAX 127).
Power nyelv az jó és a ház is.
Ha valakit érdkel valami alkatrész az irjon.
Űdv
Egyébként az oldaldekni állapota is tükrözi milyen használt. a láncon is a gyári rászáradt zsír van. Érdekes hogy az egyik képen látni az oldalidomot akkor még megvolt ? hogy lehet elhagyni egy gyors zárast ? sokat nézegette az akksit,..
Hidd el, én se pályán használtam hanem erdőben, család mellett már nem gyilkolásra hajtok fpelg hogy én szerelek, tartozok magamnak annyival hogy a saját gépem, saját spórolt pénzel, de majd eldöntöd magadban, alkatrészt akkor szerzek be neked mert itt fogod keresni a "hiányzó" vagy rossz alkatrészeket. power szelephez pedig sok szerencsét és higgadtságot az enyémen már pneumatikus
http://www.kepesmotor.hu/april...
Köszi előre is! Szép napot!
E-mail: bartal96@yahoo.com
Segítsetek...
Megyek kb. 500 métert -1 kilométert full gázon és elkezd bedadogni, majd le is áll. leállok, rárúgok indul és mintha semmi se baja sem lett volna... Olyan mint amikor elfogy a benzin. Lehet hogy kifogy az úszóházból a benzin? eddig nem csinálta. És most is akkor ha meleg a motor... Gyertya talán? Ha nem húzom neki akkor is néha csinálja de később. Ha leáll és rárúgok másodikra indul és tökéletesen megy megint 1 km-t...
Szerintetek?
34 vhbs karbulátor(alapjátati fuvoka hiányzik bellőle és a súbertű meg 2db leőmlő csonk.
Műszerfal burkolata hibás nincsen benne napi számlálo .
Peumatikus power az jo állapotban van(ROTAX 127).
Power nyelv az jó és a ház is.
Ha valakit érdkel valami alkatrész az irjon.
Űdv
45000ezer ft. futár kell hozzá, postázni nem lehet
Ahogy a képeken is. VÁZ, idomszett, hűtők,elektromos power,gyújtás,stb. minden.
Ami nincs:2kerék, henger,teleszkópok
Így ahogy van 35.000Ft 06307182701
Alkatrészem az nincs...