Amal sem gyújtás probléma: Állt garázsba, amikor letettem jó volt. Most nincs szikra kis rugdosásnál, egy kettő halványan ha nagyon gyorsan forgatom. még új gyertyát is vettem.. Digit trafóba a vezetékekben mit lehet mérni?
Halvány kis szikra néha néha,.. beázott volna? Lendkerék lehúzót vennék, de nem tudom milyen menet, és hanyas. Valaki megmondja? Köszönöm,
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy a karburátorban van a csúszka.Ki kopott az a része ahol az alapjárat csavar emelné a csúszkát.Az lenne a kérdésem, hogy ezt fel lehet-e tölteni valamivel és vissza reszelni síkba vagy cserélni kell?
Gilardoni 2 hengerben a hüvely, nicasilos, alumínium, vas vashüvelyes? Én egészen világos szürkének láttam nyíláson,... eléggé megvan húzva... a dugó is. Kompresszió pedig fasza, küllőre indul.
Hali
még mindíg keresek rx50hez 2 tankidomot 2 oldal idomot és egy tanksapkát! lehetőleg ne csillagászati áron.. 3ezer környékére gondoltam dbjára.. KÖSZÖNÖM!
a legjobb a kék Spuri. már nem ajánlják tankba önteni, mert jövedéki termék lenne. Érdekes hogy az összetétele megegyezik amit kispórolnak az üzemanyagból, és gyanús hogy a közelbe érkezik meg az ország üzemanyag ellátmánya. nem nehéz összerakni a képet.
Ne aggódj, itt nálunk a motoros boltban is 7600 ft litere, arra nem gondolsz, hogy mire átmegy 162 kézen, mindenkinek rajta a maga kis haszna, ezért veszem Bury-től, így csak egy kézen megy át. Na mindegy, mindenki azt használ amit akar
Jó hogy mondod én is Motult akarok vagy más komolyabbat a Castrol power1-től.
Amúgy nyugotan bele lehet rakni a 100as benzint. Én Mol EVO-t szoktam rakni bele mindig ezzel jócskán jobban megy és jobb neki. Mivel ezek a motoroknak kicsit a sűrítési.
ha te 4ezerért szerezd be, máshol 7-8ezer ft azon gondolkodtál? A másik ,a mi kimarad a benzinből én külön megveszem.Amit a tartálykocsis nem önt bele.
Bazze ne haragudj, de már az árát megnézni is elég!
1500Ft-os olaj... Ez nem lehet valami jó olaj vagyis ebbe a motorba biztos nem!
Sok pályamotoros is Motult használ meg egyéb drága olajakat. Kicsi a lerakodás és kopni se kopik úgy.
Halvány kis szikra néha néha,.. beázott volna? Lendkerék lehúzót vennék, de nem tudom milyen menet, és hanyas. Valaki megmondja? Köszönöm,
Olyan gondom van, hogy a karburátorban van a csúszka.Ki kopott az a része ahol az alapjárat csavar emelné a csúszkát.Az lenne a kérdésem, hogy ezt fel lehet-e tölteni valamivel és vissza reszelni síkba vagy cserélni kell?
Lehet érdekelne.
még mindíg keresek rx50hez 2 tankidomot 2 oldal idomot és egy tanksapkát! lehetőleg ne csillagászati áron.. 3ezer környékére gondoltam dbjára.. KÖSZÖNÖM!
Bár mondjuk az rx nek szerintem azért több kell... kicsit nagyobb a rugóútja.
Bár RS-em van. De szerintem ott is ez az érték lehet.
Milyen feszesre kell beallitani a láncot? Nem igazán találtam pontos infót.
Köszönöm előre is.
Amúgy nyugotan bele lehet rakni a 100as benzint. Én Mol EVO-t szoktam rakni bele mindig ezzel jócskán jobban megy és jobb neki. Mivel ezek a motoroknak kicsit a sűrítési.
1500Ft-os olaj... Ez nem lehet valami jó olaj vagyis ebbe a motorba biztos nem!
Sok pályamotoros is Motult használ meg egyéb drága olajakat. Kicsi a lerakodás és kopni se kopik úgy.