van pár akciós felnim és gumim vagy akár komplet kerekek is! 17"-21"-ig
azon kivűl rengeteg rotax 123 alkatrész is!
tel.06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Erre a tárcsára gondolsz? Ha igen akkor mi volt vele a gond? Mit lehetett rajta látni, hogy nem jó, mármint az alkatrészen? http://www.robogowebshop.hu/im...
Hello!
El volt kopva a tárcsa az a része, amelyiken a golyó fut? Nem nézted amúgy hogy leszedett dekli mellett meddig megy vissza a kinyomó tárcsa? Elvileg vissza kéne mennie a legalsó helyzetig?
Üdv.!
Valaki tudna segíteni kuplungbeállítás téren? Nem tudom rendesen belőni, hogy hol fogjon, ha úgy állítom be hogy alul fogjon, akkor nem emel ki rendesen, darabosan veszi be a sebességet, és üresbe is nehéz kivenni. Ha úgy állítom be hogy rendesen vegye a gangokat, ki lehessen venni rendesen üresbe, és álló helyzetben 1esben, kuplunggal ne "menjen" tovább, akkor nagyon felül fog, szinte az utolsó 1 cm-en, ha a kart nézzük. Tegnap szétszedtem az egészet, a kosár nincs beveredőve, csak minimálisan, a lamellák jók 3mm vastagok, fém tárcsák is 3mm-esek és nem kopottak. A kiemelő az kérdéses, mert kiengedett helyzetben nem megy vissza teljesen a golyók a legalsó helyzetbe mivel a bowden nem engedi, viszont feljebb is tud menni a kiemelő. Nektek teljesen visszamennek a golyók a legalsó helyzetükbe?
Valakinek ötlet mit merre nézzek? Mert már mindent ellenöriztem és minden manual szerint van összerakva és beállítva, mégse jó!
(rotax 123)
Üdv.: B. Péter
helló a power elektronika meg a világítás elektronikája egybe van?vagy 2 külön van?mer az enyém át lett alakítva pneumatikusra és minden elektronika szinte hiányzik csak 1 trafó van benne ami adja a szikrát..nincs töltés se világítás
azon kivűl rengeteg rotax 123 alkatrész is!
tel.06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
http://www.robogowebshop.hu/im...
E-mail: kistrojak@gmail.com
Tel.: 06306051630
Kistrojak
Eladó néhány új dolog .
- ATHENA tömítés szett(rotax122) : 6 000 Ft (boltban 9000 Ft)
- ATHENA szimering szett (rotax122) : 3 000 Ft (boltban 6000Ft )
- indexrelé : 1 500 Ft
-Castrol Power 1 Racing motorolaj : 1 500 Ft
Elérhetőség: 06 20 244 5457
mr.geri@hotmail.com
crashand09@gmail.com
Ha 34es a karbid akkor tudok hozzá jó állapotu szivocsonkot. Erd:patvaros87@gmail.com
Udv
http://www.robogowebshop.hu/im...
El volt kopva a tárcsa az a része, amelyiken a golyó fut? Nem nézted amúgy hogy leszedett dekli mellett meddig megy vissza a kinyomó tárcsa? Elvileg vissza kéne mennie a legalsó helyzetig?
Valaki tudna segíteni kuplungbeállítás téren? Nem tudom rendesen belőni, hogy hol fogjon, ha úgy állítom be hogy alul fogjon, akkor nem emel ki rendesen, darabosan veszi be a sebességet, és üresbe is nehéz kivenni. Ha úgy állítom be hogy rendesen vegye a gangokat, ki lehessen venni rendesen üresbe, és álló helyzetben 1esben, kuplunggal ne "menjen" tovább, akkor nagyon felül fog, szinte az utolsó 1 cm-en, ha a kart nézzük. Tegnap szétszedtem az egészet, a kosár nincs beveredőve, csak minimálisan, a lamellák jók 3mm vastagok, fém tárcsák is 3mm-esek és nem kopottak. A kiemelő az kérdéses, mert kiengedett helyzetben nem megy vissza teljesen a golyók a legalsó helyzetbe mivel a bowden nem engedi, viszont feljebb is tud menni a kiemelő. Nektek teljesen visszamennek a golyók a legalsó helyzetükbe?
Valakinek ötlet mit merre nézzek? Mert már mindent ellenöriztem és minden manual szerint van összerakva és beállítva, mégse jó!
(rotax 123)
Üdv.: B. Péter
jo blokk hengerszett es gyujtas nelkul 25e
attol fugg mi kell ra, gyujtassal vagy nelkule, stb..
ha erdekel dobj egy emailt es megbeszeljuk a reszleteket.
attila.hunter@gmail.com