A képen látható utolsó pár cucc AKCIÓS áron elvihető!
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
igaz persze nemtudom de sokkal nagyobb esély van rá hogy nem cserélték ki- mint arra hogy kicserélték-----ha abból indulok ki hogy 20 motorból ami volt nekem eddig és abból 110 aprilia mindenféle-50-80-125 af1-esek meg tuaregek meg replikák--ezek közül egyetlen egy motorban cseréltem ki a blokközepet de azt is kb 30-40 000 km után----de ez az rx elég jól néz ki nemhinném hogy lett benne cserélve--
Honnan tudod hogy a 20-on éve alatt nem cseréltek pl blokközepet... max az alvázszám ami hiteles lehet..de még az se biztos, de ránézésre ez akkor is a régi Rx...
Barna blokk, régi lengővilla, régi kerékagyak, régi idomzat, lyukacsos tárcsa, vizszintes hátsó dob, sőt szerintem az első rezód is még az az érdekes hosszúkás..csak 89ben gyártották ezt a verziót ar RX ből.
5e Ok de csak akkor ha utalsz, mert az utánvét kb 1700 annyi meg már nem fér bele. Bontóban csak egy féknyereg 4-5e...
oksa írj akor emilemre hogy hova küldjük a cuccost---köszi szia várom
jah amugy ha a motorszámodat megmondod az aprilia szalonnak kapásból megmondják hogy hol és mikor készült a géped és nem lesz vita hogy 89-92-94 ami tök fölösleges---
Érdekes, a tankon, meg néhány idomon (csak amiket szúrópróba szerűen megnéztem), gyártási évnek mindegyiken '92 meg '94 volt "beütve". Legyen 5 postával, az olyan szép kerek szám. :)
szia megvan a lánckerék--
egy haveromnak van aztmondta 2000 ért odaadja--
hogyan legyem---megmondod nekem a címedet én innen odaküldöm hozzád a cuccaimat,a havernak is megadom a címedet és ő meg neked küldi az ő lánckerekét--megfelel ez így neked--aztán kb 1-nap külömbséggel meg is érkezik--
Érd: insane5@freemail.hu ( mától 1 hétig nyaralni vagyok, akit érdekel addig jelentkezhet e-mailben)
Ha esetleg valki csapágycsere előtt áll akkor mi vagyunk a legjobb választás. Itt olcsón hozzájuthatsz a legnagyobb márkákhoz.
Kinek van eladó kuplung felöli blokkfél?mennyiért?
Norbi
5e Ok de csak akkor ha utalsz, mert az utánvét kb 1700 annyi meg már nem fér bele. Bontóban csak egy féknyereg 4-5e...
jah amugy ha a motorszámodat megmondod az aprilia szalonnak kapásból megmondják hogy hol és mikor készült a géped és nem lesz vita hogy 89-92-94 ami tök fölösleges---
egy haveromnak van aztmondta 2000 ért odaadja--
hogyan legyem---megmondod nekem a címedet én innen odaküldöm hozzád a cuccaimat,a havernak is megadom a címedet és ő meg neked küldi az ő lánckerekét--megfelel ez így neked--aztán kb 1-nap külömbséggel meg is érkezik--