Íme a képek, nincs szétszedve és tökéletesen működött. Betétek kopottak még a saját Rx-emhez tartalékoltam de sosem kellett.
Most meg már csak ide oda pakolgatom.
Maradt még pár 125-ös Rx alkatrészem, OLCSÓN vigyétek akinek kell.
Ár megegyezés szerint!BARÁTI ÁRON!
- Váltótengely mindeféle hozzá tartozó cuccal rugó,váltókar stb...
- Komplett hibátlan kuplung EGYBEN :kosár,lamellák,rugók stb..
- Komplett első fékrendszer fékkar, fékm.henger,féknyereg,fékcső szétszedetlenül olaj is van benne
- Közép és jobboldali blokkfél
Amúgy hallom hogy a krossz gépekbe röpsúlyos a power, az Rx-eknél meg pneumatikus illetve elektronikus.... Melyiket rakosgatták inkább, nem tudjátok, évjárat függő a dolog..?
Nekem sajna elektronikus a powerem, épp holnap nézek a mélyére, volt egy kis gikszer, elment a töltésem..... Generátor vagy fesszab, de akkor nálad egyszerűbb a helyzet a pneumatikus power miatt.. :)
megy nincs vele gondom,powerem pneumatikus,volt már dt-ém mtx-em abba se volt akksi rávolt kötve a tekercsre a világitás és nem volt gond vele,max annyi,hogy sürüben volt égő csere.dt-n világitó tekercsen volt mikor 90-100 volt is cikázott benne.nem akarom mindig hogy világitson közuton nem megyek,csak néha bele merülök és azt veszem észre,hogy rámsötétedik,igy kelemetlen földuton haza vakoskodni.valami ötlet?
sziasztok megakadtam egy kis segitség kellene.világitást probálok csinálni az rx-re,kábelköteg nincs rajta de van nekem,nem akarom tulbonyolitani első-hátsó lámpa és ennyi.tekercsböl kijön két sárga vezeték az a töltés eddig ok.van benne áram 30-40 v váltoáramban egyenként probáltam a robogomrol levet indexel és nem világit.mi lehet a gond?testhez érintve se szikrázik,csak ha a két sárga végét összeérintem akkor van szikra.mit probáljak még?akksit feszszabot nem akarok bele,elöre is köszönöm
sziasztok ROTAX blokkhoz eladó tömíttések olcsón--bármi kell szólj elpóstázom levélben--matricák ajándék hozzá ha egyben megveszed a tömíttéseket van közte 2 dv szimmeringek--zsír új a cucc --csak 1 db van köztük amit felpróbáltam a mocira-- ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT 30 605 6883
Mindenesetre furcsállom, hogy alkupozíciót teremtenek a vevőnek egy 2800 forintos alkatrész miatt, amit ráadásul nem is nagy cucc kicserélni.
Szóval azt javaslom, nagyon jól nézd át azt a motort...
Hát ugyanúgy nyilván nem fog működni, mert akkor minek a power bele, ugye.
Annyi, hogy 7800 vagy 8400 (ezek a lehetséges szelep nyitási fordulatszámok) felett nem fog nagyon húzni a gép. De alatta attól még teljesen jónak kell lennie.
köszönöm és ha nincs a powerszelep bekötve attol még ugyanúgy működik a motor? nagyon fontos mert most akarok 1 et enni és aztmondták annyi baja h a bowden elszakadt!
Most meg már csak ide oda pakolgatom.