Jah és tudtommal mind a két szár rugózik. Tudomásom szerint csak az 50-es RX-eknél van az h az egyik rugózik a másik meg csak csillapításra van vagy mire...
Sziasztok! Miért lehet hogy az első teleszkóp csillapitós tagja(tehát nem a rugózós hanem a másik:)) a szimering csere után teljesen benyomott állapotban van!? Beletöltöttem 0,5liter olajat, és ha széthúzom csillapit,de egyből öszeül utána. Ez normális? Mert mikor szétszedtem még nem ilyen volt Köszi a segítséget.
Aprilia RX - ből megmaradt alkatrészek eladók . Fejidom 8.000
Kopoltyú ( KTM GS elem de mindenre jó ) 1 pár 7000 , Sárvédő ( gyönyörű , színkód alapján az eredeti ferrari piros ) új festéssel és fényezéssel 4000 ( ! ) ft . Teleszkóp harisnya ( lila ) 2000 Ft . Az egészet akár egyben is küldöm , 10 % kedvezménnyel . Ebben az esetben 21.000 Ft helyett 19.000 Ft . doldermotorrad@gmail.com , 06306757419
az valami kopás is lehet,hengert mikor láttad belülről?hidegen azért indulnak álltalában jobban a kopott motorok,mert a hideg levegő és benzin sűrűbb és nagyobb mennyiségű üzemanyagot és levegőt tud beszívni a motor egyszerre.de a te motorodnak így látatlanban nem igazán lehet megmondani hogy mi baja.Ez csak egy tipp ami hirtelen eszembe jutott erről a problémáról.
Üdv!
Szerintetek mi lehet a gép baja ha hidegen pöcc röff 1-2 rugásra indul viszont melegen van mikor csak sokadjára és néha úgyis csak szivatóval indul?
(karburátor tiszta)
Fő hogy jó
Az új gyertyával nagyon patent lett, indul faszán hidegen, melegen.:)
Kopoltyú ( KTM GS elem de mindenre jó ) 1 pár 7000 , Sárvédő ( gyönyörű , színkód alapján az eredeti ferrari piros ) új festéssel és fényezéssel 4000 ( ! ) ft . Teleszkóp harisnya ( lila ) 2000 Ft . Az egészet akár egyben is küldöm , 10 % kedvezménnyel . Ebben az esetben 21.000 Ft helyett 19.000 Ft . doldermotorrad@gmail.com , 06306757419
70/623-1473 vagy mxshoes@citromail.hu
Van egy fölös feszültség szabályzóm Rx-re.
Ár:9e
Sztem gyertyázok egyet azt remélem jó lesz :)
Belülről még nem láttam, elvileg 6-7 ezer km-el ezelőtt volt dugózva.
Szerintetek mi lehet a gép baja ha hidegen pöcc röff 1-2 rugásra indul viszont melegen van mikor csak sokadjára és néha úgyis csak szivatóval indul?
(karburátor tiszta)