szia..h..dávid régebbi hozzászolásomban leírtam mi a különbség a 122es és a 123 henger között..csak a
henger közt van ..hengerfej ugyan az...nem értem a vázhoz csavarást..
Bontásból maradt rengeteg rotax 123 blokkalkatrészem amitől szeretnék most megszabadulni,egy az egybe!Ami van: 1 fogaskerék híján komplett váltó, kuplungkosár, egy felújított főtengely, kiegyenlítő tengely,kuplung dekli(vagy dekni), és még sok blokkalkatrész,továbbá egy hibátlan hátsó tárcsa ami mito felnin volt.A cuccok sürgősen eladóak,ár alatt!
Ebbe nem tudok segiteni, mert egyszer próbáltam felujitattani de nem lehetett hozzá kapnhi semmit minden speckós méret volt. Esetleg ha érdekel akkor tudok bontott telót 15000ft jó állapotút!
szevasztok!
valaki nem tudja véletlenül hogy a hátsó telóba milyen szimeringet lehet cserélni? a száma kellene ha esetleg valaki cserélt már vagy ha valakinek van leirása 96os a paripanagyon megköszönném
zolko87 esetleg?
cső nekem is 50 es ként megy hát lehetőleg próbáld meg leengedni kicsit a telót meg ha tudsz kisebb kerekek ! és akk simán elhiszi a rendőr! de azért kerüld őket
Valaki leírná hogy milyen papirok szükségesek a rendszámozáshoz?
(nekem csak adásvételim van.) Mennyibe fájna kb?
Ha 50-es ként akarnám akkor mire figyeljek?
igen jó neked enyém is 34-es delorto 97 előtti rx-eken ez van az biztos újabb rx-em még nem volt idáig.Úgy hogy jó lesz neked ,ja és persze hogy jó állapotú.Név cím ide ha kell:nagy11.zsolti@citromail.hu
henger közt van ..hengerfej ugyan az...nem értem a vázhoz csavarást..
Bontásból maradt rengeteg rotax 123 blokkalkatrészem amitől szeretnék most megszabadulni,egy az egybe!Ami van: 1 fogaskerék híján komplett váltó, kuplungkosár, egy felújított főtengely, kiegyenlítő tengely,kuplung dekli(vagy dekni), és még sok blokkalkatrész,továbbá egy hibátlan hátsó tárcsa ami mito felnin volt.A cuccok sürgősen eladóak,ár alatt!
patvaros87@freemail.hu
valaki nem tudja véletlenül hogy a hátsó telóba milyen szimeringet lehet cserélni? a száma kellene ha esetleg valaki cserélt már vagy ha valakinek van leirása 96os a paripanagyon megköszönném
zolko87 esetleg?
(nekem csak adásvételim van.) Mennyibe fájna kb?
Ha 50-es ként akarnám akkor mire figyeljek?
Ha megvanmég az olajtartály és törésmentes érdekelne!
Légyszi irj, hogy hogy tudnánk megoldani mert én Zala megyébe lakok!
Előre is köszi!
E-mail: nyenyor@gmail.com
meg hibátlan az állapota?