Hellósztok
Most vettem egy 2000-res évjáratú rx-et, amiben rotax 123-as blokk van.
A lényeg hogy ahoz kellene nekem henger + dugó!
Ha valaki tud akkor szóljon már légyszi. (lehetőleg minél olcsóbban )
Üdv: Zsolt
Üdv mindenkinek!
92-es évjáratú Rx 125-öshöz 428-as lánckerék való? Mert próbáltam volna 1-et a lánchoz ami 428-as, de a fogak pont a szemeket érték és egyáltalán nem volt jó
H nekem 110/90-19-es Michelin Ac10-es van nekem bevált, de aszfaltra nem ajánlom igen kopik, de ettől eltekintve stabil. Én ezzel a mérettel vettem azért vettem rá ugyan azt, de lehet jobb rá a 120-as legközelebb azt veszek.
Köszi szépen a tárcsát megérkezett épségben fel is raktam. Jó lett még be kell, hogy kopjon és bika lesz.
Köszönöm
Ja és így néz ki az új festéssel Már ha érdekel valakit
Nem tudja valaki hogy milyen áron lehetne szerezni komplett fűzött felnis sm szettet Rx-hez? http://www.sportmotor.hu/motor... pl. ilyet, ez a motorom, csak mire hozzám került nincs már meg hozzá az sm szett :(
rotax 123 bontott blokk!
gyújtás alaplap(tekercsek), lendkerék, trafó(kék), 7100 power elektronika
fordulatmérő spirál
fesszabályzó
Nekem még mindig kellene a henger és a dugó ha tud valaki szóljon
160 as polini is jó lesz csak már legyen valami..
Köszi mindenkinek...
Most vettem egy 2000-res évjáratú rx-et, amiben rotax 123-as blokk van.
A lényeg hogy ahoz kellene nekem henger + dugó!
Ha valaki tud akkor szóljon már légyszi. (lehetőleg minél olcsóbban )
Üdv: Zsolt
92-es évjáratú Rx 125-öshöz 428-as lánckerék való? Mert próbáltam volna 1-et a lánchoz ami 428-as, de a fogak pont a szemeket érték és egyáltalán nem volt jó
Aki használt már ilyet írjon véleményt róla.
120/80-19 ez elvileg a gyári de ilyen méretben, csak cross gumit lehet kapni ahogy nézem a neten
Köszönöm
Ja és így néz ki az új festéssel Már ha érdekel valakit
300 pénz volt, kicsit soknak tűnhet, de olcsóbban nem is nagyon volt rendszámos, főleg a közelemben.
Nagyon jó kis gép nemrég vettem, örülök neki hogy egyáltalán sikerült találni jó rendszámost.
http://www.sportmotor.hu/motor... pl. ilyet, ez a motorom, csak mire hozzám került nincs már meg hozzá az sm szett :(
leaglábbis barna blokk, piros kerékagy