úhhh? srácok fontos lenne mert ma mocis tali és ott kell lennem..
szal a világítással van baj, kis gázon jó nagygázon elgyengűl nagyon épp h ég + pislákol is, az akis szerintem rossz lett de kicseréltem 1 jóra ami nincs feltöltve... mentem 1 pár karikát de ígyse jó...a duda se szól....szerintem vagy az aksin kéne még tölteni vagy a fesszabályzó adta meg magát
légyszí írjon mindnki akinek van valami tippje!
előre is köszi
Hellótok
Még mindig kellene az rx re a 123 as henger meg dugó...
Ha tud valaki szóljon...
Meg arra lennék kiváncsi halottma van valmi külömbség a kipufogó nyílásnál hogy van valmi furat vagy mi az isten ami dob még a mocin az a 122 esen ninsc és a 123 ason van vagy ez hogy van? Mert ezt nem vágom csak halottam valamit....
Előre is kösz a választ
és akkor jobban is pörögne ugye? mert olyan hogy húzom neki és csak nagy fordulaton indulmeg de akkor nagyon....
így szerintem nem pörög úgy ahogy kéne...
szia!
az volna a helyzet a mociddal hogy nekem kb a tuaregemen volt ugyanez a probléma mert ugye arally meg a sportmoci aprilia meg az rx egy blokkot és elektronikát kapott vagyis a te mocidban is tuareg blokk van meg gyujtás........érted!
mire rájöttem mi baja van a mocinak addigra megvett kb 60-70 ezer forintott és belekerült mibndennel együtt olyan 350 ezer forintomba a javíttása mire összehoztam a mocit! nekem ugyanezt csinálta agép! pár száz vagy pár tíz méter után megállt! a gyujtótrafóm volt oda! nekem ez vagy kék vagy zöld volt már nem emlékszem rá ! de miután kicseréltük azóta nem jött elő a probléma szóval el is adtam hamar hogy lépjem túl a 600 ezer ft os költséget mert csak 550 ezer ftig számoltam utána már sírtam az egészen!
szóval jótanácsként a tank alatti vázon lévő gyujtótrafót vag ytranzisztort vagy nemtudom minek hívják.azt cseréld ki és menj vele pár kört és ha megál akkor neked nem az a baja de nekem az volt!
Csak megnéztem: Bejáratáson, utánna krosszra: Motul 710 2t.
Most endúró: Repsol Moto Competicion 2t
Mindkettő full szintetikus, keverhető, magas fordulathoz, nem is a legolcsóbb-legszarabb...
Nekem bevált. Jó motrozást a 7végére!
szal a világítással van baj, kis gázon jó nagygázon elgyengűl nagyon épp h ég + pislákol is, az akis szerintem rossz lett de kicseréltem 1 jóra ami nincs feltöltve... mentem 1 pár karikát de ígyse jó...a duda se szól....szerintem vagy az aksin kéne még tölteni vagy a fesszabályzó adta meg magát
légyszí írjon mindnki akinek van valami tippje!
előre is köszi