Hali!
valaki nem tugya esetleg hogy hátsófelfüggesztést menyi be fáj felujitani? vagy esetleg van e hozzá valami javító szett és hogy az menyibekerül? köszi szépen a segítséget!
Hello remélem tud rajtam valaki segíteni.
Ez RX125-ös motoromról elhagytam a bal oldali rajtszám tartó burkolatok, ami az aksit takarná. A motor évjárata 95-ös piros Ha van valakinek szóljon megegyezünk árban. Fel rakok egy képet is (remélem sikerül) hogy kb miféle, mert tudtam volna már kettőt is de egyik sem passzolt. Ti vagytok az utolsó reményem !
szia..féknyereg és a dugattyu összerohadt..ha ez van akkor kiveszed a kereket azt megtisztítod a nyerget, fékolajjal megjáratod a dugót,de vigyázz ki ne essen a dugó a nyeregböl..mert akkor bonyolultabb,vagy lehet fordítva van benne a fékpofa..mert jártam már ugy ..elvittem a gumishoz a gépet azt fordítva tolta össze..még jo észrevettem..ja
Hali
91 es évjáratú rx en van a hátsófékkel lenne olyan problémám hogy a fékbetét beszorul a féktárcsához és igy befog a fékem!
Ezt a problémát hogy lehetne orvosolni mit kellene cserélni?
És érdeklődni szeretnék hogy valakinek van e elfekvőbe berúgó tengelye és berúgója?
A választ kösz
Üdv!
Nagyon jo siklasi tulajdonsagokkal rendelkezo vekony nikkel otvozet ez a henger belso falan.
Elonyei: jo siklasi tulajdonsagok, kemeny, kopasallo, jol birja a
magasabb hoterhelest, mivel galvanikusan viszik fel az aluminium hengerre
igy konnyu is.
Hatranyai: dragabb a henger, nem furhato tulmeretre, hirtelen halallal hal ha kopott.
Miert? A hengert a nikasil bevonat felvitele elott kivant meret ala munkaljak. Majd spec. galvanikus eljarassal az aluminiumra felgalvanizaljak a ~0.1-0.2 mm vastag nikkel reteget. Ezutan utanmunkalaskent egy leheletnyi honolast kap, de csak azert hogy az olaj megmaradjon a honolas csatornaiban es segitse a kenest. Mivel sokkal jobbak a tulajdonsagai az acel hengereknel, igy elettartama is hosszabb. Ami viszont gond: Ha mar nagyon kopott a henger, akkor a fo kopasi helyeken ez a vekony felvitt reteg annyira el tud vekonyodni, hogy atszakad es lepattogzik. Alatta termeszetesen ott van az aluminium, azonban az aluminium puha, a nikasil viszont kemeny. Ilyenkor a dugattyugyuru a nikasil reteg atszakadasi helyen elkezdi kaparni a feluletet es nehany fordulat alatt annyira legyuri a maradek nikkel reteget, hogy a motor egyszeruen megszorul. Vekony hengerfalu versenymociknal (leghutes) elofordul hogy a dugattyu kikoszon a bordak kozul.
keresek Am6 komplett üzemképes blokkot!
van rá egy komplett 125ös Mz ts blokkom. meg akár még egy Sagem My700x teló... kártyafüggetlen.. kibaszott nagy basszust ad:) bele rezeg a teló lehetőleg minél elöbb.. Bocs hogy 125ös fórumra írom...
üdv
Postán tudod küldeni? Ár?
ide írj: diese991@citromail.hu