Sziasztok srácok! aug 1. 21:30 tájékában elopták az aprilia rx 125 ös motoromfekete az adatlapomon van kép meglehet nézni! akinek ajánlanak vagy kínálnak valami cuccot az tudna nekem szolni ! ha olyasmi cucc ami a motoromhoz kapcsolodik! pénzjutalmat is adnék 50.000
aki megtalálja! tel szám:06205937805
kérlek még1szer beneteket! egerben lopták el a szépasszony völgyböl!
Van még pár alkatrészem rotax 123hoz olcsón mert sürgősen kell a pénz...amim van még: gyújtás alaplap,fesz szabályzó,egy felújított főtengely,komplett váltó,blokkfelek,műanyag fogaskerekek,és még sokminden más!
Rotax 122-be nem tud valaki olajpumpa-vízpumpa meghajtó fogaskereket? Itt a hétvége én pedig itthon ülök mert nincs egy retkes kerék mert a boltban 123-asét adták pedig 95-től 122-essel szerelték az rs-t és mondtam hogy 97-es! Ha valakinek lenne az legyen szíves írjon vissza és megbeszéljük!
Olyan endurot nem veszel sehol, amit soha nem kell majd szerelgetned....Mindig előforul majd ez-az, apró, bosszantó hibák, esetleg a helyzeten azzal tudsz javítani, hogy vételnél nagyon odafigyelsz!
RX-nél pl: első teló nem folyik, központi teló csillapít-e, nem csörög-e a blokk, power nyit rendesen, "teljesen kiforog-e", megfelelő olajat kapott e, gumik állapota, világítás, stb müxik-e, ezekkel a dolgokkal tudsz esetleg spórolni vétel után, ha rendesen megnézed...Utána pedig minden használat közben derül ki..
Helo mindenkinek!
Meg kezdö vagyok motorok teren,de szeretnem fejleszteni a tudäsom, legyszi segitsetek. Szeretnek venni valami endurot, vagy supermotot 125-öset. Az rx 125 tetszik is, de szinte semmit sem hallottam rola, nektek mi a velemenyetek esetleg valami mäs mocit tudnätok-e ajänlani (amit nem kell szerelgetni mindig ). Köszi
sziasztok! nem tudjátok véletlenül mennyibe kerül egy rx 125 be (rotax 122) önindító lendkerék?nem ami az önindítón van hanem ami a főteneglyen(asszem).
Nekem van eladó km/h spirálom én nem használtam csak megvettem meghát az rx-et is elvitték az ára5000Ft adok még első lánckerék védöt gyárit és egy aprilia rx es matricát ha mindet viszed 5000 sztem nem drága
aki megtalálja! tel szám:06205937805
kérlek még1szer beneteket! egerben lopták el a szépasszony völgyböl!