Csáó!
Elektromos power van benne, ha erre irányult a kérdésed.
A kipufogó kis csöve pedig a másodlagos levegő rendszer része úgy tudom. Azt ne kérdezd h miért van meg h mire jó. Azt majd megmondják az okosok
Valaki segíthetne nekem. Az érdekelne h egy RX 125-ös motor után menyit és mien gyakran kell fizetni ha forgalomba van helyezve rendszámmal, vagy lehet rendszám nélkül legálisan segédmotorként is használni ?
Heló!Rotax 123-as blokk érdekelne, ha van valakinek szóljon!
Szétment a tűgörgő a blokkban és bedarálta a hengerbe a dugó a darabjait.Csak blokk érdekelne, mert a henger már úton van meg a dugó is.Vagy esetleg tudtok olcsó boltot ahol lehet venni hozzá főtengelyt,hajtókart meg csapágyakat?Körülbelül milyen árban vannak ezek?Tudom van google, de abban bízok, hogy hátha van valami jó kis bolt vagy valami.Ha volna blokk jelezzetek!kösz
hali
20 Nm-re kell meghúzni:
http://laverdaman.co.uk/aprili...
HAli
Sürgös lenne!
majd a 320-as tárcsához tudok neked fékátalakítót, hogyha érdekel
úgy könyebb megmondani mi mi
Elektromos power van benne, ha erre irányult a kérdésed.
A kipufogó kis csöve pedig a másodlagos levegő rendszer része úgy tudom. Azt ne kérdezd h miért van meg h mire jó. Azt majd megmondják az okosok
2005-ös 125Mx-ben mien a gyári power?
Kipufból kilóg egy hosszú kis fém cső ami az ülés alá húzódik be,az mi lenne?
így vettem meg :D
és hogy adtam el :P
nemtudom hogy rs-é jó-e bele de mitóé tuti jó ! és arra ráfér jó széles gumi is
Supermotót szeretnék csinálni az RX-em ből. Az rs-nek a kerekeit bele tudom tenni ? Vagy mien mocié lenne bele jó ?
Valaki segíthetne nekem. Az érdekelne h egy RX 125-ös motor után menyit és mien gyakran kell fizetni ha forgalomba van helyezve rendszámmal, vagy lehet rendszám nélkül legálisan segédmotorként is használni ?
Ha érdekel akkor van egy eladó giannelli rezóm!
Kép az adatlapon!
Ha érdekel vegyél fel msn-en v írj e-mail!
Üdv!
2006-os mx125ccm rotax 122-re érdekelne nagyobb henger pl.:polini160-as powerel eggyütt+tuning vagy rx rezor cső.
Szétment a tűgörgő a blokkban és bedarálta a hengerbe a dugó a darabjait.Csak blokk érdekelne, mert a henger már úton van meg a dugó is.Vagy esetleg tudtok olcsó boltot ahol lehet venni hozzá főtengelyt,hajtókart meg csapágyakat?Körülbelül milyen árban vannak ezek?Tudom van google, de abban bízok, hogy hátha van valami jó kis bolt vagy valami.Ha volna blokk jelezzetek!kösz
Köszi!
Krisztián