egyébként fiúk vére jóó a motorom
szétszedtem a végdobot és anyira kormos volt az egész hogy kijött belőle vagy 1 kg redva
kitisztítotam ! kap rendesen levegőt a motor jó a pówer
végre minden jóó
csak így is maradjon
jah és szebb lett a hangja
majd rakok fel vidit
Nekem az RX-en úgy volt, hogy 10mm-ert húzott alapesetben a motor.
Tank le, aztán úgy állítod a motornál lévő csavarokkal a bowden feszességét, hogy 10mm-re legyen az ütköző perem a motor házától.
De szerintem az újabb évjáratoknál is van a vázon egy matrica, ami leírja hogy 10 vagy akármennyi mm
nah elmondom hogy én hogy csinálnám
leveszed a tankot meg mindent
kiveszed a pówert és öszrakod hogy benne van a nyelv meg minden bowden mintha belenne kötve
csak nem csavarozod fel
kézel betolod a mágnest ! és fogod látni hogy menyit húz be a nyelven és így megtudod nézni hogy ütközik e vagy sem
elvielg így jó lesz
ha valami kérdésed van szolj !
helló !
én arra tipelek hogy azért töri le mert túl sokat akarsz vele behúzatni és mivel a mágnes nagyon erős és ha nem jól van bálítva vagyis kopanásig húzza akkor könyen elreped(törik) a hő miatt szerintem ha kicsit lazábvra álítod vagyis hogy ne emeljen ki teljesen akkor jó lesz
Sziasztok!
Nekem is a powerrel van gondom. Olyat csinál a motor, h állandóan eltöri a powernyelvet. A gyárit annál a résznél, ahol a bowdent be kell akasztani. Ezután próbáltam a régi csavarosat, de azt meg a menetnél törte ketté :S Tudja vki h ezt miért csinálhatja?
Ha valakinek van ötlete akkor írjon legyen szíves!
Előre is köszi!
hallod.... balázsal beszéltük,hogy felkéne próbálni a nyereg tolodó adaptert a te motoroddal összerakva!Csak mert a tiéd ugye ugyan az meg a felnijeink is egyeznek!Megoldható valamikor?
szia hallod lenne egy nagyon nagy kérésem
kellene egy pár betú a motorodrol
mert cask így tudok hozzá rendelni cuccot
a kormény anyon kívűl ahol van a váz szám annak az eleén vagy végén vannak betűk azokra lenne szükségem az enyémröl nem lehet leolvasni
ma összeraktuk havernak a husaberg 470 fx-ét és mikor mentünk kipróbálni kicsit megsinlette a rendszámom