A Pollini hengert, csak úgy említettem, a közeljövőben biztos nem fogok venni... A karbi átfuvókázás az nem egy nagy összeg és elméletileg dob valamennyit a teljesítményen. Vagy esetleg egy nagyobb karbi és egy egyedi sportpufórendszer alá. Az utóbbit egy (nagyon profi) kasztnis haverom még meg is tudná csinálni... a fogaskerekekkel fogok variálni még és szerintem meg is lesz az a pár + km/h a végsebességre.
Háát igen, nem lenne rossz, ha annyit ki tudnék hozni belőle... valahogy csak megoldható netán egy 160-as Pollini szettel... Emlegették, hogy egy karbi átfúvókázással megoldható... Egyenlőre maradok a Pegaso-nál, akárhogy nézegettem a Tuaregeket, de sose fognak megtetszeni
Speed-et nem akarok, mert kényelmetlenek... Pont úgy 140-150-es végsebességre lenne szükségem Hosszabb utakra használnám, és hamar le akarom tudni a hosszabb távokat Meg ez azért kényelmesebb, mint bármelyik más 125 cm3-s a kategóriájában
Azt mondta a srác, hogy ki lettek cserélve a szimeringek a telóban, mert eresztette az olajat. Azért érdeklődöm a végsebességről, mert hosszabb utakra akarom használni, leginkább főutakon és nem akarom szétunni az agyam, mialatt leérek Nyíregyházáról Debrecenbe
nemnagyon sokkal többet mivel eléggé magas a motor és a szél angyon visszatudja fogni 130 felett. amúgymeg szerintem ezis bőven elég! még talán a telókat vizsgáld át h jó-e mert az általába nem a legjobb ezekbe a gépekbe!
Kicsit offolok, de szerintem tudtok segíteni :
Üdv mindenkinek!
Motorvásárlás előtt állok, és hosszas keresgélés után bukkantam egy Aprilia Pegaso 125-re. Elvárásaimnak megfelel (125 cm3, legalább 25-30 LE, 6 sebesség, elől-hátul tárcsafék, önindító, powerszelep; nah ilyen motort akartam) és a héten megyek megnézni.
Van valami tipikus Pegaso betegség, amit észre lehet venni vásárlás előtt? Mit nézzek meg rajta? A srác azt mondta, hogy a motornak ténylegesen semmi baja, fékbetéteket kell cserélni. Hiszek neki, csak azért gondoltam rákérdezek Tőletek is.
Még azt megírnátok, hogy milyen a menetteljesítménye egy ilyen motornak /'93-as évjárat, 34 LE/ (gyorsulás 100-ra, végsebesség, max. fordulatszám, emeli-e az elejét )?
Még azt valaki meg tudná mondani, hogy mekkorák a kerekeinek a méretei? Hogy tudjak rá gumit nézni.
Ti milyen gyertyát használtok?
Amit a gyár ír: Br10Eg, vagy esetleg valami mást?
itt a e-mail cimem:kosztolanyi89@freemail.hu
de felesleges
ha neked vég sebire kell akkor speedet vegyél
egy enduró csak enduró
mindenek megvan a célja
Üdv mindenkinek!
Motorvásárlás előtt állok, és hosszas keresgélés után bukkantam egy Aprilia Pegaso 125-re. Elvárásaimnak megfelel (125 cm3, legalább 25-30 LE, 6 sebesség, elől-hátul tárcsafék, önindító, powerszelep; nah ilyen motort akartam) és a héten megyek megnézni.
Van valami tipikus Pegaso betegség, amit észre lehet venni vásárlás előtt? Mit nézzek meg rajta? A srác azt mondta, hogy a motornak ténylegesen semmi baja, fékbetéteket kell cserélni. Hiszek neki, csak azért gondoltam rákérdezek Tőletek is.
Még azt megírnátok, hogy milyen a menetteljesítménye egy ilyen motornak /'93-as évjárat, 34 LE/ (gyorsulás 100-ra, végsebesség, max. fordulatszám, emeli-e az elejét )?
Még azt valaki meg tudná mondani, hogy mekkorák a kerekeinek a méretei? Hogy tudjak rá gumit nézni.
A válaszaitokat előre is köszönöm!