gyaaaa....ilyet se láttam még soha
hogy tud kiesni a tűgörgő a hejéröl az oké hogy kikopik vagy valami de ez.....pff
mondjuk lehet az hogy vagy régi volt és elkopot a persej és szétpergett vagy csak szimplán kevés volt az oil és szétört.
gyaaa ezen csodálkozok szépen bele ált a dugóba
A motorom menetközben hatalmasat farolt...a berúgókar nem mozdult, ma szedtem szét és a képen látható az eredmény:
Várok tippeket, ötleteket!
(szerintem a tűgörgőket szétdarálta a dugó és így meg sem moccan az egész!)
az pneomatikushoz nem kell semmi se
az a gázal müködik csak nemtudom hogy fel lehet-e rakni a tiédre
az elektromos pedig 3 részböl ál a nyelv rész a hengeren a mágnes ami behúz és fordulatmérő ami szabájozza a behúzást
Csak szerintem van ennek a rendszernek valahol egy jeladója is,aminek a helye nem hiszem,hogy megoldható lenne az ETX ben...úgyhogy szerintem hagyjuk a projektet...
elméletileg nem nekem 93 as rx em van itt megvan a hengeren a rés rajta a pówer ház benne a pówer és persze vagy az elektronika vagy a pneomatikusnál a lufiház.
elvileg nem kell mást átalakítani.
max karbit hangolni hozzá
Valaki esetleg meg tudná mondani,hogy egy 98-as ETX -et,ami nem poweres,át lehet-e alakítani poweresre?Elméletileg egy másik hengerfej kell rá,+ egy power szett ?Persze tegyük fel,hogy a hengerfej passzol,stb...Kell ezen kívül még más átalakítás ?
sziasztok
kellene egy kis segítség.
szeretnék venni az rx-embe előre telószimeringet és nem tudom hogy lehet olyat kapni ami jó is. mert akarok senni 10 szer.
Messze lesz még az amikor fullra lesz tekerve ezen a gázkar.
Ez az 1 tank se nagyon akar kifogyni belőle, bár igaz hogy még a bejáratás miatt nem is nagyon tekerem neki, de 1/3-ad gáznál is bőven élvezetesebb mint az RX volt.
A topikot nem felejtem el szerintem, ha lesz egy kis időm, biztos benézegetek majd, és ha nem retardált kérdés lesz, akkor válaszolni is fogok
Szép! Az ülés is tetszik, hogy az első része drapp színű ahol a fehér tank és a fehér ülés alatti idom van, a kék hátuljánál meg az ülés is sötétebb színű. De ahogy látom már a saját ízlésre lett szabva pár matrica eltávolításával
Tegnap én is csináltam már egy normálisabb képet a KX-ről, nemtudom mennyire érdekli az RX tulajokat, de azért berakom ide
Hello! motoros boltokban lehet kapni gaáz bowdwn, kuplung bowden... javító szettet, kb 1500 magyar forint, és van benne egy kb 1m-es bowden meg egy kis csavaros pöcök, amit a kázkarba/kuplung karba kell beakasztani, és a régi bowden házba kell befűzni, eléggé praktikus találmány és viszonylag olcsó is...
hello
nemtudom h ugyan az e mint a 125 ös é de én simson bovdenböl szoktam csinálni
nincs feleslegesen több 1000 Ft-m ilyenekre
lehet tákolásnak tűnik de ugyan úgy jó.
de ám nemtudom hogy megéri-e ilyenbe bele fektetni :D