köszi az infót srácok,igazából a gépet csak túrázgatni használom úgyhogy nem zavar a motorszám,csak szerettem volna tisztán látni mert azt mondták 96-os de szerintem öregebb típus most majd kiderül?köszi
Nem akarlak elkeseríteni de ha a motorszámot kiköszörülték az elég nagy probléma!
Vagy lopott vagy valami ügy volt vele, de tuti hogy valami nem tiszta!
Évjárat bele van ütve a karbiba, a hengerbe, az első lánckerék mögött a blokkba, az első teleszkópba, a féknyeregnél a fékdugattyú mögött, az idomok hátoldalán, szóval szinte minden alkatrészbe bele van ütve az évjárat
Mivel ugyanazzal a blokkal szerelték a sport és az enduro apriliákat, így könnyen belehet építeni egy önindítót, nem kell ahhoz hogy RS blokk legyen az RX-ben
helló,vettem egy 125-ös rx-et,önindítós.Mikor alkatrészt kerestem hozzá azt mondták rx nem létezik önindítóval szerelve hanem vszínű tuareg motor van benne,tud erről valaki valamit mondani nekem?
nem azért mondtam h leszúrjalak csakhát...most 2-3e 1 lánckerék...most abból amúgyis szettet kéne venni nemhogy még használtat tegyél meginnt fel meg ha minimális...500-1000 Ft-ot kérünk el érte + a posta kb ugyanott vagy.
Ha valakir érdekel rotax123-as blokk akkor itt a link itt többet megtudhat róla:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vagy lopott vagy valami ügy volt vele, de tuti hogy valami nem tiszta!
lehet hogy RS blokkvan benne de ám önindítót lehet bármelyik rx be rakni ! a motortipust mond.