nekem ismerös ajánlotta öket egyszer, ne mtudom h bejön-e, ezért irtam cask ennyit, amugy pont néztem parillán az univerzális cuccokat, tök oylan elsö sárvédöt láttam mint az RX-ét, vagy legalábbis hasonlitott:D és ök jo áron adnak somindent... www.parilla.hu
Motorbontó Polgárdi, Polgárdi, Tel: 06-20-945-0610. -, Bontó. Motoroázis N+GY Bt.
gondolom ez....de amúgy nemkell nagy tehetség, ha google-ba beírtad volna h polgárdi bontó egyből kidobta vna mind1 ezért van a fórum
hello citromm, engem érdekelne hogy van-e eladó benzincsapod( nem tudom hogy pegasoé csereszabatos-e az RX-el? az RX-en két csavarral van felfogatva) ha van ilyen akk engem érdekel!
Sziasztok! Van egy Rotax 123-as önindítós blokkom eladó felujitott főtengellyel , ujj minőségi csapágyakkal és ujj barna(gyári) szimeringekkel! Kitünő állapotú az egész blokk! felujitás óta nem ment , viszont gyujtás , karbi nincs rajta , hengerem hengerfejem van rá , de sajnos a henger karcos így perselyeztetni kell! De azt mondták még így is elmegy! Nem kérek sokat a blokkért! Kell a szezonra a pénz! 30 ezret kérek érte ami nem sok mert csak a egy főtengely felujito szett 20 k....
Vannak még tuareg és pegaso alkatrészeim is!
Számom: 0670-277-31-32
Ha érdekel hívj!
sztem azért elsö szériásakat nem érdemes venni, amugy egy cipöben járunk, én is RX-et keresek, max 11 kW-os forgalmival :P én jelenleg 300 pénz körül gondolkodom, de ha több lesz akkor több lesz, max 350-ig mennék el, többért egyszerüen nem éri meg egy régi nyolcadliteres...
huhhh...hát nemtudom, én 89est láttam már...még a régi kinézetűt...hát az elég ramatyka volt de nemtudom
am köszi szépen mostlesz supermoto....már megvannak a cuccok csak 1-2 dolgot felkell újítani rajta és kész
Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy rendszámos Rx-et vegyek max 200ezer ft körül? Évjárat nagyjából mindegy, de azért nem "92-"93-nál régebbiekre gondotam. Ha esetleg van valakinek épp eladó rx-e, az írhat is, örömmel fogadnám. E-mailem: hkristofd@citromail.hu
Előre is köszi!
gondolom ez....de amúgy nemkell nagy tehetség, ha google-ba beírtad volna h polgárdi bontó egyből kidobta vna mind1 ezért van a fórum
köszi
ha van, mennyiért adod?
Vannak még tuareg és pegaso alkatrészeim is!
Számom: 0670-277-31-32
Ha érdekel hívj!
am köszi szépen mostlesz supermoto....már megvannak a cuccok csak 1-2 dolgot felkell újítani rajta és kész
Amúgy sejtettem hogy ezt fogja valaki írni. Azért köszi. Egyébként mikori a legelső Rx125?
Szerintetek van esély arra, hogy rendszámos Rx-et vegyek max 200ezer ft körül? Évjárat nagyjából mindegy, de azért nem "92-"93-nál régebbiekre gondotam. Ha esetleg van valakinek épp eladó rx-e, az írhat is, örömmel fogadnám. E-mailem: hkristofd@citromail.hu
Előre is köszi!