Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg! Valaki nem akar fotózni? ! Legfőképp a saját motoros futamokat!
Én is ott leszek!
Reggel találkozunk a parkolóba.
valaki biztos, de az nem én leszek !
én akkor indulok itthonról
sájgáj more.
7:00 alsó parkoló
Előreláthatólag fog valaki fényképezni a nyílt napon? Leginkább a saját motoros motorozásra gondoltam...
énis megyek, reggel már ott tobzódok
remélem te nem délután érsz oda megint
Hi Baluska!

Jössz szerdán? Én ott leszek! Más valaki?

üdv.
No ők a védeni való utódok!
Naez nem jött be ők a "rokonaim!"
Biztos ő is kapott egy szeget az edzésen ,és nem volt lóva új gumira a versenyre! Megragasztotta a hátsó gumit, de így járt !Ilyen az élet!
A viccet félre téve,megrendelem az új gumit. Van két gyerkőcöm akiket még férjhez kellene adni!
Ezt Matt Mladin is tudja? katt
köszönjük, okosabbak lettünk.... ezt már csak a felrobbanó tubeless gumiknak kellene elmagyaráznod. Előfordul nemegyszer. Pl 1-2 éve még a motoGP-ben is volt egy combos perec durrdefekt miatt. De közúti gumiknál is megesik.
Tömlő nélküli guminál nincs durrdefekt!
Csak leereszt!
Nem hiszem hogy 1-1 volna a szavazat arány... Hátsó gumit foltozni még csakcsak elmegy... Egy esetleges hátsó durrdefektet még meg lehet úszni mázlivas esés nélkül, de gondolj bele milyen amikor felrobban az első gumid mondjuk akár csak 150-nél... ott rögtön vége...
Na basszus!
Akkor most 1-1 !
Még valami tapasztalat?
Első gumiról nem tudok tapasztalatot mondani, de nekem már 2x is volt hátsó gumim javított. Mind2x 140 Le körüli gépen volt fenn, és mentem vele nem1x 200 fölött is. Igaz másodiknál nem tudtam hogy az volt csak most hogy cserélve lett. De semmi gáz nem volt vele. A lényeg hogy belülről legyen megfoltozva, de RENDESEN! Aztán nyomjál bele 5 bar nyomást, majd az ott tartja a foltot a helyén!
ha szereted az életed kuka. hátsót még csakcsak, de én elsőt semmiféleképpen nem javíttatnék. és bármilyen javított gumival 130Km/h maxmum
Hali fanok!
Kőne egy kis jó tanács!Az első gumimra beszedtem egy defektet! Van benne vagy 1000km úgyhogy egy ízzem /meg a pízzem/ sem kívánja a likvidálását! Biztassatok már meg ,hogy bátran ragaszthatom!
kigyorsításkor szedtem le mindenkit csak téged nem mert mocsok módon szélárnyékból előztél
Igen. Ezt már többször is bizonyítottad. Vagy nem is?
nyomatékra leszedlek
Örülj ha meg van abból 135.
nekem öröm a 145 is
Ne felejtsük el az ingyenes Kawa esteket, ZX kupákat sem.