Ez már mindenkinek szól!
Szükségem lenne 1-2 szakmai tanácsra! Sikerült EPROM-ot szereznem és nem tudom h h kell beszerelni!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szevasz pfvari!
Válaszoltam a leveledre és nem reagáltál?!
Ha esetleg nem ért volna át a válaszom, akkor azt annak a programnak köszönhetem, amivel (persze véletlenül) kitöröltem az összes fogadott levelem! Így már a te mail címed sincs +!
Ha lehet írj még 1* és most igyekszem válaszolni, ha korábban nem sikerült volna!
Köszi!
Ha valaki motoros túrát tervez esetleg és szeretné összekötni rallycross-al itt egy link. Állat szokott lenni, érdemes eljönni. http://www.rabocsiring.hu/inde...
Most nekem van szerencsém, mert a rabócsiring majdnem a kertemben van (8km-re tőlem Máriapócs)
De most komolyan, aki úgy gondolja....
Ja és egy érdekesség, biztos olvastátok a neten, hogy már két sofőrt vágtak meg 300ezerre 50 helyett 137km/óra miatt.
Szóval figyelni, mint az állat, mert ez a bírság egy komoly összeg és nagyon könnyen bejöhet, könnyebben, mint a lottó ötös! Vigyázzatok!
Hali!
Megvagyok, csak sűrű volt a hétvége - sok régi ismerős, még több sör (Komáromi Napok), koncertek, széles női mosolyok (hogy újra láthatnak), stb. Ma reggelre haza még nem értem, útközben be kellett jönnöm dolgozni.
Ezek szerint ti is megjártátok a nagy utat. Kicsit regenerálódok, aztán holnap du. meló után már meg tudom hallgatni a szárazkuplungodat, ha nincs más programod. 5-6 óra magasságában.
Nos! Szeretném feldobni a kérdést. Kit érdekelne esetleg motoremelő németországból. 20€ az emelő plusz a posta költsége. Ami annyi felé megy ahányan rendelünk. Olyan 20-25 € szokott lenni a posta.
Bedobok egy linket. Nem csak RSV hez valók vannak.
Sikerült EPROM-ot szereznem és nem tudom h h kell beszerelni!
Segítségeteket előre is köszönöm!