Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami nekem volt 2002-es rsv az sokkal kényelmesebb mint ami most van 2006-os!
szélvédelme is jobb volt a réginek , de nekem jobban tetszik az újnak formája
egyebet nem tudok így hirtelen elmondani, megyek dógozni vissza
Szerintem nem írtam zöldségeket...ez az igazság! Eszem ágában sincs GSX-R 1000-t a Milléhez hasonlítani...a Mille az más világ! Éljen a V2!

imik74
Szia! Gondolom az új gixert hasonlítottad egy 6-8 éves milléhez. Mert esetleg így tudom elhinni amit írtál. Haveromnak 3éves gixere van,nekem 5éves millém. Szerpentinezésnél Ő szokott jobban elfáradni és panaszkodni,hogy fáj a csuklója (nekem mindkét csuklóm 2 éve el volt törve). ja,és nem én nézem az ő motorja hátulját,inkább fordítva. Azért nem rossz motor,mentem vele. A designt nem szabad összehasonlítani,a mille fékek és a futómű magukért beszélnek,a motorját pedig inkább az sv-ével kellenee összehasonlítani.
Ez lenne az. Ováldob, titán, karcmentes, brutál hang. És a gyári dobnál jóval könnyebb.
mindenhonnan....
Eltűntél a motorosok-ról...
igazad van, nem kényelmesebb
Ilyen zöldségeket...az RSV kényelmesebb, mint a GSX-R?
Gyerekek...
Én elhiszem, hogy imádjátok a típust (ez így természetes!), de marhaságokat nem kell írni lojalitásból sem.
Mentem mindkét típussal, össze sem lehet hasonlítani őket.
A Millének magasabb az ülése, alacsonyabb a kormánya, ráadásul előrébb és lejjebb is vannak a kormánycsutkák, ergó sokkal több súly van a csuklón.
Baromi jó motor a Mille is, egyedi, de marhaságokat nem kell írni.
akarattyan van erdekeltsegem
Ez a dob volt a tiéden? Jó lenne ha fel tudnál tenni róla néhány képet!
Köszi!
Szevasz imik74!

Neked is köszönöm a felvilágosítást! Hálás vagyok a segítőkészségedért!
Komolyan néz ki a géped gratulálok hozzá! Azthiszem minden hirtelen felmerülő kérdésemre választ kaptam tőletek, most már csak a jó idő kell h tapasztalhassam is amit mondtatok!

Üdv.: KOKO
Háj KOKO840205!

Gratulálok! Sok sikert a gépedhez, szerintem nagyon jól választottál, bizonyára az első kanyarjaid után te is megbizonyosodsz róla, hogy egy nagyon dögös, különleges mocit vettél. Sok kérdést tettél fel a motorostársaimnak, mely érthető, hisz nem ismered miről beszélnek itt Neked az RSV-sek. Szerintem ennek a motornak van egyénisége, valóban nem tömegmotor, de egyedisége teszi főként izgalmassá. Ezt a technikai megoldások miatt gondolom így. Nagyon szépen kiegyensúlyozott motorja, helikopter hangja, brutális tolóereje, szóval ahogyan teszi a dolgát az aszfalton az fantasztikus. Nekem nagyon bejön a pontos rezzenésmentes egyenesfutása, s a legszebb benne az iszonyat jó fék. Nyugodtan kijelentem, hogy ilyen fékerőt nem tud a japán. Olyat lassul, ha megpöccinted a kart, hogy orra esel.
Kanyarban nagyon nyugodt, kisebb kanyersebességeknél sem esik be a moci, s a futóműved nagyon kiszámítható. Igaz, ha letekered figyelned kell, mert pillanatok alatt meg akarja mutatni neked mit tud.
S ami még nekem nagyon tetszik, hogy a mai kisebb építésű mocikhoz képest, egész jó a szélvédelme. Valóban nem chopper, ami a kényelmet illeti, de a GSX-R sokkal fárasztóbb. Még úgyis ezt gondolom, hogy az én gépem elég feszesre van hangolva. A lámpák fényerejével is meg vagyok elégedve, rendesen látsz vele a sötétben. Szerintem ez is frankó. A fogyasztást meg azért hülyeség figyelembe venni, mert ha soros géped volt, márpedig volt és ha tekerted rendesen az is zabált, ez is fog, ha nem tekered, akkor pont ugyanúgy fogyaszt majd, mint a soros gépek. Persze érthető, hogy mindenki a maga lovát dícséri, de nekem is volt több soros gépem, azokhoz viszonyítok. Izgalmas, frankó motor az RSV!
Ja és alkatrész! Nyíregyházán azt mondták, semmivel sem kell többet várnom, mintha suzukim lenne. Abban viszont egyetértek az előttem szólókkal, hogy kevés jó szakember van, aki profi. De van.

Üdv.:imik74
JAJ JAJ JAJ Majd elfelejtettem........... hozd a Husikát is!
OK Majd gyere át!
Szerdán nem melózok,de csütörtökön igen,Marcaliba leszek talán még hazaérek világosba
Ráérsz csütörtökön? Ha minden jól megy hozom a gépet és ha gondolod gyere el!
Ja lesz az is
Na mi van felébredtél? Mit bizniszelsz csőgörényt?
Balatonkeresztúron! Délipart, Keszthely és Fonyód között a hetes mentén!
Miért, van erre vmi érdekeltséged?
ja holnap Földvárra megyek bizniszelni
balatonnnál merre?
Én a Balatonparton lakom és még nem pályáztam, de idén ki szeretném próbálni! Km-ben kb 5-6000/év.
Csütörtökön hozom ez éltet!
Hali!
pesten szörnyü, de szerintem az utak országosan szarok, kivéve ahol megycsinálták.
Pályáztam 2006ban elég sokat , de féltettem a gépet és magamat is ezért a fejlődésem 2.24-nél megállt , tavaly meg már nem is erőltettem.
A kényelme kritikán aluli, legalabbis nekem mind 2 csuklom volt már repedve és emiatt 300 km után sírva szállok le, persze ez is csak akkor van ha sok benne az autópálya, kanyargós-tornázós szakaszon nem annyira terhelem a kezem, de az élmény amit nyujt az feledteti a fájdalmakat
Tavaly elég keveset mentem más hobby miatt , de remélem az idén több időt tudok rá szakitani, 3 éves lesz és van benne 22 ezer km.
Az előző gépemel majd egy év alatt mentem ennyit
Nem szar a közúti közlekedés ilyen kemény futóművel? Merre laksz? Pályázni jársz?
Sík ideg vagyok h már van is Millém + még nincs is! Rossz így beszélgetni h semmi tapasztalatom nincs ezzel a motorral! Igazad lehet a fékkel kapcsolatban is! Majd óvatosan kezdek! Soha sem vártam még ennyire a tavaszt!
jah még valami: alacsony fordulaton rángat mint a dög