Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig 2 apriliám volt, és egyik sem szeretett hidegben indulni, csak tolásra! Olasz motor, olasz időjáráshoz :)
Persze lehet okoskodni ki a hibás, ki nem, de ha ész nélkül hajtunk a közúton örökös veszélynek vagyunk kitéve.

(a mondat újra helyesen fogalmazva!)
Hi!

Ez a hétvége sem telt motoroshalál nélkül. Nézzétek meg! Egyébként csak annyi, hogy ahhoz hogy egy traktort felboríts, ahhoz igen kell tekerni a gázt. Sajnos újra meghalt két ember...
Persze lehet okoskodni ki a hibás, ki nem, de ha nem ész nélkül hajtunk a közúton örökös veszélynek vagyunk kitéve. Szerintem... Senki sem angyal, de tudni kell, hogy milyen tempót bírunk adott helyzetben, mert ha nem mi "visszük" a motort, a motoron nem múlik, hogy menni kell!
http://www.szon.hu/hirek/Orsza...

Sajnálatos!
Üdv.
: vigyázzatok! imik74@freemail.hu
nekem tüzérke pikk pakk indult pedig ma "napozott" vagy 5órát estefelé és megse kottyant neki
Szeva Mindenkinek!

Nagy csend van itt jóideje, gondoltam firkantok egyet. Hogy jártam ma! Nem indult be a motorom, mondanom sen kell egyből lehidaltam. Semmi hibaüzenet "EFI" a műszerfalon, mégsem indult be. Már az az agyvérzés szélén álltam, amikor egy jó barátom megnézte, mérte jobbra-balra, szikra és üzemanyag is rendben volt, végül megállapította, hogy a problémát a hideg okozza. Egyszerűen nem akart beröffenni míg az amúgy sem túl hideg garázsomat 24 fokra fűtöttem, s láss csodát második fordításra pöccent. Szóval itt a tél gyerekek, sajna nem nagyon lehet már motorozni, de nem is igazán biztonságos már az aszfalt. Remélem rövid enyhe telünk lesz és korán beköszönt a fasza idő.

Na jók legyetek, vigyázzatok magatokra!

Üdv. mindenkinek: imik74
Hali. Nem felejtettem el a lábtartót, és a csavarokat sem, csak azóta nem voltam otthon, és nem tudtam megnézni.
A rendőrök a tőlük megszokott gyorsasággal intézik az ügyet, úgyhogy még sehol nem tart.
Szeva JarodCR500!

Irkáltunk nemrég a lábtartódról, azt mondtad lehet, hogy épségben van. (jobb hátsó). Ha megvan én azt megvenném Tőled. Ha igen emailben megbeszéljük... Az ügyed hogy áll egyébként, le van zárva? (rendőrség, biztosító stb.)

üdv.: imik74
Ok, de már elötted is többen érdeklöttek a motor miatt.
Pont elötte vettem bele a brembo fékbetéteket előre, ha érdekelnek valakit, azokat már most eladom.
itt is vannak elég jól megrajzolt logók corelban!

http://www.rsv.wz.cz/loga.html
Köszi Biker
Az oroszlán fej meg van mert már régen csináltam egy ilyet és megtaláltam. De ha valakinek szüksége van matricára megcsinálom mert ezzel foglalkozom, csak nekem a problémám az volt hogy nem volt egy méretarányos, mert kókányolni nem szoktam csak gyárit készítek. Csak kell rolla egy eredeti ami méret pontos és nem kell fizetni a vágásért sem egetverő összegeket.
Bocs a képért ,a tuono topicon nagyítva található!
Hali mindenki!
Kellene egy kis segítség! Most vettem egy falcot,de nem találok infót az első teló beállításáról!Legalább is ezt a típust nem!
www.brandsoftheworld.com oldalon volt fenn valaha.
De éppen átalakulóban van.
Megkérdezhetem hol tudsz vágatni jó áron?
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni matricákat az Aprilia RSV 1000-hez, meg kellene az oroszlán fej is, ha tudtok valakit akinek meg van kicsibe de méretarányos az is jó mert megtudom oldani, csak kellene egy minta.
a képeimen még a régi szine van !
az újabb tipusoknak világosabb kék a felnije!
így hogy át lett festve a felnim jobban tudom takarítani
Látom,pont ezért kérdeztem,mert nekem csak aprságok kellenének,ha esetleg ugy áll a dolog,és végeztél a biztositoval,keressük meg egymást.vagy mondasz valamit az egészre..
Hali.
Nemhiszem hogy érdemes foglalkozni az újraépítéssel, nagyon szétment. Blokk, hátsóvilla, és hátsófelni ami használható belőle.
Na akkor intézd a jó időt, mert én meg vasárnap hozom haza a falcómat !
Igen sok panasz van a natixosokra, nemcsak aprilia hanem ktm userek is szidják őket!
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,h egy 2005-ös évjáratú RSV-nek mennyi a fogyasztása.1.Vegyes használatban,2.Ha csapatja neki az ember,3.Túrázik.Most vok moci vásárlás előtt és ez is benne van az álmaim között.Előre is köszönöm.
Zrider!

Úgy legyen!

üdv. imik74
Aprilia rst1000-böl épülő pályamocim idö+pénz hiánya miatt elado.egy kipu összekötőcső,kuplung kar és pár ora munka hiányzik jelenleg,de amugy under construction.komplett rsv mille versenyidomzat,ANTI hopping kuplung,,rsv segédváz,müanyag tank,egykarú villa,verseny kormánycsutkák by TOMTECH,slick gummákkal,együléses ,12400km 100km-es lánc.2002es olasz papiros olcsoér van,akár forgalomba is helyezhetö.Eredetileg csuszott rst1000-ként vettem ,így gyári alkatrészei is megvannak.ha valakit érdekel emailozzon: gilera@vipmail.hu
Hi! Még nem ,mert most fogok Millét venni és jövőhét végére intézem a fasza időt!
Szevasztok!

Bakker vége a motoros időnek, jön ez a k...a tél, pedig még csapni akartam egy kört hétvégén. Hát nem fogok.

üdv.: imik74