Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. manorsv újra itthon! Sajna nem lehet már mocizni, ez nekünk is fáj. Reméljük enyhe és rövid tél lesz és hamar fel lehet újra ülni a gépeinkre.

Üdv. mégegyszer, s minden mocisnak, akik itt "ólálkodnak"...

imik74
Csá Manó!
te már itthon vagy?
elment már a gép?
heló.van ismerősöm komoly kipufogókat gyárt,az enyémre is ő csinálta,ha gondolod tel számot tudok adni és megbeszélheted vele.
Üdv Millések! Tud közületek segiteni vki abban ,hogy tudnék összehozni uj RSV-re egy kettőazegybe kipufogórendszert, mint a korábbi Tuononak volt? A slipon már megvan, csak a leömlő és összekötőcsövekre lenne szükségem! Ha van ötlet irjátok ide, olvasom a fórumotokat! üdv Z
sziasztok!végre itthon,kár a pocsék idő miatt gurulnék egy lazát szívem szerint.látom van mozgolódás az oldalon ez jó dolog!
szia Most veszem a motort és csusztak vele még nem néztem meg annyira de komplet fej idom kell rá lehet hogy lámpák is,oldal idom is kapott.mindent meg akarok csinálni rajta lehet hogy több cuc is kell majd.számodat elküldöd meg tudjuk bövebben dumálni. tolnai79@citromail.hu elöre is köszi üdv. joci
Van! írj, hogy mi kellene pontosan és összehozzuk.
sziasztok. Tud nekem valaki segiteni? Keresek 2004-es FAKTORIHOZ idomokat,fej és oldal kéne. De ha sérült az is érdekelne.köszi...üdv. joci
Íme ittvannak.
Telefonszám: 06-70-249-3460
Szeva pfvari!

Van egy srác, akinek lehet hogy kell a plexi. Légyszi küldd el a plexi fotóját a következő e-mailre, s persze a mobil elérhetőségedet.

Üdv.:imik74
Sziasztok!

Shark sportkipufogó rendelhető RSV Tuono-hoz!
infoline:0620/974-5837
www.motorparts.hu
Ha valakit érdekel, van egy vadiúj borostyán színű MRA plexim 2000 évjáratig milléhez, 8 pénzért
Már nem esik.....de kurva hideg van...

üdv.
Szevasztok!

Nyíregyháza mellett szakad a hó! Gondoltam megírom...

Üdv.: imik74
Szeva Lali! Mégis csak meg kellene venned a dobomat
heló Lali!Ha azt akarod hogy nagyon szóljon a VAS akkor csináltass rá martin dobot a mi SV-nken is az van és nagyon nagyyot szól Itt egy link szerintem érdemes vele foglalkoznod: http://www.martindob.hu/
Ja és ha azt akarod hogy igazán nagyot szóljon akkor ne 47 cm-resre csináltasd hanem csak 40 cm-re.Akkor éred el az igazi hangzást
Sziasztok!

A gyári dobot le szeretném cserélni 2002es RSV-men.

Tanácsot kérnék, kinek milyen sportdob vagy rendszere van, esetleg honnan vette, stb. milyen tapasztalatai vannak.

Ki épít sportdobot RSV-re?

Minden hasznos infót köszönök.

Üdv,
Lali
Sziasztok
Azt hiszem hogy ezen a fórumon olvastam hogy valaki aki bady-zott és valaki aki elesett a motorral szedett egy Animal pack nevezetű izületre általuk kurva jónak mondott szert, amit általába testépítők használnak, és meg is adott egy webhelyet ahol ez megtalálható, de az előzmény beszélgetésekben nem találom, ha valaki emlékszik vagy ő beszélgette irja már le a webcímet ahol utánna lehetne nézni az összetételének, na remélem nem túl bonyolultan fogalmaztam elég tömör de a lényeg biztos érthető
úgy ne járjál vele mert megsüketülsz
meg a gyertyákat se kíméli
nemvolt
csak 1 kérdés..eszembejutott aztán gondoltam megkérdem
én most még csak 125öst szeretnék tavasztól..
Igen jár...Biztos nem jó neki.Ha ez használna,mindenki úgy járná...HA RSV-re volt zsella akkormár legyen sportdobra is
Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem,hogy mien hatással van 1RSV-re az ha levesszük rólla a kipufogó dobokat és úgy használnánk..
azt szeretném tudni hogy ez jár -e valamien károsodással a motorra nézve
Az a baj hogymár hideg az aszfalt és nemkéne 220al előzni...
Na csá mindenkinek akkor nekem most hízik a májam mindig pöcre indúl a gépem hidegben is pedig van egy kis szinkron csuszása, amit csa jó zenészek hallanak meg tehát nem jelentős, én még motorozom de valószínű nem sokáig mert egyre hidegebbek vannak és a kanyarok nagyon keresztbe vevődnek, élvezetes de sose lehet tudni inkább vigyázzunk.
Egy lehetőség! Aki nem tudja letárolni nagy motorját télire annak ajánlom a szolgáltatásunkat ami felkészíti a motorotokat, feltölti az aksitokat kivonja a forgalomból hogy télire ne fizess, aztán ha jön a nyár visszahelyezi, riasztóval örrel ellátott területen teljes biztonságban tudhatod kedvenced, részletekért gigantika@tvn.hu