Üdv Millések! Tud közületek segiteni vki abban ,hogy tudnék összehozni uj RSV-re egy kettőazegybe kipufogórendszert, mint a korábbi Tuononak volt? A slipon már megvan, csak a leömlő és összekötőcsövekre lenne szükségem! Ha van ötlet irjátok ide, olvasom a fórumotokat! üdv Z
szia Most veszem a motort és csusztak vele még nem néztem meg annyira de komplet fej idom kell rá lehet hogy lámpák is,oldal idom is kapott.mindent meg akarok csinálni rajta lehet hogy több cuc is kell majd.számodat elküldöd meg tudjuk bövebben dumálni. tolnai79@citromail.hu elöre is köszi üdv. joci
heló Lali!Ha azt akarod hogy nagyon szóljon a VAS akkor csináltass rá martin dobot a mi SV-nken is az van és nagyon nagyyot szól Itt egy link szerintem érdemes vele foglalkoznod: http://www.martindob.hu/
Ja és ha azt akarod hogy igazán nagyot szóljon akkor ne 47 cm-resre csináltasd hanem csak 40 cm-re.Akkor éred el az igazi hangzást
Sziasztok
Azt hiszem hogy ezen a fórumon olvastam hogy valaki aki bady-zott és valaki aki elesett a motorral szedett egy Animal pack nevezetű izületre általuk kurva jónak mondott szert, amit általába testépítők használnak, és meg is adott egy webhelyet ahol ez megtalálható, de az előzmény beszélgetésekben nem találom, ha valaki emlékszik vagy ő beszélgette irja már le a webcímet ahol utánna lehetne nézni az összetételének, na remélem nem túl bonyolultan fogalmaztam elég tömör de a lényeg biztos érthető
Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem,hogy mien hatással van 1RSV-re az ha levesszük rólla a kipufogó dobokat és úgy használnánk..
azt szeretném tudni hogy ez jár -e valamien károsodással a motorra nézve
Na csá mindenkinek akkor nekem most hízik a májam mindig pöcre indúl a gépem hidegben is pedig van egy kis szinkron csuszása, amit csa jó zenészek hallanak meg tehát nem jelentős, én még motorozom de valószínű nem sokáig mert egyre hidegebbek vannak és a kanyarok nagyon keresztbe vevődnek, élvezetes de sose lehet tudni inkább vigyázzunk.
Egy lehetőség! Aki nem tudja letárolni nagy motorját télire annak ajánlom a szolgáltatásunkat ami felkészíti a motorotokat, feltölti az aksitokat kivonja a forgalomból hogy télire ne fizess, aztán ha jön a nyár visszahelyezi, riasztóval örrel ellátott területen teljes biztonságban tudhatod kedvenced, részletekért gigantika@tvn.hu
Üdv. mégegyszer, s minden mocisnak, akik itt "ólálkodnak"...
imik74