Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van üzembiztos megoldása fokozatkijelzőre Rsv1000 RR - hez?
Ha beballagsz a legközelebbi márkaszervízbe, rádugják a vasra a számítógépet és rátöltik a gyári Akrapovic szoftvert úgy nagyjából ötezerért. Van több verzió, pályára és utcára és nem kell semmit keresned sem az ebayen, sem sehol máshol, és minden gyári marad.
Nem is vennék eresvét ha csak 2kulcsot adnak vele. Manapság már az az alap, h hármat adnak
OK!
Köszi a választ!
érdeklődni szili666@gmail.hu
Hellósztok lenne nekem egy eladó rsv mille.
Van még hozza egy másik blok is és egy akra kipufogó is
Illetve ruha csizma bukó kesztyű .
Jaa, Lánckerékoldalon nézdmeg belülről a lengővillát nincs e elrepedve, ha a km óra állás gyanúsan kevés már tuti kinullázta magát egyszer, hátsófék az mindig szar lesz kivéve ha másik lábtartószettet raksz rá és az miatt a munkahengert is ki kell venni a blokk mellől. Nekem 2kulcs van hozzá
Nem mond senki semmit?
Koszi! Regisztralok is!
Itt próbálkozz először szerintem, nagyon segítőkészek a fórumozók, plusz még sokkal több infót is találsz erre (és másra is) vonatkozólag, mint itt. Megéri, hidd el!
Keresd fel Polyák Lacit, bár ő nincs közel, de ha jól tudom a Boglári Apriliásnak is van hozzá gépe.
Nagyon koszonom a segitseget Sracok!
Chip lesz ezek alapjan. Ebay-en hogy keressem ezt? Ez egy software nem? Hogyan tudom en ratoltelni?
Akra rendszerhez van gyári akra térkép ha jól tudom amit rálehet írni pc nélkül, állítólag semmivel sem lesz jobb pc-vel olyan mondta aki ért is hozzá.
Tamás jól vázolta a dolgok állását, de ha mégis PC-t akarsz, itt a Power Commander topic-ban pl. Ago-tól megérdeklődheted, hogy van-e használt PC. Szinte mindig van egy-kettő. Mindenképpen jobb, mint a chip, de a chip is sokkal jobb, mint ha a gyári marad benne a motorban.
A Commander ára többszöröse a chip-ének. Új pc padozva 100e. ft felett van, a chip ebay-en tizenezer ft.
A pc-vel lehet a legtökéletesebben beállítani. Hengerenként külön-külön, ha akarod. Több térkép is feltölthető és ezek közt váltogathatsz.
Melyiket erdemesebb? Chip vagy PC?
Nem ismerem az arakat ill. A kulonbsegeket.
Mindenképpen kell hozzá chip, vagy a gyári Akrához való, vagy egy normálisan belőtt PC.
Sziasztok!

Kineztem egy komplet akra kipu rendszert a gepre. Kerdes: motorvezerlo tudj kezelni, vagy bele kell nyulni es tobb anyagot adni neki? Esetleg power commander?
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt álok
2004 Rsv factory.
Mire kell odafigyelni átnézni?
Gyárilag hány kulcs van hozzá? 2 vagy 3db
A ZX-10R-hez nekem 3volt.
Előre is köszi ha valaki válaszol.
Üdv:Csabi
a feketedésre semmi, sűrü csere, ha zavar. Nem kell hozzá 1dl fékfolyadék, plusz 5 perc és át is mostad a rendszert.
a fesszabályzó és a "generátor" közötti vezetékek csatlakozója szoktott kontakthibás lenni,aminek köszönhetően leég a generátor v éppen a fesszabályzó. megtud égni a csatlakozó a rossz kontakt miatt. enyémen is szénné volt égve a csati de még időben kicseréltem őket így nem lett semmi baj kuplung nekem is lelevegősödik és be is feketedik hamar a folyadék benne...erre valamiféle megoldás létezik? munkahenger felújító készlet vagy valami?
Ok. Köszi!
Semmi !
Volt itt pár hozzászólás rossz csatlakozókról de ez is elvétve .
Szerintem ilyesmitől nem kell tartanod .
http://www.rsvforum.com/
Itt is érdeklődj találsz sok hasznos infot a típussal kapcsolatban .