Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!látom pont itt vagy.nézzél már be a jogászosba,most írtam,hátha van valami infód!
Köszönöm.
Meglátjuk
le kell alkudni,ameddig csak lehet,szerintem 450 körül jó vétel lenne,ha mindene jó,csak az esztétika a hibája...
Az ára 12eft lenne!
szerintem ne költs a segédvázra,ha csak nem valami fillérekért tudod megvenni.
Ha el van törve,akkor heggeszthető,ha görbe,egyenesíthető,szerkezeti szerepe nincsen.
Hát majd meglátjuk... 800-am tuti nincs rá... 500 is a vége nagyon
Csak az ára érdekelne... egyenlőre... még nincs mire rakni
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_mille-5772145

Ez mondjuk már akkor eladó volt!
Igen az ott egy segédváz
Esetleg,netán-tán
Figyeltem anno, sajnáltam, hogy eladtad! De, a lényeg, hogy nem jártál rosszul Te sem, és az ember is örült!

Látom, tudod, mi a jó!
A kis hondát is szépen összeraktam. Szebb lett mint újkorában a gyári
vágom a srácot,akié,ha érdekel mit kell rajta nézni,csörögj rám a westel-kilenc51huszon68egy-es számon és elmondom,hogy ne fussál lyukra!
Gondoltam
500-am van max.. a motor árak felszaladtak... yamaha r1 kiesett...
Ez másfél éve volt, aztán maradtam a hangvillánál!
Én is töröttből felépítettet nézegetek.... de hát kicsi pénz.... ha állapotra jó akkor nem számít.

link
nincs olyan R-es eladó,amit érdemes lenne megvenni jelenleg a piacon
Ez anno egy elég bennfentes Úr írása, mikor kereső fázisban voltam. Volt olyan motor, ami képen tip-top, mondom felhívom, erre Ő elmesélte az egész életét, ami nem volt túl jó!
Gyáriak, csak az évek során .......... tudod! Újonnan volt mindegyiken!
csak perec esetén hiányoznak,mivel nincs bontott itthon belőle,ezért rengeteg a kókány példány...
Szia Britton J

Akkor először is mondanám. ÉN NEM AKARTAM RSV-T!

Cserére került hozzám,mert jó áron volt,és keresni akartam rajta. Ennek fényében,hogy már lassan 4 éve ütöm,asszem elég sokat elárul róla. Jah,mindezt egy gsx-r tetoválással a vállamon :D

Szóval a fekete váz,csak limitált modelleken volt,vagy replikákon(tudtommal). Ami más az váztörött,vagy festett,vagy kókány.

A váltás 04 májusában volt.

Érdemesebb R-est venni mert a simával egy árban van,és hát az öhlincs,meg a kovácsolt felni… Nem kell mondanom J ah meg a gyári carbon… Én spec ha cserélek csak Edwards replikát veszek!

A világ első széria radiális fékrendszere sportmotoron .

Típushiba: indító relé. És ez inkább az én évjáratomra igaz. Akkor jön elő,ha már nem 100% az akku.

A hátsó fék egy érdekes dolog,mert van akinek soha(nekem),és van akinek rendszeresen előjön. De orvosolható.

A blokk megfelelő karbantartás mellet 100ezer km. Az enyémbe most van 44ezer. pályán ütve vágva, és semmi baja! gyári honolás,gyári kuplung, Akkut,láncot,olajt cserélek.

Akkuból csak minőségit. Yuasa alá ne add,mert 2 évente lehet újat venni. Nekem a yuasa most halt el. papírja szerint 5.éves ;)

Ez egyébként minden v2-es hibája.

Amire figyelj,hogy ha csúszott,vagy borult,a hűtő tartó füle hajlamos könnyen elrepedni.

Ami még előfordul az első lámpa búra repedése. De ezt általában már mindenki cserélte. Ezen kívül nincs típus hiba.

99-00 évjárat után jött a fejidomra a kopoltyú. És amivel én sem vok tisztában az a szemöldök a hátsó lámpa felett. Az hol van ,hol nincs…

De ha van kiszemelt áldozatod. mindeképp írj,mert szinte minden Apriliát ismerek itthon. Nem egy srácnak sikerült már megmentenem a pénzét a kókány motoroktól :D

Persze ezzel nem loptam be minden eladó szívébe J

No nemtom elég-e amit válaszoltam. ha kérdésed van írj még.
Köszönöm az infót. A fejidomon lévő pofa oldal lemezek utólagosak, vagy évjárat függőek? Van amelyiken látok van amelyiken nem...