Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt nekem 7 éves gumim, semmi baja nem volt, kentem vele 5ezret.
megértelek
Akkor ne írd hogy 500e és alatta vetted a millét ha 900e se adnád el :D
hát én az enyémet 900 alatt nem adnám oda,de nagyítóval is neki mehetsz akár, főleg hogy most mille R-t nem is árulnak,+a leo rendszer rajta+a gyárit adnám hozzá, BMC sport szűrő,chiptuning,24000km, motul 300v factory olaj,6000 km es lánc,lánckerekek,fékbetétek(brembo),5.1 fékolaj..nagyjából ennyi, 900 ért szerintem ez reális lenne, de ugyebár NEM ELADÓ!
Nah amikor venni akarok valamit amit kinéztem nem érnek a millék 550 nél többet, de senki nem adja el ennyiért a sajátját :D.
hát én csak 6.6 milióért tudom oda adni...mivel annyi egy új bmw hp4(kövezzetek meg ezért ).....mást nem nagyon tudnék elképzelni helyette :) de akinek annyiért kell szóljon egyből
De amúgy meg reálisnak tartom az árat. Véletlen ha valakinek van 550e -ért vagy esetleg 400e.-ért egy fekete milléje az írjon :)
Amúgy nekem teljesen megfelel ez a típusú Mille nem arról van szó hogy nekem újabb kell ez megfelel az igényeimnek. Ha olyan ambícióim lennének, hogy minél újabbat vegyek akkor vennék egy újat kp-ra nem lenne gond. De az igényeimnek egy ilyen motor is megfelel. Lehet később ez másképp alakul, de addig is most nekem ez kell :).
Amúgy igen, újabbat is kapsz 1mill környékén. Én inkább gyűjtenék még arra (ha nem lenne ).
Még az újabb sem pontos.
Jó hogy írtátok a moci árakat most lett is egy 05' Factory R 500-as ajánlatom :) .
akkor én meg se szólalok hogy én milyet vettem 500 ért....(alkudni se volt pofám olyan olcsó volt)
a motoromat
De most mit vettél 400-ért egy zacskó mogyorót :) vagy az állórészt 400 dollárért ?
Én is ezt szoktam mondani!
javítva : ts :)
én nem akarlak semmiről meggyőzni,vedd meg:-)
én ennél jobb állapotút vettem 400-ért
igazából még így is drága mert anyagkölcségre az a pár tekercs és a ház nem ér többet 8k-nál ...
Generátor itthon használtan 30k:
http://racing-bazar.hu/motorke...
Külföldön 178 dollár újonnan :)...
http://www.ebay.com/itm/NEW-AL...
nem olyan vészes
itt már találsz olcsóbban is (de van gyári 6e-ért):
http://citybike.hu/spd/AP81042...
generátor állórészt is kapsz már 80-ért:-)
igen elég pontos a műszerfalon,2 voltnál többet nem csal
meg kell venni,ha akkora vétel,most 10.000 egy légszűrő,tényleg nem drága
Igen, láttam már lányt is meg homokost is.
A motorhoz 700e ért adnak egy új akksit és egy friss műszakit. A lánc az nem cserés sz.tem max 1 X lett állítva és a fékbetétek se kopottak.
Nyílván nem adják oda 550ért mert senki nem ad oda ennyiért egy ilyen motort aki 700 körül árulja és állapotilag is normális. Az olajat mindenféleképp cserélem nem érdekel ki mit mond mikor cserélte meg, hogy mit rakott bele a szürők meg már nem nagy tételek.
Gondolom Tarka te már tapasztalatból beszélsz hogy akinek mocija van az csak homoszexuális vagy lány lehet :). De még jó hogy cég tulajdona a motor nem egy melegé :D biztos csak úgy engedett volna el tesztkörre ha felülhetet volna mögém.
Amúgy a töltés a műszerfalon is tudom ellenőrizni elég pontos. A motor jobb oldalát bontották le előttem de a csavarok gyáriak voltak de nem mindent néztem meg. De majd 2 hét múlva elviszem 1 körre és akkor megnézem utána...
mocija a lányoknak meg a homoszexuálisoknak van. ezek MOTOROK!