Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg a kitámasztót,hogy leállítja-e a motort:tud rá alkudni
vedd le a légszűrőház tetejét,lesz benne olaj,tudsz rá alkudni...
nézd meg a szelepfedeleket,könnyezni fognak,tudsz rá alkudni
nézd meg a lengővillát,ha egyszer is eldőlt,benyomta a kipufogó:tudsz rá alkudni...
engedtesd le az árát 550-re és vedd meg
nézd meg mégegyszer,vigyél magaddal egy multimétert és nézd meg a töltését is...vedd le az idomokat(gyors csavaros mind gyárilag),5 perc és nézd végig az összes bilincset mindenhol:gyárilag gyorsbilincses,egyszer használatosak,a karternál és a vízcsöveknél is...
indítsd be 3x-4x egymás után,hogy nem-e szorul a szabadonfutó
a motoron nem pirelli supercorsa van szétrepedve,pedig az volt a gyári gumija,elvileg ha minden stimmel,annak kellene lennie rajta,ha már cserélték,akkor valami nem stimmel...
egy 5-6 éves gumi meg sohasem fog szétrepedni az állásban...
mert mitől reped meg:az uv-től és az időtől(legalább 7-8 év)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_mille-6505700

Akkor már ez szerintem sokkal jobbnak tűnik, kicsit sok a kilométer, de olcsóbb egy százassal, nem kell papíroztatni,és ránézésre eléggé rendben van.. a kettő közül valószínűbb hogy én ezt venném meg
ennyi...
vegyél akkor 15000 pálya km-es motort ennyiért:-)
lehet venni gyorsulási motorokat is 2006-7 eseket 500-600 kilóért,miért nem kapkodják el őket?
akkor vedd meg...
hát...pedig 700 elég sok érte! ugye még eredetiség vizsga,műszaki,átiratás,gumi,akksi,oljacsare,szűrők,lehet hogy lánc ,lánckerekek,fékbetétek,és akkor még lehet generátor,szabadofutó....szóval ha minden faszán összeszalad akkor még 250 ezer simán bele mehet! erre mondom azt tényleg h meg kell lesni egy hozzáértővel,mérlegelni,és nem minden áron megvenni! van még idő a jóidőig....(sajnos)
Amúgy tényleg ha pályáztak vele akkor mi van ha normálisan megkapta mindenét de a mocin van egy 80%-85% os gumi szétrepedve. Sz.tem nem azzal foglalkoztak h keressenek egy repedt gumit h rárakjás és ezzel bizonygassanak mindent. Igen az oldalán egy kicsi sérülés van a matricázáson vehető észre egy kis csúszás nyom de minimális tényleg jelentéktelen de mondtam h az idom nem jól ál egy picit ott előttem le is szedték az idomot hogy megnézzék miért nem illeszkedett annyira addig is kicsit körbe néztem a mocit és tényleg nem láttam seemi szembetünő hibát.
A másik meg igen beleszerettem a mociba :).
Nem engedik 700 alá a mocit mert mondtam h kell bele új akksi és friss műszaki.
ezt a motor nagyon régóta hírdetik és nem olyan gáz mint aminek itt mondták. szóval lehet nem kamuznak a szalonba. szerintem nem pályáztak a géppel, mert ilyen gumival nem páyláznak, meg a gumi kopása sem ezt mutatja. az idomok eredetinek tűnnek, még rendszámtartó is rajta van, és a kipuff is gyári. egyedül az olajhűtő alatti idomon lévő folt ami gyanús, de ez az egyik legértelmesebb régi mille a hirdetések között...
Nem nagyon nehéz, mert már döntöttél, csak még nem láttad be, önigazolást vársz. Látod, írtak valamit, egyből cáfolsz zsigerből. Akármit írhatnánk, már beleszerettél....vedd meg.
jajjjajj és mi van ha pályáztak vele?be ne fossunk már akkor.... Ez a motor inkább a pályára született és nem a közútra,nem értem miért kell egyből emiatt elitélni?én is szoktam vele kakucsozni, de meg kapja a motul 300v factory-t meg betartom a szervíz intervallumot, és akkor nem lesz baja!ha meg évi kb 8 óra kakucs ringtől szét hulllik, akkor még fel is gyújtom mert akkor egy fos(de nem fog)! oda kell menni, meg kell nézni, ki kell próbálni,és alkudni! 600-max 650 be szerintem nem egy rossz gép ha nincsen nagyobb baja(jelenleg)! jah és ne vegyetek olyan motort ami látott pályát, több marad nekem
De a cég nevén van ők hozták be most nem nagyon tartom valószínűnek hogy a főnök pályázott vele :). Nyílván elvihette pályázni de az irodából is nehezen bírt kijönni nemhogy felgurulni a pályára :).Az öreg amúgy is túrázgatni szokott. Azt meg nem tartóm valószinűleg hogy ki volt rakva eladásra a moci és valaki elvitte pályázni. A másik lehet van jobb vétel, de csak ez az egy színkopozícióban tetszik a motor. Egyik ismerősömnek szólt a szerelője hogy eladó egy sárga Mille R ami patika állapotú mindig normálisan le volt szervizelve minden rajta ez az ismerősöm ettől a szerelőtől vette meg a Milléjét és tényleg nagyon egybe van 45000km van a haverom mocijában és semmi baja és gondolom ez a sárga is nagyon jó állapotba lehet mert szart nem ajánlgat de mivel csak ez a fekete piros tetszik ezért nehéz a választás...
miért hülyít meg mindenkit a 15.000 km?
2000-ért oda van állítva,ahova akarod...meg amúgy is,melyik a jobb 15000 pálya kilóméter vagy 30000 túra kilóméter?
van ennél jobb vétel is fent a hasznaltauton...vehetsz ebbe egy akksit,gumikat,olajakat,4 gyertyát+nincs megfelelő töltése:ez egy alsó hangon 100-as,akkor a szabadonfutó is jön hamarosan,még egy 100-as,átírod még 90-en...és akkor jó rajta a vészleállító,a fékbetétek,a lánc(ami pont 15-17e-t bír)
pályamotor volt,azért volt kivonva és átgumizták ne legyen feltűnő
Sziasztok! A segítségeteket kérném motor vásárlás előtt állok és kinéztem egy Aprillia RSV Mille-t ami nagyon megtetszett . Annyi lenne vele, hogy nagyon sokat ált a motor nem volt semmilyen olaj lecserélve évek óta a kereskedésben van. A forgalmit megnéztem folyamatosan ki volt és van véve a forgalomból. Műszakit frisset csinálnak rá akksi garis van benne, hátsó gumi cserés (De elengednek egy új gumiárát a mociból) mivel szét van repedezve de csak a barázdákon belül (el van öregedve). Annyi van vele hogy a képen még víztiszta a plexije de a kereskedésben láttam ki van fakulva(fehéredve) és elméletileg valami diákmelós srác takarította a mocikat és valami dörzsi szivaccsal vakarta meg a plexijét. A mociról még annyit érdemes tudni hogy olaszból hozták be annó elmondásuk szerint pont a válság előtt és utána nem nagyon tudták eladni. Ha jól láttam a saját oldalukon 850 ért van fent a kereskedésben 790 ért volt kirakva haszn.autón 730ba van fent . Esetleg érdemes lenne megvenni 700 ba oda adják gumit veszek rá meg az olajat amúgy is lecserélném gondolom Motul 5100 jó bele? Nem tudom teló olajat kell e cserélni ha nem volt használva a motor?
Ha van valami jó tanácsotok mit lenne érdemes megnézni rajta az megköszönném!
Amúgy ő lenne az :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000-5427583
akkor megoldódott...
gyakorlatban nincs sehol,nem rendelhető külföldről sem,szerencsére egy fórumtárs kisegített egy bontott darabbal!
több webshop is írja, hogy rendelhető...
Van egy ARROW epromom eladó RSV 1000 '01-03 évjáratra. Bővebben: http://www.kepesmotor.hu/elekt...
keresnék NGK VD05EMH gyertyapipát!
ha valakinek lenne elfekvőben,az sokat segítene,mert ebben a csodálatos országban sehol sem lehet újan kapni...tényleg sehol
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Lemondtunk arról a gépről.
hát elég lerugott állapotban van, bár egy megnézést lehet hogy megér viszont nem 700 000 ért!viszont ezen kívül meg egy mille R-t se árulnak most ahogy nézegettem.....
Köszönöm szépen a válaszod!
Sajnos nekem ez elég, hogy kétségeim legyenek a többi alkatrésszel szemben. Nem lenne gond, ha javítanak a gépen. De sajnos ez nekem inkább hiány pótlásnak tűnnek, nem pedig javításnak.