Amennyire én tudom, ez a szín 2001-es. A fejidomról a légterelő (karbon) idomok hiányoznak, darabjuk 71.000 jó magyar forint (gyári). Az első sárvédő sem karbon, hanem a "sima" verzióról való műanyag. A dobtartó konzol se gyári, az műanyagból van, nem fémből. Ahogyan írja is a hirdetés, ez szerintem egy pályára átfaragott gép, hiányos gúnyában. Attól még lehet jó persze.
Valaki tudna valami infóval segíteni?
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2002-es :apr: RSV 1000 Mille R-est.
Konkrétan ezt: RSV 1000 Mille R
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
van egy rakás dolog ami nekem nem tetszik rajta és úgy érzem hogy ezekben a dolgokban visszafelé fejlesztettek
amire elment a pénz az aprc meg a blokk fejlesztése ezt megértem de a sok szép cnc-vel mart alkatrész, az olajos kuplung stb meg ment a levesbe és van helyette ronda öntött aluminium ez nekem egy 5-6 millás motoron gagyi
arról nem is beszélve hogy pl tuono-n nincs monoblokk nyereg ami rsv4-en rajta van - nem mintha eddig nem lett volna kurva jó a fék de egy új modellen ez minimum lenne főleg ha az rsv4-en rajta van..
Helló sziasztok nem tudom itt nem sokan ismerhettek még pedig egy ideje be vagyok regelve már Igazából azért ide írok mert az a motor amit kiszemeltem magamnak konkrét topiccal nem rendelkezik de itt hátha tudna valaki segíteni esetleg olyan is olvas akinek konkrétan Aprillia Pegaso650 Cube modellje van! az érdekelne hogy miylen a hétköznapokban ez a modell illetve szívesen meghallgatnék hideget meleget róla egyelőre köszi sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2002-es :apr: RSV 1000 Mille R-est.
Konkrétan ezt: RSV 1000 Mille R
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
amire elment a pénz az aprc meg a blokk fejlesztése ezt megértem de a sok szép cnc-vel mart alkatrész, az olajos kuplung stb meg ment a levesbe és van helyette ronda öntött aluminium ez nekem egy 5-6 millás motoron gagyi
arról nem is beszélve hogy pl tuono-n nincs monoblokk nyereg ami rsv4-en rajta van - nem mintha eddig nem lett volna kurva jó a fék de egy új modellen ez minimum lenne főleg ha az rsv4-en rajta van..
Az Akráknál nem hallottam ennyire.
De ezek nagyon szólnak.
Fojtás nélkül nem jönnék mögöttem.
Akár csak a hang ami társul hozzájuk!
Viszont úgy nézem, hogy a vezérlő felsselés muszály lesz melléjük.