Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyire én tudom, ez a szín 2001-es. A fejidomról a légterelő (karbon) idomok hiányoznak, darabjuk 71.000 jó magyar forint (gyári). Az első sárvédő sem karbon, hanem a "sima" verzióról való műanyag. A dobtartó konzol se gyári, az műanyagból van, nem fémből. Ahogyan írja is a hirdetés, ez szerintem egy pályára átfaragott gép, hiányos gúnyában. Attól még lehet jó persze.
Valaki tudna valami infóval segíteni?
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2002-es :apr: RSV 1000 Mille R-est.
Konkrétan ezt: RSV 1000 Mille R
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
ár viszonylag sokat nézegettem de ezekkel nem tudtam megbarátkozni főleg nem ennyiért
Sajna közelebbről nem volt még szerencsém megcsodálni az RSV4et képekről meg annyira nem tűntek fel amiket felsroltál.
Igaz egy zx10r-t nem vetnék meg, de a V hang a mindenem
van egy rakás dolog ami nekem nem tetszik rajta és úgy érzem hogy ezekben a dolgokban visszafelé fejlesztettek
amire elment a pénz az aprc meg a blokk fejlesztése ezt megértem de a sok szép cnc-vel mart alkatrész, az olajos kuplung stb meg ment a levesbe és van helyette ronda öntött aluminium ez nekem egy 5-6 millás motoron gagyi
arról nem is beszélve hogy pl tuono-n nincs monoblokk nyereg ami rsv4-en rajta van - nem mintha eddig nem lett volna kurva jó a fék de egy új modellen ez minimum lenne főleg ha az rsv4-en rajta van..
ja amíg el nam japánosítják mint mondjuk a v4-es szériát..
Olasz motorok mindig sokkal komolyabbak és szebbek lesznek mint a japánok
ja én is ezt szoktam mondnai addig jó míg nem akar mindenki ilyet mert akkor olyan lesz mint a gixxer
szerencsére! különben mindenkinek RSV-je lenne!
igen nem hátrány
Nekem pl.: A PI...A!
mindenkinek más tetszik
A Simson-ról maradt.
Mennyémá'! Simson-on láttam már ilyet, de ez egy superbike!
jah ismerős mint nekem az akra hexagonal csak ahhoz még db killer sincs
Így egy picit gazdaságtalan a rendszer.
Az Akráknál nem hallottam ennyire.
De ezek nagyon szólnak.
Fojtás nélkül nem jönnék mögöttem.
Ja egy ecu map kell
Köszi!
Akár csak a hang ami társul hozzájuk!
Viszont úgy nézem, hogy a vezérlő felsselés muszály lesz melléjük.
mint egy transzformer, de a mivv-ek faszák
Mi már készülünk a tavaszra!
rsv forum gyere át ide itt minden infót megkapsz
És bocsi csak mert a király kategóriához írtam
Helló sziasztok nem tudom itt nem sokan ismerhettek még pedig egy ideje be vagyok regelve már Igazából azért ide írok mert az a motor amit kiszemeltem magamnak konkrét topiccal nem rendelkezik de itt hátha tudna valaki segíteni esetleg olyan is olvas akinek konkrétan Aprillia Pegaso650 Cube modellje van! az érdekelne hogy miylen a hétköznapokban ez a modell illetve szívesen meghallgatnék hideget meleget róla egyelőre köszi sziasztok!