Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna kamionozom,s sokat vagyok távol.Októberben jövök haza ha jó idő lesz megyek egy kört de az már nemugyanaz!
Pubec!Megnéztem képen a mocidat.Nagyon szép lett gratula!Gondolkodom én is tuonóban.Lehet eladom öcsit,és veszek egy újat majd tavasszal.Mindenképp marad az aprilia,megfertőződtem!
Tavaly lehetett tesztmotorozni Apriliával a keszthelyi találkozón. Idén is volt lehetőség? A másik ami szintén baromi jó volt tavaly az a raklapból készítendő famotor verseny.
Ja, van egy eladó dobom, ha vkit érdekel.
Ajaj. Szögre akasztod a vasat ? Az nagyon fájhat a szívednek.
Volt egy épített moci,az brutálisan nézett ki!Sok hayabusa,cbr,meg sv és egy-két harley.Kawa nemsok volt,de sajna sokan polóban és rővidnadrágban űltek sportmotorra !Kár,hogy nemtudtunk maradni,majd talán jövőre..Még nekem a jövő hét jut motorozásra,aztán megyek dolgozni.Letelik az 1 hónap szabadság.
Nem csodálom hogy az RSV-t nézegették. Gyönyörű
Szasz V2bali!Sajna csak a felvonuláson voltunk.az hosszú és jó volt.Sokan integettek az út széléről.Mikor visszaértünk Keszthelyre,pihiztünk kicsit és tűz haza.A hangulat a strand környékén vidám volt,sokan nézegették a motorokat.
Nah milyen volt a tali ?
Sziasztok.Mi megyünk Veszprémből,a keszthelyi talira.Dél környékén indulunk,normális tempóban.Ha valaki jön mehetűnk eggyütt.
az 5 év gari náluk lófaszt se ér, ez személyes tapasztalat.
az RSemben a garis szerviz alatt szarul belőtt karbi miatt lett valszeg a gyűrű-dugótörés. Még az importőr is elzárkózott bármiféle garanciális javítástól. Be is kaphatják.
Szia.Ez a hiba a régebbi millén is jelentkezhet?Eddig még semmi gondom nem volt a tőltéssel,de talán jobb lenne ha megnézetném?Mit gondolsz?
köszi! ez az enyémen is végig lesz még a héten zongorázva!
És mi van az 5 év garival?
Helló!
A probléma egyszerüen kezdödött. hároméves a motor gondoltam meghalt az aksi mert egyre nehezebben indult. Vettem egy aksit de gyanus lett a dolog mert az ujj is lemerült. Töltésmérés következett és kiderült,h semmit sem tölt. láttam a fesszabájzó kábelcsatlakozo teljesen szétolvadt mindkét végén. ujkábel+ forrasztás de még mindig nincsen töltés.Szereztem kölcsönbe egy fesszabájzót de egy szállal kevesebb van benne mert ez egy régebbi darab. Rákötöttük lett egy kis töltés de nem az igazi és ráadásul még a lámpák is vibráltak. Egy szaki elmondta hogyan mérjem ki a generátort bontás nélkül egy 55w-os izzóval,és gyanus lett a generátor.Szétszedtem és két tekercs megvolt égve. Most a generátor tette tönkre a fesszabájzot vagy forditva
Röviden ennyi a hiba!
pontosan mi volt a problémád?
bár nekem régebbi tipus van
Köszi a fesszabájzo tippet V2bali!
Sajnos lemarattam róla de már azóta kiderült ,h a generátor is rossz!

A generátort már tekercselik remélem jó lessz,a fesszabájzót meg legyártják egy év garanciával.
Tényleg ezekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata,h mennyire tartósak a házgyári cuccok?

Egyébként a nagy "SZERVIZEK" azt állitják,h a generátor és a fesszabájzo közti kábel kontakthibája okozta a hibát. Mindenki nézze meg a kábelcsatlakozásokat és ha megvan égva sürgösen orvosolja.
Én már tavasszal láttam a melegedés nyomokat de nemtörödtem tulzottan vele egy kis kontaktspré és kész, hát nemvolt elég ugytünik
Az nekem túl drága!

Olyan 1,4 a max de még az se most! Majd ha megszabadúltam szeretett TL emtől.
nekem van egy eladó mille R
émmeg egy factoryt szeretnék
Szia! Ezt a vidit én is csak úgy találtam a videók között. Nem voltam a talin! Sajnos megintcsak más dolgom akadt. Nekem egy Suzuki TL 1000 S em van, de remélem sikerül minél előbb eladom és akkor jöhet a Mille R.
Itt van néhány kép a műsorról, nagyon komoly volt!
Szia. Igen, mi voltunk. Köszi a videót! Mi is teszünk fel képeket a streetfighter show-ról. Egy ötvenes RS mellett álltunk, jól néztek ki egymás mellett, nem volt másik RSV, jó lett volna egy mille tulajdonossal beszélgetni. Te mivel jöttél, és hol laksz? Az első tali kisebb bakikkal véget ért, már várom a következőt, amire remélem rajtunk kívül más is érkezik ezres apriliával.
Sziasztok!

Egy gyönyörű példányt véltem fellelni eme videó negyvenedik másodpercében.
Ugye te voltál Manorsv? Jah és persze a barátnőd!
vidió
Welcome!
Köszi Pubec
Szentendrei út/Pünkösdfürdő sarok. Most Erdélyben van egy ismerősöm aki ott dolgozik,1 hét múlva jön vissza,de szerintem bárki tud segíteni aki ott dolgozik,ma is nyitva vannak több napra is elviheted,tudtommal!
Köszi! :-) Megnézem!