Szinte biztos, hogy nem fog megegyezni. Próbálj olaszoktól behozatni. Valamelyik szervíznél tudd meg a rendelési számot a robbantott ábráról4 Kíméletesebb lesz a pénztárcádnak.
Hááát biztos nem megyek, mert mint említettem behányt a szabadonfutó és nem indul be a vas. Igyekszem megszervezni a minél hamarabbi javítását minél olcsóbban, de asszem ez fájni fog. Tudja valaki, 20 vagy 22 görgős szabadonfutó van benne? Megegyezhet a Pegaso-éval?
Szép paripa! Ilyen fényezésüt még nem is láttam, gyári? Nekem megint kifeküdt a szabadonfutó, újból szét kell bombázni a blokkot és most már sajna cserélni is kell. Nem tud valaki szabadonfutót 2002-es géphez? Bontott használt is jó, vagy természetesen új ha jó árban lenne.
W.
Szia w1II1!
Kicsit késve,de ígéretemhez híven kűldők képet"őcsiről".Valahogy életet kellene lehelni a fórum oldalra.Én veszprémi vagyok,esetleg a kőrnyéken van millés aki olvassa a fórumot?Jővő héten motoros tali Várpalotán a várnál.Én ott leszek benzingőzzel fertőzőtt barátnőmmel.
Hali! Szervíz gondjaitokkal teljesen egyetértek! Szörnyű a helyzet, rendeltem alkatrészt a márkakereskedésben a rendelésfelvételnél használatos számítógépes programból az alvázszám megadása után is csak hellyel közzel lehetsz biztos benne, hogy azt kapod 1,5 hónap múlva ! amit kértél... Amúgy a japán és az olasz motorok között rengeteg a különbség, a mostani RSV-m előtt CBR Hondám volt, szinte újra kellett tanulnom motorozni a V2-essel, sokkal nyomatékosabb, nem kell szétforgatni, a futóműve sokkal megbízhatóbb, több benne a tartalék. Műszakilag megbízható, bár a japánokhoz képest szerintem sokat fogyaszt. De kárpótol a hang a kipufogó felől, a fék fényévekkel jobb, mint bármelyik, a brembo az brembo! Eddig kétszer mentette meg az életemet utcán, mikor féktávon belül kijött elém (1x a buszos, 1x a kisteherautó..), a barátnőm most azt írja nektek: ha kajára nem telne sem engedi többet, hogy utángyártottat vegyek (brembo helyett), ezt légyszi fogadjátok meg!
Nagyon köszi a véleményzést! A kilátásaim az RSV-re egyre rosszabbak sajnos! Sehol nem akarják beszámolni a motoromat ,mindenhol azt mondják hogy adjam el és adnak egy nagyon karcsú árat! Hirdetem már két hete de egy kurva hívás se volt! Csak a Yamaha számolná be a motorom egy 07-es R1 esbe! Bár nem tudom azzal mennyire lennék kisegítve! az áráról nem is beszélve!
Igaz, nekem egy régebbi millém van, a mostani Factory-val megegyező felszereltséggel, meg mentem Factory-val is és azt kell hogy mondjam: vezethetőség kitűnő. Az új gép sokkal felhasználóbarátabb, kisebb a motorféke (nem a csúszókuplung miatt!) lassú tempót jobban tudja. Igazán akkor van elemében ha kiérsz a városból és elkezdesz csapatni. Az OZ, Öhlins, Brembo mind a kezelhetőséget biztosítja. Kicsit ugyan gyengébb mint az R1-ed, de a feelingje kárpótol majd és utcára különben is bőven elég, pályán is csak azok kerülnek ki akik már amúgy is kikerülnének. Kényelem? Túrázgatni nem ez a motor való, de a régi Millén meg a 996-998 Ducatin jobban kézen állsz a kormányon. Szerintem nem vészes, de hát ez egy sportmotor! Több tapasztalatot esetleg a többiek tudnának, bár ez a fórum eléggé halott. Néha írnék ezt-azt de gondolom ugy sem nézi meg senki vagy nem válaszol senki ezért nem is írok... Egy önmagát gerjesztő folyamat indult el...
Sziasztok nekem egy Yamaha R1 esem van ,de sok gondom van vele és szeretném lecserélni! V2-es motorokkal nincs nagy tapasztalatom Kb 1000 Km -t mentem egy Yamaha MT-01-essel! De hát az nem sport motor! Szóval mostanában kacérkodom egy V2-es sport motorral egy RSV Factory személyében! A kérdéseim a következők lennének: Vezethetőség (Város ,országút ,pálya) megbízhatóság (Indulás melegedés ,STB...) ,kényelem(Egyszemély-két személy)... Átfogó vélemény!Megköszönném ha írnátok pár sort a tapasztalataitokról! Tesztelni sajnos nem volt lehetőségem sehol nincs tesztmotor! Ahol meg van ott mondták hogy felhívnak de hát nem! Elörre is köszi!
Megmaradt 2db Originale Akrapovic dob. Euro-szabvány minőségi igazolással.
Karcmentes 2007.01 havi. Tuonon-volt. RSV-re is jó
Motor hiánya miatt eladnám.
duke@uw.hu
Valakit esetleg nem érdekel Aprilia Racing Tinanium oval kipuf MILLE-ra ?