Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,Bpen a Csiki Begében van tesztmotor! 18ezer ft/nap ezt jóvá írják ha megveszed.
:-) Ja! Értem! :-) Tényleg RSV-re nincs oldaltáska?
Bali,
húzd le innen a manualt:
Rotax V990
Szia W! Most beszéltem az olasszal, még kb. fél óráig van nyitva ma az üzlet, ha megírod pontosan évjárat, alvázszám, típus, elküldöm a képet neki, és e-mailben pár perc mulva küldi az árat. Ha jó árat mondd, a többit megbeszéljük vele, elég rugalmasak.
Megkérdezzük az olaszt,mennyiért és mikor tudja szállítani.
B@ssz, akkor a 170 font olcsóbb, pedig én már azon is leakadtam. Ezért is jó a Suzuki, az alkatrész áraktól nem hasalsz le.
Telepítem a messengert!
HA ez a skypon használt emailed akkor én se talállak téged.

Jah az ár nem igazán látszik 82.200 magyar dollár
Sajna nekem csak a békéscsabai ITALMONDO-sokra volt tippem, de bődület drágán adják.
A háziállatnál megtalálod.
NEm tudom akkor! Add meg te az email-ed. írd be adataid közé.
W,
manorsv ajánlotta alább, hogy segít a beszerzésben. Én 170 font körüli összeget találtam, ami valljuk, be elég zúzós.
Ne ba... Nem talállak.
Köszönöm, mindenkinek! Tud valaki árat mondani és szállítási határidőt aki kompetens ebben?
W.
Hát én akárhogy is számolom ez szerintem 20 görgős.
De vagyok! Ugyanazon az email címen tudsz rámkeresni.
Bali, skype-od nincs? Ciki, de msn-en még nem vagyok jelen

W, fogalmam nincs hány görgős, nem tudtam megszámolni. Ez a legjobb kép ami a szervízkönyvben van.
Pubec! Kérlek vegyél fel MSN re és ott megbeszéljük!
Háát pont a hármasról lenne szó! Lehet tudni, hogy hány görgős?
W.
PDF-ben 61.6 Mb.
Pubec! A service manuált megköszönném. Hány mega?
Jah egyébként én keresgéltem idomokat ebayen, de sehol semmi!
Egész télen állt,az akksit kivettük.Majd mielött először indítottuk volna,egy éjszakán keresztül töltöttük.Azóta semmi gond vele.Igaz,a tavalyi szezonban használtam,mert előző télen vettem a vasat új akksival.A szivatót ráhúzom és már dübörög is!Melegen is indul elsőre,itt már nem kell szivató.
mano, a tiéd indul pöcc röff kafán? enyémet előbb indítottam kb 1 hónap után, nem nagyon akarta az igazságot megint :(
Szia! Látjuk az ábrát, az alkatrészekről, melyik kell neked? Van egy olasz szervízkapcsolatunk, ha kell postai utánvéttel is küldenek, ha gondolod megkérdezzük őket a kinti árról.
Ha a 3-as számú alkatrészről van szó akkor az nem olcsó Az aprilia gyári cikkszáma ha jól látom 0659110.
Nekem van mille blokkról service manualom. Ha kell ftp-n felnyomom vhova.
Idomokat nézegessetek az ebay-en.